Vinderen af luksus pusletasken fra Ida Ising er...

Dagens julelåge er lige her – Kuldens nemesis!

VoksiViljaVoksi

Så er dagen kommet, som jeg har ventet på. Dagen hvor jeg ikke bare sætter én, men hele to helt fucking fantastiske præmier på spil! Kender i Voksi? Hvis i har børn, tænker på at få børn, hvis i bare så meget som har haft en strøtanke omkring ordet “baby”, så enten kender eller burde du kende til dagens præmier. Det er soveposernes overmand, frostens nemesis, dit barns højborg for tryghed i barne- og klapvognen, det er din bedste ven på de hyggelige ture i morgendissens kolde skær! Det er intet mindre end den super fede Voksi Classic Animal og den prisvindende Voksi Urban til klapvognen, som der skal trækkes lod om i dagens låge!

Så i frosten i morges? På trods af vejrets ihærdige forsøg på at stoppe min tur i parken tidligt i morges, hoppede jeg i vintertøjet, kastede lidt kluns på Vilja og puttede hende ned i hendes Voksi. Jeg tænkte ikke engang særligt over hvad hun havde på, bare hun havde hendes hue og lille gummi giraf med sig, så tog Voksi sig af resten. Den er faktisk så fed, at jeg selv bruger den som tæppe, når jeg i smug tager en lille morfar hen ad dagen! Og når man nu alligevel skal ud og lufte sin baby hver dag, så kan man jo lige så godt gøre det med både stil og overskud. Det er lige her Voksi kommer ind i billedet! Det skal du heller ikke gå glip af, skal du?

Så her er reglerne for dagens præmier!

 1. Skriv en kommentar i indlægget her, om du gerne vil vinde en Classic eller en Urban samt dit barns alder.
 2. “Like” indlægget – det gør du nede i bunden til venstre på det lille Facebook ikon.
 3. “Like” Voksi’s facebookside her.

Jeg finder 2 heldige vindere, allerede på Torsdag!

Hvis i vil se flere billeder kan i følge mig på Instagram lige her.

 (Voksi Urban er Sort & Voksi Classic er Animal grøn)

323 kommentarer

 • Jeg ville gerne vinde en urban, den er så fin med den søde pingvin pude <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  Jeg vil helt vildt gerne vinde en voksi Classic, hvem der bare kunne ligge og varme sig i sådan en i denne hæslige kulde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Rossil Jensen

  Åh manner, hvis jeg skulle være den heldige, så kunne jeg godt tænke mig den i classic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Lækker konkurrence !! Håber heldet er med mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg vil gerne vinde URBAN til min knapt 7 mdr. gamle datter, Ellen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte bro Svenstrup

  Uh, krydser fingre for at være den heldige vinder af voksi Classic til min lille Samuel på 2 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvor er de fede!
  Hvis en Classic, kan fås med Leo print, så er det klart den min datter, på 20 måneder, gerne vil vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Magh Otto

  Ville gerne vinde den fine Voksi Urban til min dreng der skulle melde sin ankomst i starten af januar, så han jan holde varmen gennem de kolde vintermåneder ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg vil meget gerne vinde en Voksi Urban til min søn på 2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinna Holst Larsen

  Nuuuuujj! Jeg ville elske at pakke en af vores tvillinger ind i sådan en lækker sag <3 Til vores store dreng havde jeg kun en voksi-wannabe, men det er bare IKKE det samme!

  Sådan en Voksi Classic er bare et must med smårollinger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • freja

  Det der, det er jo lige sådan en vi har ønsket os siden dengang man fandt ud af, at man var befrugtet (altså dengang i tidernes morgen… For et par år siden)

  Zelda er 18 måneder og mangler altså bare sådan en voksipose! (og så kan den jo gå i arv til den næste vi venter os til juni engang). Classic er for fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Skov

  Kæmpe like! Vil vildt gerne vinde Urban-udgaven til min søn Alfred på knap 7 mdr. Den vil være perfekt i hans klapvogn! Han er en lille frossenpind, og derfor håber jeg, at denne Urban voksipose kan holde ham varm vinteren over. Tak for en skøn og sjov blog! /Signe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Poulsen

