Min indre homo..

Lige i hjertet

ViljaOgFar

“Min krop eksploderer af følelser i de her dage og her er et lille udsnit af de rigtig gode”..

Det er en mærkelig størrelse, det at blive far. Jeg har altid gerne ville være far og især blive kaldt far, ligesom jeg kaldte på min far. Min far var den sejeste i verden, en rigtig superhelt! Jeg er dybt forelsket i min datter og jeg har efterhånden bidt mig i læben rigtig mange gange, i stedet for at klemme hende så hårdt ind til mig som jeg egentligt gerne vil, for det kan hun slet ikke holde til, den lille prut.

Tidligt i morges tog jeg min nu 5 uger gamle datter op af liften og satte mig med hende i chaiselongen, mens mor sov. Det var her, at jeg blev overvældet og fyldt op af en helt unik varme og lykke, nemlig min datters ubetingede kærlighed til mig, hendes far. Hun kiggede træt på mig, med et lille uskyldigt smil, mens jeg vuggede hende i mine arme. Den lille dyne lå hen over hende, kun hovedet og hendes små fødder stak frem. Den næste time sad jeg bare og stirrede ned på min datter. “Tænk at du er min, jeg skal nok passe på dig for altid, du er det vigtigste nu”. Samtlige klicheer man nu kan finde frem på google, fløj ud gennem min mund i en let hvisken, for ikke at vække min nu sovende datter.

Lyden af hendes små vejrtrækninger, mærkelige grynt og ustyrlige armbevægelser, gik lige i hjertet og jeg kiggede ud af vinduet, regnen var begyndt at sile ned. Jeg var sulten, tørstig, skulle egentligt også på tønden, men tanken om at lægge hende fra mig ned i liften, fik mig alligevel til at glemme alle andre behov.

Bliver/blev i også til tider ramt af helt overvældende følelser i løbet af jeres barsel?

36 kommentarer

 • Kan bestemt godt huske det 🙂

  Men vil sige det bliver ved, kan til tider sidde og kigge på mine børn som et 4 og 2 ( lige om lidt ) år.
  Og og må ærlig indrømme jeg bliver ramt at lykke og tåre.
  Er så glad, og alligevel blive ramt af : hvor pokker blev tiden af?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Rørende indlæg 🙂
  Står selv og skal være mor om 2 måneder til en lille dreng. Følger ivrigt med i din fine blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ej altså, nu begynder jeg næsten at tude. Det er et rørende lille scenarie, du der maler.
  Jeg kan nogle gange få det lidt på samme måde med min gravide mave. Så sidder jeg og snakker til ham, synger for ham og småtuder lidt. Det kan godt foregå i lang tid ad gangen. Jeg kan slet ikke forestille mig, hvordan det bliver, når han kommer ud om 3 måneders tid.. Så eksploderer jeg da af følelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou

  Aww.. Den følselse det må være, at sidde lide der!
  ….Den fik du beskrevet så fint:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Minet

  Helt sikkert..
  Jeg er 31, far til Villads (7), Hektor (4) og Billy er på vej.. Jeg bliver stadigt ramt af selv samme følelse -og det er fantastisk!
  Nyd det, hver gang den kommer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja for Søren! Bare vent til det ikke “kun” er et smil du får, men et knus som hun helt selv har valgt at du skal have. Det er… Magisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Der gik faktisk lidt tid efter jeg blev mor før den helt store ‘forelskelse’ kom. Tror det var fordi det var så overvældende og hårdt i starten. Mikkel tog ikke nok på og havde lidt gulsort og jeg var konstant bekymret den første måned og al fokus var på det. Herefter begyndte nogle måneder hvor han kun ville sove hvis han blev vugget i armene og det skete altid under gråd.

  Jeg tror det var omkring da Mikkel blev 3-4 måneder at min moderkærlighed virkelig kom. Der kom smil tilbage og han blev et rigtigt lille menneske.

  Nogen siger at man som mor har et særligt bånd med baby lige efter fødslen og måske allerede fra graviditeten. Men for mit vedkommende kom den store forelskelse altså først da knægten var et par måneder.

  Tilgengæld kan jeg mærke at den bare vokser dag for dag og jeg kan slet ikke vente til den dag hvor han siger ‘Min Mor’ 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er der mange kvinder der oplever tror jeg, Denise fik først den følelse et par uger efter Vilja var født. Af mange af de samme årsager. Og lige så vokser kærligheden ubetinget for hver dag der går. Dejligt at høre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carsten Johansen

  Åh ja, jeg kan sidde og stirre i afsindig lang tid på sønnen og tænke; jeg må være den heldigste far i verden. Nogen gange tænker jeg også; er det normalt for en mand, eller er jeg bare lidt en tøs. 😀 Men jo, jeg er sgu også ramt…..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Aj mand, hvor er du altså bare SKØN!
  Er næsten lige faldet over din blog og ELSKER blandingen mellem fine, sarte og rørende indlæg som dette og alverdens bandeord, eder og forbandelser. Skøn kombi – jeg er fan! 🙂

  Og ja, kan godt huske den vidunderlige følelse du beskriver. Min datter er nu 13 måneder og det bliver bare bedre og bedre for hver dag. Glæd dig men nyd nuet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blogmama

  Årh det er sgu skøn læsning, og det bliver lige nøjagtig ikke sådan helt sugar coated, når du byder ind med den jordnære detalje om, at du egentlig også skulle på tønden! stærkt!

  / Tanja , http://www.latetotheparty.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Det er bare den fedeste følelse, og nærmest ubeskrivelig <3

  For mig har jeg altid haft lyst til at putte dem ind i maven igen, så jeg er helt sikker på at jeg ikke kan holde dem tættere ind til mig.
  Ren kærlighed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Din far ville være stolt af dig Mikkel knus fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fedt! Det er ikke en vinkel man ser såå tit. Synes det er et sejt og smukt indlæg, og er vild med ærligheden. Fik lige en lille klump i halsen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette C

  Min mand bestilte ikke andet end at græde af lykke Osv de første 3 måneder af vores ældste søns liv. Det var så fint! Jeg tuder af kærlighed hver aften sådan Ca. Lige når jeg er Aller mest træt, og på en måde ville ønske at ungerne ikke fandtes bare en enkelt nat, så jeg kunne sove igennem for første gang i over 2 år, men alligevel elsker, elsker, elsker dem, og slet ikke kan sove uden deres grynten fra deres små senge.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas

  De stopper vist aldrig de følelser, min dreng er lige blevet 6 år, og får stadig den dér “han er min” specielt når han sover, og man lige dropper en forbi og tjekker om han stadig er der… Fed blog, keep it up og tillykke med din datter:-)

  En ligeså stolt Far, som Dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick Folvig Klinder

  Min datter er kun 1 uge og 1 dag gammel, så jeg har stadig meget og de frem til, men jeg får stadig slå tårer i øjnene hver gang jeg sidder med den lille bitte krop i mine arme og ser hendes søde smil når hun sovet og drømmer så fint og trygt om englene 🙂
  Det er en ubeskrivelig følelse og vil for intet verden glippe den følelse ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aww jeg har set et par billede på FB Patrick, hun ser rigtig dejlig ud. Ja det er en fed fed følelse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lauren

  Man sidder og får tårer i øjnene, når man læser det du skriver.
  Glæder mig til at selv at blive forælder og elske et andet menneske så højt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Puha en klump i halsen, selvom jeg læser dit indlæg så længe efter:)jeg er blevet mor i oktober og din beskrivelse er så præcis beskrevet. Smukt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min indre homo..