Skub dig selv!

Den motorik der..

MotorikkenI dag har været en ganske hyggelig dag. På trods af en monster fucking hovedpine grundet af, at jeg trillede i seng en fem seks timer senere end planlagt. Hele familien uden filter tog til et bObles event i Fields for at høre om og teste deres nye produkter, som rigtig mange roser til skyerne. Jeg er ikke kæmpe fan og jeg bryder mig heller ikke synderligt om farverne, men jeg blev dog lidt overrasket over hvor glad Vilja blev da hun møvede, tumlede og gylpede på de små farverige dyreformede klodser.

Det hele starter med, at Vilja sidder på mig, mens vi sidder i en rundkreds og er tvangsindlagt til en “hvem er du og hvor er du fra” runde. Lige som det bliver min tur, vælger Vilja at kaste op ud over mig. Stjerne introduktion, jeg havde ikke engang lagt mærke til det. Kun efter, at et par ihærdige mødre pegede fingre og råbte “Gylp!” opfattede jeg, at Vilja sad med et hængende hoved og returnerede lidt sur mælk ud over mig. Spotlyset havde været væk fra Vilja i for lang tid og det var åbenbart tid til at tage affære, mente den lille prut!

Den ubeskrivelig klamme opkastduft pryder det meste af mit tøj, så Denise tager Vilja i skødet, men det bliver en beslutning mor hurtigt fortryder.

“Mor for helvede! Jeg sad lige og fuckede med far! Du kan sgu da ikke bare hive mig væk nu!”

Det resulterede i, at Vilja meldte en tohundrede kilometer i timen rullende våd bæ direkte ud af bleen, gennem hendes nye fine bukser og direkte ned på Denise.

“Så husker vi lige den til næste gang, ikke mor?!”

Resten af eventen forløb med, at Vilja begravede sit hoved i en bObles figur og fik sin griner på, og endelig fik jeg et praktisk svar på, hvorfor så mange er rigtig glade for deres gøgl.

Fordi lortet er simpelt, let at gå til og har en god facon, så det er nemt at øve alle de motoriske ting som babyer skal gennem. Så jeg var faktisk glædeligt overrasket og nu skal der leges lidt mere herhjemme med fisken.

2 kommentarer

  • Irma

    Hahaha, det var vel noget Blogger event? Så synes jeg det er den fedeste anmeldelse ever! Tak for en fucking fed blog, sender indlæggene meget ofte videre til kæresten. Han (vi) kan jo genkende ret meget. Keep ‘m coming!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skub dig selv!