  Ville elske at have en voksipose til det lille ny familiemedlem, der melder sin ankomst til Juli.
  Derfor ønsker jeg mig Voksi Urban, som vores barn kan få glæde af i det nye år. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den smukke Classic med leo prikker ville Naya elske at putte i nu her når frosten bider.
  Bedre putte ven findes vist ikke til de kære små når det er koldt udenfor.
  Så håber jeg er så heldige at kunne putte min prinsessen i den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mikkelsen

  Vil sindsyg gerne vinde Urban til vores søns klapvogn. Lige nu benytter vi os af en babydyne, men den holder ham slet ikke varm nok, så det ville være en fantastisk julegave at få 😉 Hav en dejlig 3. Søndag i advent med din familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mona

  Super lækker konkurrence. Vores søn på 16 måneder og kommende baby kunne godt tænke os en voksi urban.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Krydser fingre for at vinde den fine Voksi Urban til vores datter, der gerne skulle melde sin ankomst til maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Utermöhl

  Uhh vil gerne vinde en urban ❤️ Min datter er 16 mdr og så kan den jo passende bruges når der kommer en bror/søster senere hen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  En voksi Classic ville være så flot i vognen med min skønne lille Noah, nu hvor frosten har sat ind! Noah hader nemlig overtøj 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad godt vinde en classic! Vores blev stjålet 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jennifer Eggert

  Først og fremmest tusind tak for en god og MEGET underholdende blog. Vi læser troligt med. Jeg har en pige på 7 måneder. og det er super sjovt hører dig sætte ord på det man lige selv er gået igennem.

  Jeg vil super gerne vinde en Voksi Classic er Animal grøn. Har altid gerne vil have en. Men budgettet var ikke lige til det. Den kunne så sagtens bruges på vores lange gå ture i skoven med hunden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville elske en voksi classic til vores kommende lillebror – efter planen ankommer han sidst i marts:-) Til vores store dreng havde vi ‘bare’ en lift – men jeg har ladet mig fortælle at det er en fejl (af voksi elskere, du ved?;-) – udstyr må der til og jeg er ret lun på ideén om en voksi til den lille ny:-) God dag og glædelig jul! Kh. Laura

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sarah

  hey mr far uden filter 🙂 er ikke sikker på jeg gør dette korrekt. men hvor intet vover intet vinder 😀
  jeg kunne virkelig godt drømme mig til at vinde en voksi. gerne en urban. men er egentlig i realiteten ret ligeglad med udseendet. jeg har en datter på 18 mdr. og en lille dreng i maven der gerne skulle komme til verdenen omkring den 29 dec. gerne lidt før efter min mening. men ud over dette ønskes jeg dig, din smukke kæreste, og fantastiske lille vilja en genial og glædelig jul. og selvfølgelig også at du får en super fødselsdag hos din mor.. igen tusind tak for en fantastisk blog, både kæresten og jeg nyder at følge med i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie V

  Jeg vil RIGTIG gerne vinde den flotte Voksi Urban til min lille ufødte søn, der kommer ud til verden og vinterkulden i midten af februar. Nogen siger, at det er dér vinteren for alvor vil ramme lille DK, så det ville da være skønt at være rustet med lækkert Voksi-gear 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ønsker mig begge dele- kan bare ikke vælge.. De er SÅ fede begge 2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Jensen

  Der er liked begge steder 😉 Jeg ønsker mig Urban voksien til min dreng på 1 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lin

  Det må nok blive voksi Classic, selvom jeg ville blive glad for dem begge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  En Voksi Classic i grøn vil være et kæmpe hit herhjemme hos os! 🙂
  Noam er 11 uger gammel og vil elske at hygge sig i en smuk og varm voksipose når han ligger i barnevognen. 🙂

  Det er virkelig nogle lækre præmier som der er på højkant i jeres julekalender! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette bøg

  Vil super gerne vinde en voksi Classic til min søn Nohr på 2 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Johansen

  Vi har en nedarvet, falmet og småhullet drømmepose, som jo på INGEN måde kan sammenlignes med kongen af baby soveposer VOKSI!! Og så med pingvinerne, det bliver altså hverken lækrere eller mere kært end det. Nåhh jo, indsæt min lille guldklump i den tidlige omtalte voksi med pingvinerne og dine øjne, hjerne og hjerte vil for evigt bære billedet af alletiders cuteness overload.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har svært ved at vælge. Det er jo to skønne præmier. Men jeg vil vinde den klassike viksi med leo. den er slet ikke til at stå for.
  Mange tak for en god blog.
  Mvh Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte olsen

