En stolt far!

Tomgang..

Jeg aner aldrig hvad der er i fjernsynet, det er tilfældighedernes fest, men i ny og næ er jeg fucking heldig, fordi der fanger jeg Tomgang. Jeg ved ikke om i har set comedy serien Tomgang med Mick Øgendahl og Rune Klan, men holy fucking shit, hvor får jeg min griner på i deres eventyr fra kiosken!

Selvfølgelig er der altid scener, hvor jeg tænker; “har i tænkt den her igennem drenge, eller bare spist en ordentlig omgang jord og så bare kørt fuld filliongongong?” Men det må jo forventes af alt comedy, ikke alle er enige og ikke alting kan være tåresprudlende sjovt. Men for det meste, så er Tomgang en af de få danske comedy serier jeg syntes fortjener en kæmpe klapsalve!

Sæson to ser også lovende ud og de må have haft deres syge griner på, da de optog lortet, i hvert fald ud fra hvad jeg har set i deres teaser video. Ikke så pinlig, at man får Frank Hvam i klovn paranoia på og sjov nok til at bruge hvilken som helst aften på at se et par tosser på slap line.

Hvis vi har en snært af samme humor, så får du også dit smil på over sæson to teaseren, som du kan se her.

Sponsoreret

4 kommentarer

  • Nanna

    Sæson 2 er god også! Jeg har TV2 Play-konto, så kæresten og jeg kom til at kværne hele sæson 2 på en weekend 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yesica

    Haha! hvor fedt, den serie er også super populær hjemme hos os. Bliver nogen gange nødt til at smide manden ud af soveværelset for hans brøler grin og lyden af knasende chips vil holde mig oppe til langt ude på natten. Ikke nok med det, så på en dejlig kæreste tur til Holland, smutter konen her lige hurtigt nede i byen for at bytte noget jeg havde købt og havde glædet mig til, at komme tibage til boblebad og champagne. kommer jeg tilbage til at der lyder højt grin fra badeværelset, kigger derinde om der så ikke ligger stoderen med VORES champagne levende lys og TOMGANG i computeren på WC’et! Ja så ved udmærket godt at den er kan være super sjov! haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En stolt far!