Netflix jeg hader dig!..

Så voks dog!

babymusvoks

Jeg elsker at se min lille datter vælte rundt fuldstændig ukoordineret og savlende, lige meget hvad end hun foretager sig. Jeg elsker at holde hende tæt, knuge hende ind til mig og overkysse hendes tykke kinder. Der er så mange ting jeg elsker og de ting jeg ikke lige husker at elske, nu når hun er lille, får jeg en reminder om dagligt af andre forældre, hvis børn er vokset og blevet lidt mere selvstændige. Well, hmm, ok.. Tak men fuck nu lige af, fordi far her savner eddersatme, at der bare er den mindste forståelse begge parter imellem.

Det er jo efterhånden ren gætteleg når hun tuder.  Altså jeg har bildt mig selv ind, at der er 3 former for tudefjæs: Jeg er super træt gråd, jeg er utilfreds med det hele tud og jeg kan tude, det er sjovt, jeg gør det lige 2 timer i træk haha tud. Nå ja og den sidste, jeg kan ikke lave en pubad i bleen, men jeg prøver tud.

Jeg har efterhånden de sygeste ting og tegn jeg følger for bedst muligt at imødekomme min datter, så hun har det godt og jeg er stadig på fuldstændig bar bund.

Men hør nu lige her alle jer “nyd det, de bliver så hurtigt store blablabla”.. Ret ofte ligger jeg faktisk i sengen og drømmer om, at min datter er blevet større. Stor nok til at lege med far på den der “hey far, fuck hvor er du fed at lege med “ måde. Fordi selvom hun er det bedste i hele verden, så  er hun også det kedeligste i hele verden. Hun ligger jo bare der, selvfed, savlende, grædende og forvirret. Jeg glæder mig til hun er så stor, at jeg er en motherfucking superhelt! Fordi det er lige præcis mit største ønske. Min far var en superhelt og den følelse skal min datter også have! Om jeg så skal have røven ned i kjoler og høje hæle, have læbestift og farvelade i hele skærmen, gøre de mest pinlige ting ved højlys dag på legepladsen. Fordi det er min drøm.

Så jeg har fundet en stor forskel i vores forhold som er fantastisk. Min kæreste elsker at pludre med Vilja i timevis og bruger helt sikkert mest tid med hende nu. Og det er nok også derfor Mor bare er det bedste i verden, den utømmelige kærlighed, på trods af, at jeg er sikker på hun også fucking keder sig til tider.

Så jeg glæder mig til vi skal lege på aktivitetstæppet, skal kravle, gå, løbe, cykle og terrorisere legepladsen. Fordi der ligger mine styrker og der kan mor slet ikke følge med!

34 kommentarer

 • Jeg syntes fanme også min datter var røvkedelig indtil hun lærte at kravle. Nu bliver hun snart to år og hun bliver sgu sjovere og sjovere for hver dag der går! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ej altså, skrev lige en lang kommentar, men den forsvandt vist? Prøver igen.

  Tak for en rigtig dejlig blog. Det er efterhånden sjældent jeg bliver fanget af nye blogs, men jeg er helt vild med dig.

  Jeg er helt med på dine tanker. Min kære søn brugte meget af det første halvandet år af sit liv på at græde og ikke sove. Som i ikke at have sovet igennem en eneste nat, og i perioder vågnede han flere gange i timen. Det var sgu ikke særlig spændende. Og mor var i den grad den bedste i verden.

  Men nu er han fire år. Ofte, er mor stadig den bedste, men der er ingen tvivl om, at far er den sejeste! Det er herligt, når han, helt random, fortæller fremmede mennesker, at hans far altså er meget stærk, og de hygger sig med drenge-aften når mor er ude, hvor de laver ballade sammen. Så jeg kan godt forstå du glæder dig – selvom du selvfølgelig skal huske at nyde din (meget smukke) datter, mens hun er lille 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var så lidt, eller, næh men tak Maria 😉

   Tak for de dejlige ord og jeg nyder alt hvad jeg kan, jeg er bare ivrig, ivrig efter så mange ting og det er egentlig en god deling, Mor er den bedste men far den sejeste, i like it!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kender det kun alt for godt – den det gætteleg. Jeg drømte forleden at Mikkel kunne snakke. Han var stadig lille baby men sagde: ‘Mor nu er jeg sulten’. Det var fuldstændigt fantastisk for en gangs skyld at vide hvad gråden betød. Selvfølgelig skal man nyde dem nu, men jeg glæder mig også til at man rigtigt kan lege og at til at man kan snakke rigtigt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan jeg totalt godt følge. Når man ser tilbage var min dreng jo mega kedelig. Virkelig, virkelig nuttet, men kedelig. Men det begynder snart… Jeg har sådan et fantastisk billede af min dreng sammen med min mand som begge ligger med benene oppe i luften og fingrene om tæerne. Det var lige omkring der hvor min dreng opdagede sine tæer og min mand gik i total øjenhøjde med ham og havde en fest med det. Så.. Ingen. Kjoler eller sminke i krydderen her (endnu?), men gode lege 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kender en der forstår dig udemærket lige på det punkt. Min kæreste 😉 Han glæder sig så meget til ham og lillemanden kan lege sammen og der rent faktisk er noget kommunikation retur! 😉 Kan forstå på den mandlige del af vores familie at de deler det synspunkt. Så tror det er en kvinde ting at kunne sidde og pludre med baby i timevis ( selvom jeg godt vil indrømme at jeg også kan blive træt af det 😛 )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Crossland

  Åhhh man bliver så træt af ordene “nyyyyd det nu!” – mennesker der siger det, burde hænges ved daggry!