  Vi vil vinde en urban til vores “lille” Thor på 7 måneder 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mikkelsen

  Ønsker ønsker ønsker! En Urban til Sigurd på 9 måneder ❤️ Glædelig jul fra os!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa Breum Christoffersen

  Jeg ville elske at vinde en Voksi Urban til min MiniBøf A på 15 måneder. Den virker enormt smart til de hyggelige gåture i den kolde tid! Tak for en god og ærlig blog, det er rart at høre lidt fra en fars perspektiv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten T. L

  Jeg ville hjertens gerne vinde Voksi Urban til klapvognen, til min datter på 5 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Voksi Urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Jeg kan ikke vælge!!
  Jeg ønsker mig bare noget varmt til min stakkels 6 mdr gamle datter der skal leve under sin fars guldfiske-hjerne-glemsomhed at give hende mere varm tøj på når vi er ude. Og den forbandede dyne! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Er ret vild med Voksi Classic!
  Jeg har Karl på 13 måneder, og så en lille ny til marts.
  Det ville være fantastisk i en presset økonomi at vinde sådan en julegave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Bonke

  Jeg vil gerne vinde Classic. Barnets alder er 0 -hun er ikke født endnu. 😉 Men på vej i det tidlige (og kolde) forår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Aww sådan en fin voksi urban ville baby E. blive svært henrykt for ( måske mest hendes forældre )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle schiønning

  Vil super gerne vinde en urban :-)!
  – min datter er knap 4 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hoff

  Ville gerne vinde en Classic , vores pige er lige over 4 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Schiøtt Hansen

  Min lille Martha på 7 måneder vil elske at putte i en Voksi Urban her i den kolde juletid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Classic 🙂 Vilja ser så sød ud i den og jeg har hørt godt om de Voksi fra andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper Arnfeldt

  Jeg ville gerne vinde en Voksi Classic så jeg slipper for at få flere skideballer af Vegas mor, for at give hende for lidt tøj på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ville egentlig helst vinde dem begge to, for shit, de er lækre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Casper Arnfeldt

  Jeg ville super gerne vinde Voksi Classic til min datter Vega, så jeg slipper for flere skideballer fra moren for at give min datter for lidt tøj på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Casper Arnfeldt

   Glemte lige at skrive hun er 4 måneder gammel 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken

  En Urban til min dreng på 11 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Ihhhj nogle vilde præmier! En voksi urban ville altså lune lille Kirsa (1år) gevaldigt i klapperen her om vinteren (ja, man KAN da blive temmelig nervøs for om ungen får gasblå tæer i den tarvelige model af en kørepose vi er udstyret med pt).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna V

  Uha den med animal print er ret fed

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Voksi Classic, please – den ser skide fantastisk ud til at fragte en kommende Januar-mini rundt i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Lille Laura på 4 mdr ville drømme fantastisk godt i en Voksi Urban! !
  Lige nu må hun nøjes med lidt varmt tøj og en dyne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk præmie!!!!! Er selv stor fortaler for Voksien. Desværre er den store vokset ud af Classic og lillesøster har overtaget den.
  Så derfor ville det være skønt at vinde URBAN-modellen.
  Og mine piger er hhv 3 år (minus 1 mdr) og 3 mdr.
  Og forresten det er nogle dejlige varierede ting der gemmer sig bag jeres låger 🙂
  Mvh Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg kunne godt bruge en Voksi Classic til min førstefødte, som kommer ud til januar:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Skaane Pedersen

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde en Voksi Classic til min søn Alfred på 3 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Juul

  En voksi Urban til min dejlige basse Felix ville være SÅ lækkert! Han er 3 måneder men der går ikke lang tid før han kan komme i klabvogn og han ville elske at putte sig i voksi’en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karen

  Ui, vi vil gerne holde den nyfødte varm i en Classic!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Jeg krydser fingre for at være den heldige vinder af en URBAN til min datter på 6 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael

  jeg kunne rigtig godt tænke mig en Classic til min 3mdr gamle søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine H

  Voksi Classic 🙂 Jeg har ikke selv børn endnu, men vil forkæle en af dem i min omgangskreds med denne meget lækre sag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Beiner

  Jeg vil gerne vælge en urban, hvis jeg er den heldige, har en datter på 15 mdr <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina lorentzen

