Bag disken..

Viljas første..

Griner

Jeg hører ofte om hvordan enten far eller mor går glip af diverse ”barnets første”. Jeg er da overhovedet heller ikke i tvivl om, at der nok skal komme nogle af disse, som enten jeg selv eller lillemor går glip af.

Men ikke denne gang! I går, for første gang nogensinde, havde Vilja sig sådan en optur under sessionen på legetæppet med mor, far, Peter plys og resten af slænget, at hun simpelthen ikke kunne holde det tilbage, da mors vidunderlige stemme kastede de gyldne ord ud i rummet: ”Heeeeeeeeeeeeej Vilja”.  Et allerede stort smil blev endnu større og Viljas mund begyndte at vibrere og ud kom det dejligste klukkende lille grin. Den lille charmetrold lagde mig fuldstændig ned, hvordan skal jeg dog nogensinde sige nej til hende? ”Fuck me sideways”, jeg er en temmelig bestemt rod, men de ting min datter gør hver dag overmander enhver tro på, at hun ikke kan vikle mig om sine fede små overbesavlede fingre.

Det er jo ikke held, at min telefon lå lige ved siden af. De her sessioner bliver jo gerne foreviget med en to til tre hundrede billeder på telefonen. Så jeg fik sat video i gang her, hvor du kan følge med i hendes første nogensinde, men helt sikkert ikke sidste grin.

Kan i huske første gang jeres barn fik sin griner på?

10 kommentarer

 • Årh ja, det er bare skønt! Min datter er kun 8 uger, så det varer jo lidt endnu. Men kan stadig huske det med min søn og tror også jeg har et par videoer med det. Det er fantastisk! Altså, man er jo helt solgt til den der lille savlende unge man har været med til at lave! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja! Det kan jeg … Der findes næsten ikke noget bedre end de der helt-nede-fra-maven-grin de små kan komme med. Ens hjerte flyder jo over med kærlighed 🙂

  Og damn, hvor er hun da bare alt for lækker og sød, den lille grinebider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Ærlig talt, nej, tror simpelt hen det er druknet i alle de andre ‘barnets første’, men jeg er fuldstændig overbevist om at jeg har skrevet det ned 😉

  Men jeg venter stadig på at lillemanden finder sin første kluklatter frem, han er 4 måneder i morgen, og indtil videre er det blevet til kæmpe smil med helt åben mund, og hvis der kommer en lyd ud bliver han helt forskrækket og stopper 🙂

  Men hvor er hun bare max cute, elsker børnelatter og babykinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Cute :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er hun sød! <3
  Min datter har aldrig rigtigt klukket. Hun lød bare som en der havde røget 40 cecil. Det gør hun egentligt stadig lidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Lynge

  Hvor er det fantastisk!
  Vi fik også filmet Sallys grin herhjemme. Det er så fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Åååhh ja, det vidunderlige første grin.
  Vores den store (nu 4, 4 1/5 hvis du spørger hende) fik grød første gang og nøs så alt grøden lige ud i fjæset på mig, hvortil jeg får sagt “din lille griiiiis” og ungen skriger af grin, og blive ved længe, så længe at eg når at ringe til far som får det med. Derefter skulle der gå 2 måneder før hun grinede med lyd igen, og tro det eller lad være men denne gang grinede hun af en fjollede far og afsluttede med at over gylpe mig:)

  Nu har vi fået en lille prut mere på snart 8 mdr. Hun var hurtig til at grine og ligesom vilja fik hun hikke de første par måneder hver gang hun grinede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag disken..