  Jeg er MOR og jeg glædede mig til at min søn blev “sjovere”! Nu er han knap 11 mdr og nu begynder det at ligne noget! Han vinker, siger “hej hej” og synger med på sange – og så kan han sige “far”. KÆMPE hit hos manden herhjemme!

  De ER kedelige når de små, dejlige og fantastiske – men kedelige!

  Og bare vent, de 3-4 tudefjæs bliver strøget ned til 2 – jeg er træt, sulten, ked og så mit hade fjæs: jeg er et kæmpe hysterisk McAsshole lige nu!

  Så du har god grund til at glæde dig og de følelser må man gerne have, basta!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ha ha, ja de kan ikke så meget – men det er rigtigt hvad alle de meget irriterende mennesker siger; de bliver store med raketfart! Og her et det klart far, der er den store superhelt og favoritlegekammeraten for drengen på 3. Han æææææælsker det. Og det kommer Vilja også til – når far tager sig tid til at lege og selv er et legebarn kommer superheltestatus helt af sig selv:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Elsker det her indlæg! Hvor er det skønt med en mand der åbent tør indrømme at han er frisk på en kjole hvis det er det der gør barnet glad! Mange fædre ville gøre det samme, men FÅ ville indrømme det før tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg havde det på helt samme måde! Jeg spurgte min kæreste om det var okay at jeg ønskede hende større og ældre – han havde det på helt samme måde. Den tid hvor hun begyndte at sidde selv, række ud efter ting og spise grød (!!) var bare fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg er mor til tre børn og synes stadig de er kedelige når de er babyer. De kan ingenting og brokker sig ved en given lejlighed.
  MEN – jeg elsker babyer, alle dele ved babyer.

  Når det så er sagt så var min ældste søns første ord FAR. Sagt da han var 9 måneder. Næste ord var traktor, jeg var slet ikke med i opløbet.
  Bare vent – hun kommer til at tilbede dig. Især når onde mor siger nej til alt det sjove 🙂

  Glæd dig. Det bliver kun sjovere fra nu af
  Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu OP, hvor er hun kær!!! Har lige fundet vej til bloggen, og er allerede hooked. Vores tre drenge er 1, 2 1/2 og 5, og du beskriver lige præcis, hvordan min kæreste også havde det, da de var små. Selvfølgelig elskede han dem og syntes, de var nuttede, “men jeg er bare ikke så god til babyer”, som han sagde. Nu kan de lave seje ting med deres far, og han nyder, at de KAN ting nu. Og det er helt ok, for nogle af de ting, de laver med ham, er da klart sejere end det, de laver med mig – er ikke lige en haj til biler, motorcykler og værktøj 😉 Til gengæld kan jeg så så meget andet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aww tak Drengemor. Hvor er det fedt du kan nikke genkendende til mit indlæg.

   Og du kan helt sikkert rigtig meget andet 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg er VILD med din blog! Var for noget tid siden ved at overtale min kæreste til at starte en blog, fordi jeg synes der manglede “far-blogs”.. Der var “vi” dog ikke gravide, men pt gror jeg en baby, har fundet din blog og jeg elsker at læse med her! Life is good 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er sikker på, du nok skal blive hendes superhelt en dag.

  Findes der mon nogen piger, der ikke ser deres far som superhelt? Min far er i hvert fald sådan en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunne sagtens forestille mig at det bliver sjovere når de er lidt større, begynder at snakke og sige de skøre ting som børn siger, og aaaalt det sjove… skruk.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand har det på samme måde 🙂 Jeg syntes tværtimod de første måneder er MAGISKE – og tror jeg bliver ved med at få børn af den grund 🙂 Når det så er sagt, så er det fucking sejt at se dem udvikle sig og tilegne sig alverdens færdigheder på rekordtid. Min ældste dreng er 2 år og kan f.eks tage tyk pis på både mig og min mand og det er så sejt! For et stykke tid siden gik vi igennem et eftermiddags-crowded Bilka mens han råbte: “MOR LORT” – proud mother moment! Børn er for vilde! Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magda

  “mor, når man spiser meget honning,tærte og kage, så bliver man tyk, faktisk fed… Mor hvorfor er du så tyk? ” – “fordi jeg godt kan li honning, tærte og kage ” – “ah” (lege videre)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sanne

  He he …. herlig læsning. Jeg gad godt være sundhedsplejersken hos jer 😉 tror jeg ville køre hjem (ikke til Bloksbjerg 😉 ) med et muntert smil på læben efter besøget… hos en helt sikkert dejlig ny familie … held og lykke med jeres helt skønne baby ! … og fra nu af tror I på jeres egen intuition og forældreekspertise … 🙂 .. samtidigt med, at I selvfølgelig lytter til gode råd fra jeres søde sundhedsplejerske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Netflix jeg hader dig!..