  Jeg ville elske at forkæle lillemanden med en voksi Urban!! Det ville blive et hit til middagsluren på hans første skiferie i uge 6, og jeg vil kunne nyde freden uden at bekymre mig om kolde lemmer ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Hov… 8 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette L

  Jeg vil gerne vinde en Classic til min kommende niece.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil meget gerne vinde en urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Kurtsdóttir

  Voksi Urban, til vores lille Kaya på 3,5 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette heiselberg

  Åhh vil være perfekt til vires lillebror som kommer til verden til januar 🙂
  Om ikk alt så slipper han for at overtage storesøsters kopi-i-lilla-som-jeg-selv-syede:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Åhh vil være perfekt til vores lillebror der gerne skulle komme til verden i det kolde januar 🙂
  En voksi Classic:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Kjer

  En voksi urban til min søn på 3 mdr. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Nicoline Jensen

  Det ville være så fedt at vinde en Voksi Classic Animal til vores lille baby-boy, der kommer til verden i starten af marts. Så kan vi rigtigt putte ham ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Voksi classic er super. Vi har en wannabe, der ikke tog det pænt at blive maskinvasket. Og her på landet hvor vi er flyttet ud, er der endelig mulighed for at have kommende baby stående udenfor (det kunne vi ikke med de andre, der er født på Nørrebro), men så kræver det liiidt mere end end hullet wannabe 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville rigtig gerne vinde vokse urban til min datter Andrea på 13 mdr. Vi går mange ture med klapvogn, men har endnu ikke fået købt en pose til den. Den ville være fantastisk til at holde hende varm, og ville forhåbentlig kunne genbruges til en lille ny en gang i fremtiden.

  God jul til jeres lille trekløver! Og tillykke med snarlig fødselsdag! Jeg håber den står på al den forkælelse fra mor, kæreste og datter du drømmer om! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Åh jeg vil så gerne købe sådan en til lille Hugo på 3 mdr. Krydser mine fingre!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina B

  Classic til Carl på 1 år <3
  Har liket indlægget inde på din facebook-side, da jeg ligesom sidst har problemer med at se ikonet herinde på bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Kristensen

  Classisk vil være super fin til min nyfødte søn (han er 3 døgn i dag). Derudover har jeg en datter på 2 år og 4 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Islin Jensen

  Helt klar voksi classic den er LÆKKER og det er jeg sikker på min babyboy også vil synes 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Dunk

  Den Voksi urban kunne være den fedeste fødselsgave til mor her!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Buhl

  Jeg får to skønne prinsesser snart og de kommer jo til verden i den koldeste tid, og derfor vil det være perfekt med en voksi Classic som kan passe i barnevognen. 🙂 jeg krydser i hvert fald fingre for at den ene af pigerne er heldige at vinde sådan en lækker sag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Bare hende her lækkerlaksen var miiin. Men det er hun desværre ikke. Det er Babydaddy – Far Uden Filter´s sukkertop. Han har I dag åbnet lågen for den 14 Dec, hvor du kan vinde en VOKSIpose. Så hvis du har én baby. Skal ha´en baby. Tænker på én baby. Så tjek lige hans låge ud HER.. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Andsager

  Ville elske at vinde en Voksi Classic til min Dagmar på 7,5 måned

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Dupont

  Dejlig præmie! Når baby inde i maven kommer ud i kulden til februar ville sådan en være lykken – især i klassisk-udgaven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En flot, splinterny Voksi Urban til lille Theo, der kategorisk nægter at sove, hvis han ikke er pakket ind i den gamle, slidte og lasede Voksi? Det tror jeg nok både mor, far og Theo vil elske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  min lille pige på 8 mdr kunne helt sikkert bruge en Classic til at holde varmen når vi er ude og trille i vinterkulden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Så lækker præmie! Vil gerne vinde en Voksi Urban til vores kommende datter<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian Nielsen

  Vil vildt gerne vinde en Classic til min kommende datter som kommer til verden til februar. Hun fortjener simpelthen det bedste af det bedste, vores længe ventede ønskebarn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki Cordsen

