Sundhedsplejerske du skylder!

Fuck dig og dine svanemærkede lortebleer!

“En fredelig dag i helvede”

Det at tage Vilja i bad sker typisk, fordi hun har tømt hele kroppen på samme tid. I dag er ingen undtagelse. Vi sidder og har far datter hygge. Du ved, vugge, vugge, kys, gylp i mund, et par babylussinger i fars fjæs og et lille smil fra Vilja.

Ovenstående har stået på en times tid og mine arme føles som et par slidte seler. Jeg sidder og ser Orange is the new black på rerun 24 og lige som alt er fredeligt, mærker jeg en varm, lidt for tung til det kun er pis følelse på maven. Jeg skæver ned mod min ellers søvnige datter og ganske rigtigt, der sidder hun, stadig helt væk, men med sit klassiske “dit træk far” udtryk i hele hovedet, mens hun langsomt falder ind og ud af en dyb snorken.

Vi sidder i sofaen, ja hvor ellers.. og jeg magter bare ikke at skulle rense den, så mens jeg langsomt rejser mig med Vilja presset ind til kroppen, kan jeg mærke den våde plet på min t’shirt blive større og større.

Jeg får lagt hende på puslebordet, kigger ned af mig selv og ganske rigtigt så er min t’shirt og mine arme smurt ind i en massiv omgang lort. Så selvfølgelig er Vilja også smurt ind i babyremoulade fra top til tå. Det eneste, der går igennem mit hoved, er hvordan fucking helvede bleer kan være så dyre og så helt igennem ubrugelige. Bleen bliver jo knap nok ramt! Jo jo bevares, bleen er våd af pis, men den er jo KNAP NOK BRUN! Den har uden diskussion et internt system, der formår at skille samtlige lorte-strømninger fra røven og direkte til siden som en eller anden fucking tagrende.. Det er så cocksucking ufatteligt, at ligemeget hvad fuck et mærke vi prøver, svaner eller ej, så er bleen indbygget til at fucking udmanøvrere lort og omdirigere trafikken til nærmeste udkant, som i de fleste fucking tilfælde ender på mig!

Nå… Jeg kaster Vilja over til mor og begynder at fylde det lille plastikkar med vand. Mens vandet triller halvt ned i badekarret og halvt ud over resten af badeværelset grundet en gammel og halvdød bruser, gennemgår jeg lige de sidste 10 minutter; vi er gået fra hygge til;

1 styk pude fuld af lort, baby fuld af lort, jeg er fuld af lort, gulvet viser spor af lort og mor er smurt ind lort, nå jamen så bliver dagen da ikke fucking bedre!

Denise kommer ud med lille nøgne Vilja, så nuttet, jeg rækker ud efter hende og idet jeg griber fat i hende, bliver jeg modtaget af en lunken stråle pis ud over det hele.

“#)¤(#)¤/#=¤#”¤?()!”#/?!”=/!#”# !”

Langsomt, men bestemt, sænker jeg hende ned i badekarret, mens jeg hoster pis op og først der opfatter hun hvad far egentligt har gang i. En hjerteskærende gråd starter på stedet og hun finder lynhurtigt øjenkontakten og nedstirrer mig samtlige minutter hun er under vand, uden at blinke en eneste gang.

Gennemblødt, pisset på, indsmurt i lort og fuldt beklædt, rejser jeg mig op, tager Vilja i armene og tænder bruseren.. “Fuck it!”

Lidt senere sidder vi så igen og råhygger i sofaen og jeg får endda et smil i ny og næ, men jeg kender min datter og jeg ved, at inden længe vil en hævn af tordenproportioner finde sted…

“We will meet again old one!”

I nat sover jeg godt..

Hvis der en hemmelig kode til at få bleer til at fungere og babyer til at elske et bad, så del endelig!

