En lort ad gangen..

Hvordan helvede kan du glemme…

Sutten

Jeg har både skrevet om Viljas manglende motoriske evner, hendes oprejsning og jeg har delt en episk video af min datters succes i en hektisk kamp med sutten. Det er rejser, som denne jeg er evig taknemmelig for at få lov til at være en del af, helt fra start. Men min datter har desværre samme hukommelse som min kære kæreste. Denise kan midtvejs i en sætning stoppe op og fuldstændig have glemt de første ti ord, hun har plapret ud af skuffen. Min evige undren over hvordan det overhovedet kan lykkedes at glemme noget så hurtigt, blev så lige toppet i dag. Fordi så sent som for to dage siden kunne min baby både holde, sutte, slippe, kaste, gribe, jonglere, drible og have fuldstændig kontrol over sin sut. Altså så meget som små babyhænder og arme nu engang tillader. Men fuck mig sidelæns om hun nu ikke har fuldstændig glemt suttens vidunderlige funktion! Fra den ene fucking dag til den anden er hun på bar bund..

Hun taber sutten, brokker sig helt ustyrligt, får fat i sutten, stikker den i øjet, så græder hun selvfølgelig igen, fordi en sut i øjet gør bare naller! Efter trøst er hun på den igen, med rystende hænder får hun gaflet sutten ind i kæften, men nej, her er der heller INGEN kontakt. Sutten bliver kastet til højre og venstre i hele fejebakken og ingen steder er gode nok. Der bliver ikke suttet og efter et par hurtigere ryk i hver retning er det “plop” ud af kæften og atter er der plads til at tude på livet løs!

“Stop det dog!”

Ingen sut kan nemlig hamle op med fars fede fingre! Hun har luret, at jeg har en dejlig stor ru fucking tommelfinger, som passer helt perfekt! Så de sidste par dage er gået med Vilja i skødet med begge hænder klistret til min tommelfinger og så bliver der ellers  gået til stålet!

Jeg er rimelig sikker på, at det klør i gebisset, men hun har da for helvede alt slags legetøj hun kan gumle i, men nej, Vilja er en bestemt lille pige, så når hun melder følgende op, så er det bare om at makke ret..

“Far, du kommer bare med den fucking gumletot, ellers laver jeg lort i hele skuden!”

5 kommentarer

 • Christina

  Tror helt sikkert der er tænder på vej. Mikkel som i den sidste måned kun har været uden sut i munden når der skulle spises har de sidste par dage spyttet den ud om og om igen. Heldigvis bliver han ikke sur men da han møver rundt i hele huset vil jeg gerne have at han har sutten i munden – så er jeg sikker på han ikke bider i noget sin han ikke må.

  Nå men jeg har på fornemmelsen at der er flere bisser på vej hos den unge herre (han har allerede to stk i undermunden).

  Kunne være lidt sjovt hvis dette netop er grunden til at hverken Vilja eller Mikkel er glade for sutten i øjeblikket.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Måske Vilja prøver at fortælle, at I skal gå op i sutstørrelse? Herhjemme har baby brugt 6-12 mdr (rund sut vel og mærke) siden hun var 2 mdr;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Apoteket har sådan nogle kamilledråber som vi var svært begejstrede for herhjemme… Han var 10 måneder før han fik sin første tand – og så kom der lige 3 styk på en uge, så det må da have gjort meganuller i hele kraniet

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lort ad gangen..