  Nej hvor vil jeg bare vildt gerne vinde en Classic til min kommende lille prinsesse som kommer til verden om godt 2 måneder. Hun er vores længe ventede ønskebarn, og hun fortjener virkelig at kunne ligge som en rigtig prinsesse mens mor og far kører hende rundt i verden i barnevognen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  En splinterny og fed Voksi Urban til lille Theo, der kategorisk nægter at sove, hvis han ikke er pakket ind i sin gamle, slidte og lasede Voksi siger du? Det tror jeg nok både mor, far og Theo vil elske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Uhh ville helt vildt gerne vinde en Voksi Classic til min dejlige lille bebs på fem måneder der pt kun vil sove i barnevognen i den Voksi vi har lånt (som ejermanden desværre skal have tilbage liige om lidt)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben Halling

  Drømmer om at putte min søn ned i sådan en lækker Urban. Den er dyr på studiebudgettet, men kæft den er også lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Argh, det er lige gået op for mig at jeg har spammet dig med kommentarer – sorry! Troede iPad’en var på tværs! Men hey, får man ikke point for ihærdighed og indsatsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Holst

  En Urban ville vi også elske at få fingrene i til kombivognen!
  Margarita (Ja ja, faren er bartender så what can you do?) er 11 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Holst

   Ej, jeg skifter sgu da lige mening her! Vi ønsker os en Classic 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie K L

  Kunne rigtig godt tænke mig en voksi classic til min søn Anton på 2 mdr hvis jeg blir en af de heldige vindere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Glerup Kristensen

  Voksi Urban er for fed til en på 1 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine L.

  Jeg vil SÅ gerne vinde en Voksi Classic til min lille pige som melder sin ankomst om et par måneder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Daugaard

  Det ville være fedt at vinde urban vokse pose 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabina
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Amalie

  Classic! så lækker.

  (gid de kom i voksenstørrelse, haha!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Petersen-Bach

  Vil virkelig gerne vinde den fede Voksi Urban! Kunne være den perfekte julegave – den mangles pt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria H

  Årh vil vildt gerne vinde en voksi Urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Petersen-Bach

  Vil virkelig gerne vinde den lækre Voksi Urban – ville være den perfekte julegave, vi mangler den virkelig pt. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte mulbjerg

  En Classic Voksi ville være fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Min bedste veninde venter sig og jeg er gået all in som tante. Det ville være så fedt at kunne give hende en Voksi Classic 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Vil gerne vinde en Urban… Vil forære den til min veninde, der netop er blevet mor til en lille pige.
  (Forhåbentlig kan jeg så låne den, når det bliver min tur…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Dyrgaard

  Ih, sikke en præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Thomsen

  Ååååååårh jarh manner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   Hov :-/ kan se alt hele min tekst ikke kom med 🙁
   Kunne godt ønske mig Classic til min skønne My på 5 mdr.

   Tak for en god blog – vi herhjemme kan nikke genkendende til mange af dine beskrivelser

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sofie

   aj, hele teksten kom ikke med :-/ øv…
   Kunne godt ønske mig Classic til min skønne My på 5 mdr 🙂

   Tak for en fed blog med mange genkendelige scenarier 😉
   )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thilde

  Åh, en Voksi Urban ville gøre lykke for Melvin på 3 dage. Og særligt for hans forældre, der har måttet opgive at presse en alt for stor Duniduo ned i en meget lille barnevogn….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi krydser fingre for en urban udgave til Franka på 7 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lauritzen

  Efter mange år (7) med sygdom er det nu endelig lykkedes at blive gravid med nr. 2 barn <3 Så vi venter en lille ny i 2015! Så til næste vinter har vi en ny lille bebs der skal holdes varm. Så intet kunne være mere perfekt end at vinde "drømme-posen" aka Original Voksi Classic. Skøn konkurrence! Rigtig glædelig jul ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  det ville varme perfekt i den kolde tid.
  Hvis jeg var så heldig ville jeg have en voksi Classic.
  Glædelig 3 søndag i advent

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En Classic – til min søn på 3 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina bergsøe

  En Classic til Luka på 5 måneder ville være bomben:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Jeg vil gerne vinde en voksi urban til min dreng på 7 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne vinde classic 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Urban. Tvillinger på 6 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GitteS

  Jeg sukkede efter sådan en da min ældste var lille, og nu hvor kulden er kommet sukker jeg igen efter en til min yngste 🙂

  Og gerne en vokse urban 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh drømmer så meget om en voksi Urban til vores lille nyfødte lillebror. Ville være så lækkert at pakke ham ind i den i vinterkulden!
  Elsker at den er med uld og at den nye kan vaskes!
  Håber, håber, håber at vi vinder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sissal

