Småt, godt og fucking fantastisk..

I Viljas sko..

FarDuDone

Jeg elsker at hygge med min kære datter og jeg er da også blevet rigtig god til at forstå hendes ellers ukoordineret kropssprog. En rigtig hygge session starter typisk på puslebordet..

”Far, far, far! Hernede far, er du sød at flytte min sparkedragt væk fra numsen? Så skal jeg nemlig ikke gennem din latterlige måde at skifte mig på?”

Jeg kan tydeligt høre hendes små grynt og jeg smiler velvidende, at min datter elsker at blive skiftet af mig. Med armene flyvende på kryds og tværs, og frem og tilbage, begynder hendes mumlen igen: ”Far, far, du sku nok tage og flytte dig nu, når du alligevel vælger at skifte mig med mine ben direkte i vejret”..

”Fy for satan! God damnit Vilja, fuck my life, ikke igen!” Jeg står med vådt, fedtet og gult skæg, fuldstændig smurt ind og min datter ligger selvfølgelig med sit latterlige smil og får fedtet et ”Fuck dig far, hvor mor?!” frem.

Jeg får tørret mig så godt som jeg nu kan, samtidig med at jeg prøver at holde en hård opkastfølelse inde. Men jeg ved jo, at hun ikke kan styre sin krop endnu og at hun bare gerne vil lege med far.

”Far, far, far, mit hoved, pas nu på! Jeg har ikke en jordisk chance for at holde mit hoved oppe far, far!” Flumpf, sparkedragten flyver af Viljas hoved som en spændt elastik. Dybt forarget og chokeret kigger hun op på mig og hendes læber begynder at vibrere..

”Moooooooar! Mor! Moooaar!” Alt imens svedperlerne og overskuds pubad drypper ned af skægget på mig, mumler jeg: ”Argh for helvede, kom nu!” Som altid ligner puslebordet anden verdenskrig, når vi er færdige og jeg tager hende op i mine arme. Nu går turen mod gulvet til en klassisk runde Vilja på maven, for det ved jeg hun bare elsker at lege med far.

”Far, du ligger mig bare ikke på maven i dag! Du gør det bare ikke! ”What the fuck far? Jeg er træt og alligevel ligger jeg nu her på alle fire, men mit hoved kan på ingen mulig måde holde sig selv oppe, så her ligger jeg med min ene kind mast ned mod gulvet, savlende i et forgæves forsøg på at få mine arme til at fungere. Jamen for helvede far, hvad havde du regnet med?”.. Jeg kigger ned på min kære datter og smiler, fedt at hun har det så sjovt, men det bedste er nu når jeg hjælper hende med at kravle hen ad gulvet.

Far, far! Du sætter bare ikke din hånd bag mine fødder så jeg per automatik skubber mig selv fremad! Far.. Fuuuck! Så, nu ligger jeg her, lidt længere henne ad gulvet med en lang stribe af savl fra min mund, der har ageret våd gulvklud og fortvivlet prøver jeg på at få mine arme til at fungere og følge trop med resten af kroppen”..

Du har lige akkurat 10 fucking sekunder til at samle mig op far!”

Smilende kigger jeg ned på min datter ”nåååååh”. Jeg ligger mig på maven lidt længere væk og begynder at kalde på hende; ”kom skat, kom, hej lille mus, kom så, skub, kom så”..

Sig hej lille mus, en gang til far! I dare you, I fucking double dare you”!

Efter total udmattelse, gylp og med en tålmodighed, der er rendt ud efter at se hende snegle sig fremad uden nogen rigtig succes, samler jeg hende op, stolt over at vi sådan har hygget os!

”Kæft jeg kender bare min datter så godt!”..

18 kommentarer

 • Sofie

  Tak for en alt for fed blog! 🙂
  På tide at i fædre får “taletid” på diverse medier. Fortsæt endelig med dine rå og ucensurerede tekster! Det er så skide fedt at læse om den “sukkersøde tid” på denne måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  Kære søde fine mand

  Jeg er nok så langt skudt ved siden af målgruppen, som man kan være. Men hold kæft, din blog er skøn, og hvor er du bare en vidunderlig mand med en vidunderlig unge.

  Jeg er i den spæde start af 20’erne og jeg har ingen børn. Men kvinden i mit liv har. En lækker dreng, der lige er fyldt to. Og selvom du ikke skriver om børn som sådan, så er det her altså en fed vinkel på et vindue ind i den kærlighed forældre har til deres barn.

  Bliv ved med at skrive. Jeg er sikker på, det her bliver alletiders hukommelse om noget tid, hvor søvnmanglen har udhulet enhver hjernecelle og dermed evnen til at huske..

  Kh. Mille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for dine rørende ord, det er virkelig dejligt at høre du kan lide den, på trods af du ikke lige er i målgruppen 😉

   Rigtig god dag M.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Kæft, hun er nuttet, hende Vilja. Og tak for endnu et godt grin. Heh, babyer er bare bomben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • isabella

  Jeg elsker din blog og din fantastiske måde at sige tingene på 🙂
  Din blog er et dejligt input i hverdagen 🙂
  Du er for sej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  Det er super fedt skrevet og jeg kan helt klart nikke genkendende til dine oplevelser. Har selv en lille guldklump på snart 7 uger, som følge meget godt i tråd med din datter! 🙂

  Tak for en fed blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Michael tusind tak for de rare ord. Fedt at du også kan nikke genkendende til de ting jeg skriver, når du selv har en lille en. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Waldemar

  Hejsa farudenfilter 🙂
  Jeg har lige opdaget din blog. Tak for et godt grin her til aften 🙂 Du skriver sejt!
  Mange hilsner Line.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] 4. Vores nye seje Daddy-blogger Mikkel fra bloggen Far Uden Filter, har givet forældreskabet en helt ny og skæv vinkel. Han får mig til at grine helt ned i maven. Især i dette indlæg, beskrevet fra hans datter’s synspunkt. Find indlægget HER.  […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hahahaaaaa… Fantastisk indlæg!! Og hvorfor har jeg så først set det her indlæg nu – FORDI jeg har en søn på 5 måneder der har brugt de seneste mange dage på at fortælle mig hvor RØV-ondt det gør at få tænder. Tak fro en fantastisk blog. Thank god der er mænd til som dig så jeg ikke skal læse om flere gule sko der kan købes på ASOS. Kh Kathrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarahb

  HAHAHAHAHAAHA!
  Jeg tror oprigtigt, det er noget af det sjoveste, jeg nogensinde har læst i blogland! Kadeau til dig mester!
  Og nej, jeg har ingen børn selv, men når jeg engang får tumlinger, så vil jeg da ikke kunne tænke på andet end det her indlæg!

  Fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Småt, godt og fucking fantastisk..