68 kommentarer

 • Julie

  Har I prøvet at ligge en våd stofble/vaskeklud hen over hendes mave, når I ligger hende i vandet. For det kan gøre at det hele ikke er så “åbent” for hende, og så kæmpe stort. Hun har trods alt ligget meget af tiden gemt inde i en lille hule :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det kommer an på størrelsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vi bruger størrelse 2, hun vejer ca 4,7 kilo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Vi bruger str. 4 til vores pige på 6 kg. Det har hjulpet med overdimensionerede bleer efter hun flere gange dagligt trodsede tyngdekraften og sked sig selv langt op ad nakken i en helt frisk ble.
   Ang. Bad så har vi købt en varmeblæser i Harald Nyborg til 69kr. Som vi bruger til at varme rummmet inden bad (vi bader på køkkenbordet da hun således er mere i øjenhøjde). Ligeledes ligger vi hende på håndklæde foran blæseren efter bad og hun virker til at elske varmen og det rungende lyd. Måske sådan et monstrom kan hjælpe på Viljas opfattelse af bad. Ellers prøv at tag hende med under bruseren, det synes mange små er sjovt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • God ide Maja. Det er ikke udelukket at det skal prøves. tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu ved jeg ikke hvor stor din datter er, men vi fandt ud af at liberos str 1 (til helt nye babyer) fungerede her. De er dyre men man får hver 4. Gratis med LÅR-kort i kiwi. Nu bruger vi REMA’s egne bleer, men de er først gode fra str. 3. Nu bliver man jo (som du selv er inde på) rådgivet og vejledt i hoved og røv konstant og på badeteometerne er der fint markeret med – BATH- når den rammer den rigtige temperatur, her har vi det ALTID 1-2 grader varmer for Emsen SKREG som om verdenen faldt ned om ørene på hende når hun skulle i bad, men det stoppede efter det blev liiiiiidt varmere… God fornøjelse med at knække koderne -_-

  Fra en hverdags mor – Everydaymom

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Oh the joy of barsel!! I husker at folde de der små “vinger” ud som sidder i kanten ikke? De skal foldes udad, fremfor ind i bleen for at gribe lorten 😉 Derudover, så prøv evt. at skifte mærke – der er ret stor forskel på formen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Alle forældre kender til det scenarie hvor man går fra at sidde og slappe af til at have babyafføring ud over det hele.. Det hele sker på bare få sekunder. Så kan man lige bruge en time på at skifte tøj, vaske afføring af og hvis baby nogensinde skal have tøjet på igen uden de sladrende gule plamager, så skal tøjet lige skylles og vaskes under hanen. Det er en helvedes masse arbejde 😀 Der er ikke rigtig noget at gøre ved det, hvis afføringen finder vej op af ryggen (udover bleen selvfølgelig er trukket så langt op som muligt), men hvis det sniger sig ud gennem sidderne, så kan du måske tjekke om bleen sidder helt som den skal ved at give den lille ble på og derefter trække det elastiske stykke (som skal forhindre afføring at ryge ud) ud nede ved lårbasserne. Det er lidt svært at forklare ;D men hvis elastikstykket ikke sidder godt rundt omkring numsen, så holder bleen ikke på afføringen og den ryger derfor ud i siderne. Good luck mate

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fuck my life. Yes tjek, tror jeg ish agtigt. Christ. Yes ok, got it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nadja

   Jeg vil forresten advare dig om at de (også) kan skyde med lort.. Da min søn var et par måneder gammel havde han lavet i bleen, så op med ham på puslebordet og benene op i vejret. Jeg tror dog ikke at han var færdig, for pludselig slog han en prut og ud fløj der en kæmpe stråle med afføring. Jeg når lige at kaste mig til side imens jeg stadig holder ham i benene og hans afføring rammer væggen, vasken og den (hvide!!!) bademåtte. Jeg var så chokeret at jeg begyndte at grine. Man skulle have taget et billede.. Vi har forresten droppet badekarret herhjemme. Nu sætter vi badestolen i bruseområdet, sætter vores datter i den og skyller hende lige så forsigtigt med bruseren imens jeg bliver ved med at snakke med hende og forsikre hende om at alt er ok. Vi starter først med fødderne og går så op. Gerne lidt varmere vand end man umiddelbart tror. Tak for en sjov blog – det er interessant at høre om babyissues fra mænd 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er glad for du nævner det, fordi det bliver en episk fortælling om hendes første katapultskud. Fed måde at bade jeres datter og tusind tak for de søde ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marijana

