Tomgang..

Lyden af en gammel kending

D-A-D

Det er efterhånden rigtig længe siden, jeg har været til koncert. Jeg stoppede lidt med koncerter og festivaler for en del år siden. Jeg ved ikke hvorfor, for jeg elsker at være til koncert, specielt når dem der spiller også er lidt rå. Det er vel bare gledet ud i sandet, gætter jeg på. Derfor har jeg så kæmpe optur over, at jeg har fået lov til at komme med til D-A-D koncert i Ballerup Super Arena den 15. november. Når man får stukket en dejlig uventet mulighed i snuden, så er det bare om at fucking tage den før baby, kalender og Denise lige godkender!

Da jeg fik, at vide at jeg kunne komme ind og se dem spille live og så endda til deres 30 års jubilæum efter de først har kørt landet tyndt med intim koncerter og så lige Europa rundt, for så at afslutte med et fucking brag i København, var det næsten for godt til at være sandt.

Flashback til da jeg var en lille lort på omkring ti. Dengang var jeg ofte sammen med en af mine gode kammerater i forældrenes rækkehus, og hans storesøster, som boede i den forbudte kælder, hørte altid D-A-D på fulde omdrejninger. Det var der jeg for allerførste gang fik øjnene op for D-A-D. Siden da har jeg været til et hav af koncerter med dem og på trods af, at det er mange år siden jeg sidst har stillet bekendtskab med dem ansigt til ansigt, så glæder jeg mig overordentligt meget. Fordi den femtende november har jeg børne fri og skal høre motherfucking god gammeldags rock og så skal der nok glide mere end en enkelt lunken øl i svælget!

Ses vi? Det tror jeg nok vi gør! Køb din billet her.

Sponsoreret

2 kommentarer

  • Sara

    God tur til DAD – er lidt misundelig. Jeg napper dog selv en koncert med Dizzy Mizz Lizzy om et stykke tid, så jeg er ikke helt i minus på den konto. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomgang..