Julekomsammen i vuggestuen, nej hvor sjovt…

Sponsoreret video – Weekenden er solgt til Final Fantasy XV

fufffxv

Tiden er kommet til, at jeg skal prøve Final Fantasy XV! Jeg har som sådan ikke ventet i spænding på, at det skulle komme ud i år, men alligevel har jeg haft et godt øje til det. Og det er sku også på tide, at jeg kaster mig ud i en af de største serier fra 90’erne. Og samtidig får spillet lidt på en Playstation.

Med al den historik dette spil har, blev jeg glad da spillet starter med teksten “A Final Fantasy for fans and first-timers”.

Så jeg håber sku, at jeg som ny i universet får en ligeså fed oplevelse som alle dem, der har kendt serien i mange år. Det er faktisk en akilleshæl ofte at skulle lure nye spillere til, samtidig med at holde sine kernespillere interesseret i et spændende og dynamisk univers.

Jeg glæder mig ret meget til weekenden, da jeg har fået både lørdag og søndag til at udforske Final Fantasy verdenen, og jeg fornemmer at det både kræver tid og koncentration at værdsætte!

Jeg har dog hørt,at det engelske stemmeskuespil i de tidligere spil, mildest talt har været en smule udfordret. Det kan jo lynhurtigt gå hen og blive et breaking point, men tror jeg at Square Enix er klar over det efterhånden og derfor kan jeg kun håbe på, bede til og formode, at der er lagt en fornuftig omgang mønt i at få det til at spille maks!

Teaseren gør i hvert fald, at de næste dage nok kommer til at føles lidt længere end normalt!

Du kan se den her:

Indlægget er skrevet i samarbejde med Koch Media

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekomsammen i vuggestuen, nej hvor sjovt…