Min personlige trailer til "En chance til"

En julekalender til alle jer!

JulekalenderHYPE

Så er det satme også på tide at melde noget optur op. Både for mig, men også for alle jer, der læser med i mit lille univers af fuck. Jeg har allieret mig med 5 andre bloggere, som alle er mere end et enkelt besøg værd. Vi har lavet en julekalender og det betyder i bund og grund en fabelagtig gave regn! Med en total gaveværdi på over 60.000 kroner kan vi garantere for, at det bliver en kæmpe opturs december med nogle super fede præmier!

Der alt fra rejser, en cykel, en pusletaske fra Ida Ising og meget mere.

Hver blogger har fire “låger”, men bare rolig, vi sørger for at tippe om, hvem der har hvilken låge aktiv på den givne dag, så i kan være med i samtlige af de 24 fantastiske præmier vi har i vente til jer!

På mandag den 1. december starter kalenderen og kører til og med den 24. december! Hold øje herinde så i ikke glipper hvilken blog, der åbner den første låge!

De 5 andre bloggere er: The Insider, Lortemor, Guld.log, Børnetøjsindkøberen og MissJeanett

I kan jo passende give dem et smugkig før kalenderen starter, de har nemlig alle sammen noget på hjerte som er underholdende og rigtig god læsning.

Glæder i jer?

1 kommentar

  • Uhh det lyder spændende. Jeg vil helt sikkert følge med. Jeg elsker julekalendere og konkurrencer. Jeg vinder bare aldrig noget, men har sådan på fornemmelsen, at det snart må være min tur 🙂

    Mvh Marie fra http://www.krøllerier.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min personlige trailer til "En chance til"