Klædt ud?

Mandag stopper vi!

Mandag

Denne weekend har været præget af dovenskab. Jeg besluttede mig for, at vi skulle ud til min kære moder og spendere et par nætter her i weekenden. Det er lidt ligesom at komme i sommerhus, når vi besøger min mor, fuld opvartning på mad, slik og is. Det var lidt en fuld sukker opladning, før vi gik denne mandag i møde med håbet om at kunne undvære sukker, samt fedt , starte på en frisk og være rigtig sunde. “Hahahaha” som om det skete! Som altid, så starter dagen godt ud, vi smiler begge to, vi får virkelig givet den gas hen af formiddagen, men så rammer klokken seksten showet. Typisk sidder jeg med en kop lunken kaffe uden sukker og tripper lidt. Så melder Denise sig fra bænken: “Skaaaat, kunne du også godt spise en is?” “FUCK FUCK FUCK”. Den kan stadig reddes! Men selvfølgelig  melder jeg en;  “jo, men så skal der jo også smækkes en plade marabou til eller?” Denise begraver sit hoved i pudderne og en lav, men bestemt grynten går i gang. “Så jeg mener, det er jo mandag og du er på barsel, jeg ryger ikke mere, så jeg tænkte sten saks pair om hvem der henter?”

Her holder vi så cirka to til tre timer mere grundet den uendelig lange duel om hvem der henter! I mandags blev det så mig, der fik en fucking knockout af Denises små fede knytnæver i form af to gange sten, der væltede min latterlige saks af banen og på trods af, at jeg hader at tabe, så trillede jeg ned i Super brugsen, iført mit top svedige Sydhavner OOTD: Tennis sokker fra Puma, beskidte Nike sneaks,  grå jogging bukser, grå wifebeater fra H&M med tilhørende Vilja pletter AKA gylpefonden. Et styks tætsiddende hue og en cardigan til at dække lidt af dunken.

Der var ikke gået 24 timer siden vi afgav blod og sværgede til en ny start og her sad vi i sofaen, tilfredse, smilende, grinende, med overskud og 2 kilo fucking slik i favnen!

Fordi fuck dig mandag!

Så er det godt der altid er næste uge ikke?

11 kommentarer

 • det jo ”min” brugsen, det er standard at vælte derned og hente slik. Har ikke tal på hvor mange gange jeg er væltet derned med beskidte joggingbukser som Alma lige har snasket til, havregrød i den dovne hestehale og min mands grønne sneaks. Har dog tit overvejet hvad de tænker, når jeg kommer hen til kassen i det famøse outfit og køber for 200 kr slik og kage en gang om ugen, minimum.. Barsel <3 haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wencke

  The trick er at starte tirsdag eller onsdag (mandag er jo nederen nok i forvejen). Og altså, fredagsslik tæller jo ikke, så hvis man starter onsdag kan man liiiige holde sig til fredag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder og smiler for mig selv af det her indlæg (og fordi din datter er skide sød på billedet!). Åh, den elskede mandag med alle dens gode intentioner, you gotta love mondays! Jeg hepper på jer derhjemme med den sundere livsstil – også selvom den indeholder is når hverdagen presser på, sådan er det jo 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Årh er sååååå misundelige nu, er gået i gang med low carb kostomlægning, med andre ord farvel til sukker, mel, brød, pasta og ris, alt der gør livet værd at leve, og jeg kunne virkelig godt kværne en bøtte Ben & Jerrys sammen med Pingvin blanding, også selvom det er tirsdag… Suk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, årh kender kun den situation alt for godt (bare uden baby og gylp). Det sker alt for tit herhjemme – og det tager også gerne nogle timer, før vi finder ud af, hvem der smutter i Netto! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Magda

  Hahahaha her er det altid far der henter når alle unger er fældet jeg passer jo ungerne imens og jeg er tykkest så jeg henter per definition ikke

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædt ud?