Så voks dog!

Oh how I miss you!

Imissyou

Det er efterhånden længe siden, jeg har været i nærheden af bare en cigaret. Faktisk sådan cirka 2 måneder siden, en uge før Vilja blev født. Men er du da så fucking færdig på en hest af gummi, hvor jeg savner den dulmende, lungedræbende og helt ovenud fantastiske følelse af at ryge! “Ja ja, men rygere har ikke ret til at klage, det er dig selv der startede og det generer og bla bla bla.” Fuck dig og din glorie, jeg savner en motherfucking cigaret og det er lige nu!

Det er måske også ensbetydende med, at det er ved at være sidst på måneden, jeg skal gøre mig fortrolig med dagpengesatsen og leve af duftene fra naboens gryderetter. Jeg er nemlig ledig, men meget mere om det en anden dag. Fordi lige nu handler det om mit savn. Jeg elsker at skrive, jeg er en lidt skæv eksistens, det vil de fleste mennesker, der kender mig, nok nikke genkendende til og sige “ja det er han faktisk, nu du nævner det hø hø..”. Du ved, jeg er sådan lidt selvdestruktiv, men på den fede måde, “klart”. Jeg skriver, jeg dagdrømmer og jeg har en syg fantasi. MEN min fantasi og mit skriveri var så meget fucking nemmere dengang jeg kunne ryge cigaretter dagen lang, drikke rødvin for min SU, kun afbrudt af den melodiske duft af joints. Jeg savner at grine over ingenting overhovedet, i søvne, vågne op med kriblende fingre og skrive de mest syge ting ned, hvorpå jeg påbegyndte nye eventyr i mine drømme.

Bevares, jeg er stadig mindst lige så “kuk kuk“, men det er i doseringsform nu om dage og derfor savner jeg lige nu en fucking cigaret, fordi det har altid været min “tænkepause”.

Og sådan er det!

22 kommentarer

 • Camilla

  Det er okay at savne cigaretter…og tro mig det bliver ikke mindre jo ældre Vilja bliver. Jeg ryger stadig…min dreng er nu 4 år. Og hold da fucking kæft hvor har sådan en unge meget energi..og der er min cigaret min pause! Min pause til at stå udenfor i alt slags vejr..inhalere død og ødelæggelse ind i mine lunger og mærke jeg er i live og stadig kan føre en normal tanke-samtale med mig selv som ikke handler om Spiderman eller Jake og Piraterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amen! Men jeg holder skansen, der skal bare lidt brok ud i ny og næ over det. 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gritt

   Jeg er altså helt på Camillas side! Den tid på dagen, hvor man kan snige sig ud i den bagerste ende af haven eller helt ude i kanten af carporten – og så bare ryge katastrofen ned i lungerne – fantastisk akkompagneret af…. stilhed i hovedet! Ældstebarnet spurgte en dag:
   HAM: moar…
   MIG: mmm?
   HAM: Må man godt ryge?
   MIG: Nej da – det er så skadeligt. Hvor kommer du på den idé?
   HAM: Hvorfor ryger du så i smug?
   MIG: …..
   HAM: …..
   MIG: Fordi det er det eneste tidspunkt på hele døgnet, hvor jeg ikke har et barn, som enten skriger på mig, kalder på mig, ligger på mig eller hiver i mig! Så hvis vi alle skal overleve småbørnefamilie-årene, så er mor nødt til kompensere med katastrofe i lungerne!
   HAM: …..
   MIG: …!!!…
   HAM: Okay – har du set min batmantrøje?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha fuck hvor fedt. Det er en klasse samtale.

   Thumbs up 😉

   God weekend!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Jeg holdt engang et foredrag om hvor meget jeg elskede at ryge…..
  Min ældste er 10 snart, gæt hvor længe siden det er jeg stoppede, og jeg savner det stadig engang imellem. Darn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er vild med din blog. Hilsner fra Albuquerque, New Mexico 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr jeg savner også dem.. Den der følelse af det første hiv, og så… Udåndingen! Jeg kan bare ikke få mig til at ryge, når jeg ammer. Plus det er blevet så low life at ryge, så jeg gider ikke døje med at finde steder jeg må tænde osv. MEN HOLD DA OP EN CIGARET VILLE LUNE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke sige noget klogt, for har aldrig røget, men det sjove er, at da jeg klikkede ind på dette indlæg, kom der en reklame for en rygekabine frem øverst, ha ha 😀 Så din blog synes i hvert fald, du skal starte igen – bare du tager hensyn til omverdenen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daisy Berg

  Kender den følelse. Har ikke røget i over et år nu. Og selv nu kan den tanke slå ned i mig. Jeg skal lige have en smøg (=pause). Total mærkelig. Tilgengæld er jeg superglad for at have 3 km til nærmeste indkøb. Det gjorde at man lige overvejede det en ekstre gang nå man har haft besøg af en af de sindssyge overtabel fikserede jeg har altid ret madamer der kalder sig selv Sundhedsplejsker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja den følelse er så klam!

   Så er det jo heldig at du bor så langt væk fra dit pitstop.. det gør jeg ikke!

   Waaah 😉

   God weekend

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forstår savnet, men respekt for at du er holdt op alligevel, tomlerne op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hold ud Mikkel – synes det er mega flot at du er stoppet!! Jeg glemmer aldrig jeres overfyldte askebægere og computerbord fyldt med skodder – en hver rengøringshjælps mareridt 😉 Du er virkelig den sidste jeg kunne forestille mig kvitte smøgerne, så igen stort skulderklap herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahahaha det var sku da så klasse!

   Jeg er heler ikke meget for det, især nå Miv flasher den ene gar efter den anden! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • lovisen

  Prøver lige igen, her fra pc’en, i går kunne jeg ikke poste fra mobilen…
  Jeg har ikke røget, sådan på daglig basis i hvert fald, i ca 11 år, men for fanden hvor kan jeg stadig savne en cigaret…
  I aften skal der hygges med min og kolleger på terassen, og min ikke også jeg skal have en lille cig eller 2 – og jeg glææææder mig 🙂
  God weekend…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så voks dog!