Sponsoreret video - Weekenden er solgt til Final Fantasy XV

En whisky til influenzatoget?

FUFWhisky

Jeg har i den grad været ramt af Nordeuropas største influenzatog. Nedlagt på sådan vis, at min to-årige måtte melde et ”Far du fjollet, op og stå!” Komplet kørt over! Lige før sygdommen ramte, havde jeg fået et par gode flasker whisky i min retning og planlagt en weekend, uden kvinder, uden børn, kun fyldt med gode procenter, cigarer og godt selskab, i form af et par hærdede venner.

Men det skulle vise sig, at whiskyen fik et andet udgangspunkt i denne kolde tid. For de endte med at blive mine trofaste venner i et lille glas ved aftenstid, da de, ikke helt overraskende, hjalp godt til med at rense helt ud i systemet og lette min søvnproces.

Men juletiden er stadig over os og ligeledes mit ønske om at skulle kaste mig ud i en hæsblæsende aften med 2 nye venner: Talisker Skye og den dyre men uforglemmelige satan, mister Blue Label!

Holdet er sat og viljen er stærk, men erfaringen fortæller mig dog at jeg ikke holder længe, da det kræver mange års hærdning af halsen at køre parløb med god whisky som hovedperson. Det kræver øvelse at nyde, men jeg er ved at være der, og frygten for at kaste endnu en omgang ekstra brandbart i halsen, er nu skiftet ud med respekt og tilfredshed.

Og på mystisk vis vokser brysthårene eksplosivt…

Hold kæft hvor bygger det karakter!

Så mangler der en julegave til manden, så er der en oplagt mulighed her.

Indlægget er sponsoreret

 

1 kommentar

 • Gustavo Woltmann

  Der er ikke noget som et godt glas whiskey, når man har mandeinfluenza 🙂
  Godt nytår herfra!

  Venlig hilsen

  Gustavo Woltmann

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video - Weekenden er solgt til Final Fantasy XV