   Her har vi både badet i kar og også i badestol. Vær obs på at strålerne kan være for stimulerede hvis hun er træt=skrig og meget svær at få ned igen. Taler af erfaring i mit forsøg på at indføre bad som putteritual for min 12 uger gamle søn (dengang 10 uger) ..det er hermed droppet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • hahahha tjek!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Vi var ret glade for libero da Thea var lille, de var de eneste der kunne holde massive mængder lort inde! I kiwi får man hver 4. pakke gratis og hvis vilja stadig er i str 1 kan jeg anbefale at lade den gratis pakke være størrelse 3 😀

  Nå men vi fandt lidt sent ud af at det hjalp gevaldigt at sikre sig at de der små sider var løsnet helt fra det yderste lag af bleen og at sørge for at alt er foldet meget pænt ud… Ja med sådan en lille skideprinsesse skal bleen jo se ordentlig ud!

  Nu jeg er her vil jeg gerne sige sig tusind tak for en skøn og ærlig blog! Det er en befrielse at læse oplevelserne med et lille barn fra en mands synspunkt! Jeg er allerede stor fan 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi har måtte bide i det sure æble og købe libero da det er dem der holder kort og pis bedst inde ved os – det skal så siges at det til tider hjælper at gå en størrelse op.

  Ift badet læste jeg at man skulle være sindssyg positiv under det så jer synges gå glad i bad og siges “nej hvor er det noget dejlig vand” virkelig mange gange – men der virkede og hun græder ikke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Prøv evt. at gå en størrelse større op i ble..! Virker her og så kan bleer fra Aldi anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  I har sikkert prøvet libero og foldet skidekanterne ordenligt ud, samt gået en størrelse op i bleer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Overvej at gå en størrelse op i bleer. Vi får altid uheld, når bleen er ved at være for lille – kiloangivelserne på pakken er ikke meget værd. Vi er gået en størrelse op et par kilo før angivelserne på pakken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Børn og bleer siger mig intet. Jeg er så langt fra mødre-genet som man kan komme. Men din blog har for syv søren da fanget mig! Jeg er vild med din skrivestil og at du har pillet det filter væk om at have en baby er en stor lykkelig historie! det er da befriende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I munden? Puha da!!!
  Man skal som forældre stå model til meget.
  Kan huske jeg var ude for lidt af det samme med min søn, ud over det hele var det – og det stank som om det har været i tanken i 30 dage – you get it!
  Ligger ham på puslebordet og vil tage hans tøj af, og gi ham en ny ble på.
  Vi havde sådan et smart bord med rum nederst, jeg så ligger en hånd på hans mave, og kigger ned for og tag en ny ble,kigger så op igen og bliver pisset direkte i hovedet og ned i nakken!
  Pis og lort siger jeg bare!!!

  PS – elsker din blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Libero!

  Min datter har en tarmsygdom, og har derfor haft “baby” afføring op til 3 års alderen – og de eneste bleer der virkelig duede var Libero. Dyre – ja, men de er ofte på tilbud i f.eks. Bilka og alternativt får man hver 4.pakke gratis i Kiwi.

  De ekstra penge er godt givet ud – der er meget vasketøj, badeture, og tid sparet;)

  God fornøjelse med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ingen grund til at stresse over bleerne. Acceptér at det kun er en periode med lort op ad ryggen og ud på tøjet – for det er det! Vi prøvede også samtlige bleer, men der var ikk nogen, der kunne holde på det. Er dog helt enig i at det er for stramt – bleer til den pris burde fandme også selv rengøre baby efter brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft hvor jeg elsker at Trine har anbefalet dig. Genialt!
  Vi har også prøvet samtlige blemærker herhjemme.. og tror simpelthen ikke det er muligt at finde den RIGTIGE ble. For pokker det er irriterende. Særligt når man åbner og der liggeren stor sø- af lort. Nå, men vi er ovre det kapitel. Når skemaden kommer, bliver den lidt mere fast ;-). Og lugter så!

