Hvorfor blogger jeg?

Hjelm much?

Jeg har altid været af den støbning, at jeg var fuldstændig fucking ligeglad med cykelhjelmen. Og jeg mener ikke da jeg var yngre, nej jeg mener jeg var helt og holdent ligeglad og faktisk grinte lidt af andre med ægget på hovedet.. Indtil for 8 uger siden. For der blev jeg far og den overbeskyttende faderfigur trådte i karakter med lyn i øjnene, ladt shotgun og jagttegn, klar til at stå i modvind, far og datter mod verden!

Jeg begyndte, og gør det stadig, at tænke på hvilken forælder type jeg mon bliver, overbeskyttende, ulidelig moralsk? (Aaaaarh tror jeg nok ikke der er fare for, men alligevel). Noget helt tredje?

En ting er helt fucking stensikkert, jeg bliver en af de forældre, der limer en hjelm på hovedet af min datter og det er lige indtil hun bliver stærkere end mig, og det er aldrig!

“Så glæd dig Vilja til dine rebelske teenageår, fordi far bliver fucking nederen!”

Så jeg fik rigtig stor optur, da jeg blev præsenteret for en musikvideo som Rådet for Sikker Trafik har lavet. Jeg må indrømme, at den har kørt en del på repeat herhjemme de sidste par dage. Videoen er en forlænget arm ind i min fremtid. Det er så fucking fedt at få sat fokus på hjelmen. Det fatter jeg i dag. Fordi tanken om, at min datter skulle komme alvorligt til skade, på grund af hun ikke lige havde en skal på toppen, ville jeg aldrig kunne tilgive mig selv for.

Så gør dig selv en tjeneste, skru op, fordi i min verden har de ramt fucking plet.

Desuden har de lavet en lille hyggelig test om hvor nederen en forælder man er/bliver, jeg er 61 % nederen! Hvad er i? I kan tage testen her.

 Sponsoreret indlæg

14 kommentarer

 • 😀 Du lyder jo mega ansvarlig 😀
  Jeg har lige kæbt den der nye EGG helmet til min pode. Den er virkelig lækker (og dyr), men måtte ofre mig fordi jeg kunne smide den der sjove men totalt ubrugelige dyrer hjem (tiger) direkte ud! Totalt ubrugelig. Sad på Poul Nyrup måden OVEN PÅ hovedet.
  Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Da jeg var yngre var jeg også fucking ligeglad med den grimme hjelm, men da min venindes mor døde – og lægerne sagde, at en cykelhjelm kunne have reddet hendes liv, ja.. Så proppede jeg sgu den grimme hjelm på hvor den hørte hjemme. Og jeg er ikke i tvivl om at jeg også bliver en fucking nederen mor til den tid, for cykelhjelmen SKAL bare på 🙂 God dag til dig og din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Far uden Filter. Husk at Vilja også har brug for sin far. Håber derfor også, at du kører med hjelm. Selvom den er fucking grim 😉 . Hilsen hende, der først lærte det som voksen og på den hårde måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  På med hjelmen! Også far! Ville du tilgive dig selv, hvis du selv kom alvorligt til skade? Eller din datter måske skulle vokse op uden dig og en hjelm kunne have forhindret det?
  Beklager den løftede pegefinger, men jeg har engang været med til at samle en op, som var væltet en glat morgen – hovedet lige i kantstenen! Hun havde heldigvis cykelhjelm på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det reklame spot er mega fedt lavet. Jeg er 65% nederen – stik lige den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] et raskt barn? Jeg kunne ikke lade være med at efterlade en lille kommentar om det, da bloggeren Far uden Filter (i øvrigt ret underholdende blog!) skrev et indlæg om hjelm til hans datter. Kom ud og vær grim […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg fik 51%. Nederen på den fede måde stod der. Det er den eneste gang min søn på 3,5 år har været så hysterisk at jeg måtte slæbe ham igennem nabolaget hjem fra legepladsen. Han ville ikke ha hjelm på, og nægtede at overgi mig tiltrods for jeg var højgravid, og 10 dage over termin. Hold nu kæft hvor var han sur.
  Mit vand gik om aftnen….-tak for hjælpen skat ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor blogger jeg?