Ulv i fåreklæder

En stolt far!

Koordination

Jeg har talt en del om sutter herinde efterhånden. Her kan du læse et tidligere indlæg omkring sutten. Det er kørt fra mine syge frustrationer og frygt for at have en sutteinvalid og motorisk udfordret datter, eksplosioner ved at købe tyve forskellige sutter, der var fuldstændig uduelige, til den fuldendte glæde da jeg fik min datter på film, i god stil, fuld bevidst om hvor hendes små hænder var, sutten sat på plads og åben mund, klar til at høste den længe ventede succes.

Det er ikke en mærkelig størrelse, den stolthed jeg følte, det var den helt rigtige størrelse, en glæde der strømmede gennem min krop og et smil bredere end Denises mave, da hun var gravid. Jeg er efterhånden blevet et af de der svin, der stikker sms’er ud til venner, der ikke har børn og på trods af, at jeg ved de er et hundrede procent fucking ligeglade med mit barns førsteplads i hånd til mund koordination, så får de både videoer, sms’er og facetime opkald, fordi sådan er det bare, men meget mere om det i det næste indlæg.

Så frygt ikke hvis dit barn er sutteinvalid for med tålmodighed, uendelig mange fejlede forsøg og en god portion grin og gråd, så skal din lille guldklump nok lære det!

4 kommentarer

 • Sara

  Dejligt! Du må da fortælle lidt om hvordan det lykkedes for jer??:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Godt gået, det bliver en kæmpe lettelse senere 🙂
  Har også overvejet at få Edison (4 mdr) trænet i den svære kunst, men jeg kan sgu ikke huske hvordan vi gjorde med Elisa.
  Gode råd og fif modtages gerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ulv i fåreklæder