  Mht. bad. Evt. en stofble omkring, så der ligesom er noget om hende kan måske hjælpe. Tænker tryghed og alt det der. Og at hun selvfølgelig er mæt og ikke for træt. Det er jo enooormt let at tilpasse 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • haha ja ih hvor nemt! >< . Tak for de søde ord og jeg ved ikke helt hvor meget jeg glæder mig til fast lort i lugteform!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, forældreskabets mange glæder! Undskyld, men jeg sad og klukkede under mit varme tæppe. Elsker din sarkasme!

  Og så kom jeg til at tænkte tilbage på et af mine egne horror baby/barselsscenarier (vi har dem alle sammen). Der er 5 minus grader udenfor og en meter sne. Februar 2010. Min søn var 2 mdr. gammel og sov max. 40 minutter af gangen hver gang han sov. Jeg havde lige trillet ham ud i barnevognen, og ilede herefter ind under bruseren til mit morgenbad (kl. 14.20).
  Ligesom shampooen var kommet i håret, lød babyalarmen “vræææææl!”

  Kraftstejlme! Der var max. gået 7 minutter. Mig ud af bruser. Med shampoo i håret og giga pandaøjne. Alt for lille håndklæde om lasket graviditetskorpus og ud i 5 minus grader på terrassen. “Trille trille trille, sssshhhhhhh, lilleskat………trille trille …… ”

  Så hører jeg nogen, der griner. Gennem den alt for utætte hæk kan jeg se 2 håndværkere, der er i gang (og de lavede larmen!) på den anden side. De glor og får sig uden tvivl dagens største grin. De var ikke en dag over 21, og jeg håber Karma rammer dem i r****, når/hvis de selv skal på barsel.

  Men knægten faldt i søvn. Jeg fik mit bad og en omgang brystbetændelse … og lærte lidt om de uglamourøse sider ved barselslivet.

  Har dog ingen gyldne råd, men du har allerede fået så mange. Tak for god underholdning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak Jeanette for de søde ord. Hahaha fed historie, amen hvad man ikke gør!

   Igen tak og rigtig god weekend til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… Vi kender det slt for godt her hjemme. Her er det typisk far der bliver skift på..
  Vi var på babyfotoshoot, da vores søn var 14 dage gammel. Han skulle være helt nogen på et par af billederne og det resulterede naturligvis i lort og pis ud over det hele (naturligvis på far) og på gulvet.. Føj 🙂

  Jeg kan se st i allerede har fået en masse råd, men vi har i hvert fald erfaret, at det hjælper at vingerne er foldet rigtigt ud og evt gå en blestørrelse op. MEN nogle gange er der altså bare meget lort, som jeg virkelig ikke tror nogen bleer kan håndtere :-))
  Vi er begyndt at bruge Änglamark bleer. De fåes indimellem på tilbud i Kvickly.

  Med hensyn til bad, så er vores søn heldigvis glad for det (7-9-13), men vi er også vildt overebtusiastiske under badeseancen; “Nej, hvor er det dejligt at være i bad”, “du er så dygtig skat”, “og så vasker vi lige armene”, “og så vasker vi lige maven”, “nej hvor er du dygtig” – (you get the point 😉 )
  OG så hjalp det også med lidt varmere vand.

  Tak for en lækker og ærlig blog – det er nemlig ikke lutter lagkage, at være forældre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Lidt god bloglæsning her kl 5 om morgenen, mens jeg venter på at øglen falder i søvn efter nattens fodring 🙂

  De fleste har allerede nævnt det, men overvej at skifte mærke hvis det sker igen. Bleerne har ikke samme pasform, så trial and error er desværre en vis grad i spil her 😉
  Vi skiftede fra Rema’s bleer til Aldi’s efter jeg var blevet skidt på to gange, første gang var jo bare et uheld 😉
  Jeg var så låst fast i sofaen, men lort skræmmende tæt på at ramme sofaen, og måtte bede min 4 årlige datter om at fravriste sig fra ipad’en og hente noget toiletpapir, hvorefter ungen kom med et enkelt ‘ark/stykke’, der ca dækkede 1/10 af katastrofe området 😉

