De små tasker!

Dagen før dagen..

 

LilleJuleaften

Jeg sidder her hos svigerfamilien i en rus af kransekager og pulver kakao i lange baner. Babyer, børn og trætte voksne sidder i rundkreds og udveksler historier alt i mens maven står på vidt gab, og gentagende gange høres et skrig fra vommens indre. Det er de skrig vi alle kender, grundet manglende morgenmad og frokost. Duften af and og flæskesteg flirter lifligt med mavens lyster alt mens den flyver pirrende gennem stuen og efterlader et gabende tomrum. Det er nu, at de voksne savler mere end en baby og må låne de smås hagesmække i håbet om ikke at besvime af den kvælende jule sødme, før gildet for alvor går i gang.

Det er dagen før dagen. Men i år er det dagen hvor vi holder jul både den 23 og 24 december og det betyder at lige nu, sidder jeg spændt som en bue og venter et måltid af verdensklasse. En rigtig hjemmelavet julemiddag.

I den anledning kan i passende besøge Trine, fordi hun har nemlig åbnet dagens låge til jer. Hvis i kan lide kage, så er det helt sikkert et besøg værd! Lige her kan i læse mere om dagens konkurrence.

Husk også, at der kører en konkurrence på min Instagram her, hvor i kan vinde de sødeste små tasker.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De små tasker!