Den motorik der..

En af den slags forældre..

Dobbeltmorale

Der er forskellige slags mennesker, der kan gi’ mig fucking lange løg. Det betyder ofte, at jeg er dobbeltmoralsk og ingen mening gir’, fordi jeg er helt indforstået med tanken om, at det er fedt nok hvis jeg gør det og ikke fedt nok hvis du gør det. Sådan tror jeg de fleste tænker i ny og næ og sådan er det bare. Eksempelvis får jeg ondt i hovedet af at se opdateringer fra anonyme instagram profiler, der sviner alt og ingenting i små posternotes, fordi det er jo så fucking fantastisk at rulle sit anonyme hoved hen over tastaturet og håbe på det bedste ikke? Jeg fik også overordentligt mange kramper i hjernen, da jeg ikke selv havde børn og jeg skulle høre på de uendelig ligegyldige historier omkring snot og hvor hårdt, men samtidig vidunderligt, det er at blive forældre. Den remse kunne og kan stadig få mig i det røde felt på et nanosekund.

Så sent som i går sendte jeg en af mine bedste venner en fire minutter lang fucking video med min datter der griner, hikker og savler. Det er så grænseoverskridende lamt, at jeg kun kan få min griner på over mig selv. Et fordi jeg ved han ser videoen, kommenterer den, fordi han har pli i livet og samtidig har jeg tvangsindlagt ham til, hvad jeg er rimelig sikker på er fire urimelig fucking kedelige minutter af hans liv. For lige at toppe hvor nedtur jeg er blevet, er det også lige en reminder om, at han ikke har børn og jeg syntes ærlig talt, at han skulle komme i gang så Vilja får en livslang legekammerat, akkurat som vi var det.

Så til jer derude, der er ligeså dobbeltmoralske som jeg selv er til tider, et stort plus hvis i fatter hvor nederen i er nogle gange og til jer der stadig tror i aldrig spiller på begge sider af banen, i kan rende mig!

10 kommentarer

 • Husket du start pakken da i forlod fødegangen?
  I den er der blandt andet en lille folder hvor i der står ting som. “Hurra du er blevet forældre, du har nu fået retten til at være så dobbelt moralsk som du overhovedet kan, NYD DET”..
  Udover det indeholder den også en guide til hvor længe en baby på 3-5kg skal ha’ i ovnen uden at tage skade, men dog stoppe med at skrige.
  Og sidst, men bestemt ikke mindst et livs forbrug af gaffa, kan bl.a. bruges til at holde en skide sut på plads i munden hele natten.

  😉

  Ps. Håber din ven er igang med at knalde det hele til så Vilja kan få en boddy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En jeg kender blev mor og bekendtgjorde på Instagram at hun godt vidste at ikke alle gider babybilleder så nu havde hun oprettet en profil til hendes søn hvor man så udelukkende kunne se billeder af ham. Og jeg havde det først sådan lidt “ej JA! Det havde jeg SLET SLET ikke tænkt på!” Og så erkendte jeg at det er mega meget for sent, her 15 måneder efter min dreng kom til verden og min Instagramprofil udelukkende har billeder af ham. Altså som i UDELUKKENDE. Jeg ER bare den type tilsyneladende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Muuhaaahaaaaa… #duersjaaaav 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina

  Er ikke selv en skid bedre 😉 Og dejligt billede <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annesofie

  Hvor er hun sød! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den motorik der..