  Men jeg kan glæde dig med at sådanne minder helt forsvinder når og hvis I kommer til nr 2, min store pige havde aldrig den slags uheld, troede jeg indtil jeg læste hendes babybog igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Det med badet skal næsten sikkert nok komme med tiden – vi har haft en baby, der nød bad, en der syntes, det var OK, og en der absolut ikke gad! Men i dag er de alle glade for det.
  Har I prøvet at tage hende med i brusebad? Det kan en del babyer godt lide pga hud-til-hud kontakten med far/mor.
  Og mht bleerne har tricket for os været at bruge en større ble, og så selvfølgelig folde elastikken inde i bleen godt ud – vi har været glade for både Vibelle (fra Aldi) og Libero i str lille baby. Nu bruger de dog alle Up&Go.
  Nå ja, og så kommer det nok også tit med erfaringen – jeg tror faktisk, tvillingerne har skidt mindre igennem bleen til sammen, end hvad deres storebror gjorde 🙂

  Og bare rolig – det bliver bedre med tiden! (langt de fleste børn skider ikke igennem mere, når de skal konfirmeres)

  Fra mor til dreng på 3,5 år og tvillinger på 11 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror at vi prøver et forsigtigt brusebad næste gang. Er sikker på du har haft mere en meget travlt med både en lille dreng og tvillinger, good work! ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Bleer fra Aldi holder på alt! Vores datter på nu fem måneder skred også igennem alt mulig, men så snart vi skiftede til Aldi-bleer stoppede det. Og der har ikke været nogle uheld siden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Min datter skreg også når hun skulle i bad. Vi forsøgte med brusebad og det hjalp lidt. Senere fandt vi ud af at det var når hun fik våde tær at hun panikkede(det var et lille forsøg hvor kæresten prøvede at gøre forskellige dele af hendes krop våd og kun ved fødderne blev hun ked). Vi gsav hende derfor strømper på og så var der ingen problem. Hun elsker stadig ikke badet men brokker sig overhoved ikke mere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne

  Vores ældste datter sked eksplosivt 5 gange dagligt det første halve år af sit liv – og det er kun Libero, der har formået at holde det, hvor det bør være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine og martin

  Efter at bruge aldis bleer str 3 (4-9 kg) har vi ikke oplevet lort andre steder end i bleen. Hverken rema 1000, lidl, libero eller pampers fungerede for os.
  Håber i finder et mærke der passer jer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fenjadora

  Vores problem med lort over det hele blev løst af at gå en str op! Minirisk fra fakta er dem der har sikret os bedst mod karrygule lortepletter på sofaen.

  Mht bad hjalp det med lidt varmere temperatur, lidt musik fra telefonen og så bade ungen kort tid efter et måltid! At bade en træt og sulten baby er det rene selvmord! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kitta

  Nu har jeg læst alle kommentarerne igennem for ikke at skrive samme råd som 20 andre.
  De nævne råd er så vidt jeg kan se skift blemærke, gå op i str, sikre alle flapper og folder sidder som hvis i skulle til konkurence i dysten ble-præcision. Mange nævner også libero som vi også var/er fan af her hjemme.

  Er råd vi har været glade for som ikke er nævnt er at når i lukker bleen, så istedet for at sætte klistersnipperne lige/vandret, så luk dem skråt ned af, så de danner et V. Så lukker bleen lidt tættere end ellers.
  Vi gik fra daglige eksplotioner hvor man tænker det burde virkelig godt kunne være i bleen, til at det kun flød over når der virkelig var store mængder hvor bleen reelt ikke havde en chance.

  Held og lykke med det. Glæder mig til at følge din og Viljas udvikling igennem hverdagen med barn.

  Hilsen en mor til pseudo trillinger, som har oplevet sin del virkelig store mængder baby bajs. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Berg

