Ny far lurer!

Ny far lurer!

 

nyfarlurer

“FUCK, shit, aids, rend mig, god damn it, suck it og rend mig!”

“Sådan kan man da ikke tale når man lige er blevet far, det er da en lykkelig tid!”

Et lille udpluk af tanker, udbrud og opråb i min nye forunderlige verden. For 3 uger siden blev jeg nemlig far til en lille pige. Nu ligger din ellers så kærkomne og slet ikke ulidelig politiske korrekthed på lur, men spar de fedtede fingre på tastaturet for nu…

Jeg er skam lykkelig! Jeg er så lykkelig, at jeg stadig smiler på trods af, at vi nu er 3 i en et-værelses lejlighed på 38 m2 i Sydhavnen, at jeg er veluddannet, men arbejdsløs og jeg hver nat ufortrødent står op, fordi jeg ved at det eneste der har holdt os sammen, på så lidt plads uden brok, er gensidig kærlighed. Selv med en overbelånt andel på øverste etage og en gennemsnits temperatur denne sommer på ca. 280 grader, så lyser mine øjne stadig op hver eneste gang jeg ser min datter, hvad enten hun laver kim larsen mund med “all inclusive“, et vandfald af savl eller tømmer ryggen ud over mig kl. 4 om natten.

Mit ordforråd har altid været en smule lakrids og sammen med en tålmodighed uden lunte, valgte jeg alligevel at ryste en cocktail jeg vidste ville blive episk for 3 uger siden. På trods af ovenstående, er jeg gået fra at kæderyge en pakke lungekræft om dagen til 0, har slettet  JustEat fra samtlige genvejs taster 1 til 9 og samtidig flyttet mine tvangstanker om hver dag at snige mig over til  mit personlige tempel, McD! Men her slutter jeg ikke, “det er da ikke nok hr. Dejgaard, det kan du da sagtens klare!” Så jeg startede med at træne hver dag og samtidig spise “åh så sundt”! For når jeg vælger at gå all in så er der dømt fucking lockdown!

Men min timing med disse “All ins” er altid en smule overambitiøse. Jeg hopper hverken over hvor gærdet er lavest eller højest, det er sku så småligt, jeg tonser et hundred procent direkte ind i cementvæggen, fuldt bevidst om at lortet ikke rykker sig! Men måske gør den en dag?

Jeg vil ajourføre min hverdag og udsætte min dejlige familie, mine venner og specielt mig selv for pegefingre, smil på læben og tårer i skærmen.

Hyg jer, min datter skal skiftes!

6 kommentarer

 • Martin

  Lyder god damn vildt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Kæft hvor er det fedt med en farblog!!! Glæder mig til at følge dig med din datter og alt det andet. Der mangler virkelig flere farblogs med det anderledes sprog, nye synsvinkel og forhåbentligt mindre lyserødt nips. Morblogs er der så riiiiiiiiiiigeligt mange af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • farudenfilter

   Jeg er helt enig, jeg har fulgt mor blogs et stykke tid med stor glæde, men jeg vidste at den dag jeg blev far så skulle der satme røres i gryden! : )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De første indlæg tegner overordentlig godt! Glæder mig til at følge en helt sikkert anderledes blog fra den anden vinkel 🙂 Og tillykke med din smukke datter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • farudenfilter

   Tusind tak for de pæne ord. Jeg håber at jeg kan indfri forventningerne : )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny far lurer!