Fars første amning..

Når far ikke er god nok..

ViljaManglerMor

På trods af, at jeg ikke kan amme så er, i langt de fleste tilfælde, når Vilja får tårer i øjnene og vræler, mine trøstende arme gode nok. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver så glad når hun græder, fordi den hjerteskærende gråd omgående bliver omvendt, når jeg løfter hende op. Den følelse er helt speciel for mig. Før du får tvangstanker omkring mit behov for at trøste eller at jeg med vilje får min datter til at græde, bare så jeg kan få min optur på, så spænd lige dobbeltselen og vask grydelapperne, fordi nej, jeg er ikke en fucking “luni”.

Desværre er der bare også mindst et par gange om ugen, hvor mine arme, ord, trøst og alt andet jeg ellers kan smide ind i “jeg elsker dig Vilja, så fat det dog, jeg vil gøre fucking alt for, at du stopper med at græde, men jeg er magtesløs”.

 “AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!”

Det er her min tålmodighed kommer på en helt syg prøve. At bruge timevis på at trøste mit barn alt i mens sveden drypper ned af mig, mit hoved eksploderer af raseri velvidende, at jeg ingen kort har på hånden og der ingen ende er på mareridtet!

Det er så her Denise tager over, slår en globus, sender alle hjem og bang, bryst i kæften og stilhed på under ti sekunder. Så her er fucking forskellen på mænd og kvinders bryster.

1. Jo større en mands bryster bliver, des mindre attraktiv. Det er LIGE fucking omvendt for kvinder!

2. Mænds bryster har INGEN funktion, eller det vil sige, er du interesseret i en såkaldt nøgen brystlomme så velbekomme. Alle elsker jo en god gammel “man-tit-pocket” right?..

3. Vi behøver overhovedet ikke noget fucking punkt tre, fordi værsgo! 1-0 kvinder!

God aften

10 kommentarer

 • Anne

  Til gengæld står der 1-0 til farudenfilter mod samtlige mommyblogs! Hey ya!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det kender vi godt herhjemme. Synes det er lidt synd for Morten. Han kan gøre alt men nogen gange er det bare kun mors bryst der virker på Mikkels gråd.

  Tilgengæld er jeg begyndt at frygte den tid hvor amningen skal stoppe – for det skal den jo på et tidspunkt. Så mister jeg mit trumf kort.

  Herhjemme er “brystet” dog også blevet en ulempe. Mikkel har vendet sig til at sove med mors babs i munden, så nu hvor han er kommet ind på sit eget værelse er der vræl en gang i timen.

  Det ender med at han ved en to-tiden får lov at komme ind i mors og fars seng, for ellers kan jeg slet ikke hænge sammen.

  Så pas på med at brystet ikke bliver sutteklud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha Chris, ja vi er der ikke helt endnu, men godt på vej til lige præcis det. Brystsutten 😉

   Fuck it, en mors ret!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datters far og jeg er ikke sammen længere – men jeg har en enormt farsyg datter, der flere gange om dagen kommer løbende med min iphone og vil facetime med far – NU!!
  Så bare vent, lige så snart Vilja får løsrevet sig fra mors babser, så opdager hun nok at far er den bedste i verden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Mikkel, tak, tak, tak for din fede blog! Jeg faldt over den i går eftermiddags, efter i et stykke tid at have gennemtrævlet nettet for lidt anderledes at læse end de mere gængse mode/design/… blogs. Jeg er ikke selv (endnu – måske en dag) en stolt forælder, men ikke desto mindre finder jeg din blog givende, inspirerende… ja og faktisk hyleskæg! (Jeg må indrømme at jeg flere gange i går måtte overgive mig til latteren – og skraldgrine). Tak for dét! Og måske du ikke fik jobbet – men med din ærlige pen in mente var det måske heller ikke meningen? Hvem ved hvor vejen fører hen? Jeg følger dig i al fald gerne. Venlig hilsen, Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aww tak Charlotte.

   Det er kommentarer som din der gør alting lettere!

   Fuck hvor er du fed 😉

   Rigtig god dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  1-0 til kvinderne, vi elsker den slags 🙂

  Tak for en skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars første amning..