  Har i den grad grinet. Og prist mig lykkelig. Har kun haft to gange lort i otte måneder. Jeg har mere haft en følelse af gennem vædning af tis i de forskellige bleer. Var super glad for libero i starten og kørte glædelig 7km mere for at få dem til den rigtige pris. Prøvede også de billige fra vores bruges men de føles altid fugtige og kunne ikke lukkes om maven på hende. Og de første pampers sejlede simpelthen indtil hun næsten var vokset ud af dem så kunne de holde på alt. Nu holder jeg mig til grøn balance fra kiwi. Lige så gode som libero synes jeg. Og så er der endnu en fordel som jeg synes rigtig godt om. De er lavet i Danmark.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Den første nat vi sov hjemme med vores søn var vi oppe 7 gange fordi han havde tisset igennem alle 7 gange…. Det stod på de første 5 uger indtil jeg startede i mødregruppe, hvor jeg minutiøst gik processen “at-give-ble-på-hvad-fuck-gør-vi-galt” igennem med sundhedsplejersken. Med “supervision” fra sundhedsplejersken kom vi frem til, at bleen skulle sættes strammere. What??? Var det bare det?! Jeg tror vi var så skide bange for at klemme livet ud af ham, at bleen bare havde siddet lidt for løst. Måske en strammere ble ville virke lidt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Først og fremmest tak for en dejlig blog som jeg lige har opdaget! Og nu kommer der nogle ble-råd som du muligvis synes er så indlysende at det er pinligt for mig. Men de kommer alligevel.
  1) da min ældste søn var et helt år gammel, opdagede jeg at bleer ligesom har “vindfangere”, eller små flapper ved lårerne som skal foldes ordentligt ud for at kunne holde på blød remulade-lort. Nøj hvor har jeg badet i gul afføring indtil jeg opdagede det….
  2) en ble fyldt med tis har simpelthen bare sværere ved at holde på blød afføring. Det opdagede jeg da søn Nr 2 var 1 måned gammel. Jeg er vist lidt tungnem. Anyway, derfor skifter jeg nu hans bleer hver anden time for ikke at risikere at der kommer en lort i en tis-fyldt ble.
  3) pasform er alfa omega (dette opdagede jeg faktisk allerede da søn Nr 1 var spæd, så helt dum er jeg trods alt ikke). Fx er mine drenge lange og slanke (aner ikke hvor de har det fra), og remas bleer er ligesom bygget til fyldige lår, hvormed de ikke kan holde på drengenes afføring hvis den er blød. Og så længe diæten udelukkende består af bryster, er afføringen jo kronisk blød. Aldis bleer holder langt bedre herhjemme.
  Held og lykke m projekt lort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  I forhold til badet, har det hjulpet os, at ligge ham i badekarret med ørerne under vand (har jo ligget i vand i 9 mdr).. Derefter var det en ren fedt at bade ham 🙂
  Super fed blog du har her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Hej FUF
  Det er mit første besøg og din beskrivelse af sp der skylder søvn gav en forløsning så jeg begyndte at tude. Simpelthen fordi du skriver lige så frit som jeg taler, og fordi lægerne vi var i kløerne på, var lige så hjernedøde. Og fordi man inderst inde godt ved at de tager fejl, men man er så skide bange for at fejle og skade for evigt, at man mister troen på sig selv og nærmest er uden fornuftig dømmekraft indtil bægeret flyder over af især tårer, afmagt og forvirring – og SÅ handler efter overbevisning som oftest er den der virker! Jeg vil dog skynde mig at fortælle, at vi har den mest henrivende sp, og uden hende som modpol havde vi sultet drengen og ødelagt hans søvn ved udelukkende at tro på lægerne.
  Med hensyn til bad, så droppede vi hurtigt badekarret da han sked hver gang han kom i. Så han er med på armen i brusebad. Personligt brugte jeg håndbruseren lige så forsigtig på krop og hoved, og var meget påpasselig med ikke at ramme barnet i øjnene. Men så en dag overværer jeg far og søn i bad, og der bliver han lige så stille ført ind under strålerne og får også vand i hele skærmen. Jeg er ved at besvime på barnets vegne, men der sker intet! For sådan har far og søn gjort hver gang og det har gjort at drengen i dag er bedøvende ligeglad med vand i hovedet/øjnene. Og det skal hans far dæleme have tak for ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fedt at du fik en forløsning Hanne 😉

   Jeg er helt enig med dig og hvor er det dejligt at høre at far også har nogle gode tricks i lommen 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hvis baby skider igennem/ved siden af bleen, så gå en størrelse op 🙂 uanset hvad kg der står på pakkerne. Vi bruger en størrelse større om natten end om dagen udover det også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundhedsplejerske du skylder!