  En fin vows classic ville være fantastisk til min lille Otto på små 2 måneder. Så kan sneen (forhåbentlig snart) komme an:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh jeg ville gerne vinde en classic, men ville være lige så lykkelig for en Urban!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Petersen-Bach

  Voksi Classic til min søn! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  jeg vil gerne vinde Bondo Classic til en lillebror eller lillesøster der forhåbentlig snart er på vej 🙂

  Rigtig glædelig jul til jer alle tre 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Thorup

  Ih jeg vil meget gerne vinde en Urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Vil blive rigtig glad for Urban, – ikke til at stå for den lille pingvin <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  jeg ville elske at vinde en voksi classic til familieforøgelse til sommer, når tre bliver til fire og begge forældre er på su ville det falde på et tørt sted! Jeg krydser fingre….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Jensen

  Jeg vil gerne vinde en Classic til min datter på to og/eller hendes lillebror, der gerne skulle komme til verden omkring d. 19.2.2015

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vickie

  Jeg kunne SÅ godt tænke mig en Voksi Classic til min Jonas på 4 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Uhhhh en voksi urban til min sveske på 14 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Lækkert grej! Tak for tippet om mærket generelt.

  Jeg ville da mægtig gerne vinde en Urban, synes den ser vældig smart ud! 🙂

  Mit barn er endnu ufødt, har ankomst til foråret – men tiden går hurtigt så selvom det ikke er lige rundt om hjørnet, så går tiden bare så stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vil så gerne vinde en urban til min 1-årige dreng der pt ligner Michelinmanden hver gang han skal ud i klapvognen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg vil helt vildt gerne vinde en voksi Classic, hvem der bare kunne ligge og varme sig i sådan en i denne hæslige kulde.. Men den skulle nok være til den lille som vokser inde i mavsen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker præmie 😉 Jeg vil gerne vinde Voksi Urban til min 2 årige søn Oskar….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Viktoria

  Åh hvor Nice! Vi kunne godt bruge en Classic til vores lille Olivia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Markussen

  Well, barnet kommer først til marts, men jeg er helt sikker på, at han vil være vild med sådan en Urban-sag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thomsen

  En voksi Urban vil gøre lykke når min baby boy snart kommer til verden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvor ser de lækre ud begge to – vil så gerne vinde en voksi Classic.
  God jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Franck

  Begge mine piger bruger vores voksi, men vi har kun én. Og den er slidt op! Har været så glade for den! Uundværlig. Pigerne er 3 måneder og to år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hove

  Meget gerne en Urban voksi. Min dreng er 15 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva k

  jeg oensker mig en urban til lillebror paa 1 aar 🙂 Men siger heller ikke nej til en classic som ville ogsaa blive velmoedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Poulsen

  Vil gerne vinde en voksi classic til min søn på 7 mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle I

  Årh sådan en Urban kunne være lækkert til knægten 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vestergaard

  en Classic,
  Skal bruges til min Vigga på 1 år og derefter den lille my, der kommer til februar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil gerne vinde Claccis udgaven til min lille Prinsesse på 2 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  En skøn Voksi Classic til Julie, 9 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Madsen

  Skal da helt klart have en Voksi Urban til vores Lærke på 5 måneder. Hun HADER at få alt det tøj på når mor vil ud og trave. Så er det lige tjuhej-du-kommer-ned-i-Voksi-og-putte-mens-mor-må-gå-sig-til-varmen ❄️☔️⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vil gerne vinde Classic til min Prinsesse på 2 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Karlsen

  Min kommende datter ville da elske at putte i sådan en fin sag, den smuksakken ligger i på billedet, er da for skøn ellers ville en sort være en drøm at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Høj Andersen

  Jeg ønsker mig en Voksi Classic til Signe der er 2 måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annemette Hedemann

  En urban ville være fantastisk… ikke dårligt job du har her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  uha, urban udgave kunne være lækker som gave til min veninde og hendes nyfødte barn (har nemlig allerede arvet en til os selv)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Zobbe

  Vi drømmer om en Voksi Classic til Gloria, der er 12 dage gammel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Nielsen

  Voksi Urban til lille my som ikke er født endnu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Årh jeg vil gerne vinde en urban til min datter Svala på 15 mdr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Ville elske at få en Voksi Urban til min lille Noah 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • H. Strunge

  Ville så gerne vinde urban til min prinsesse på 8 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Darling

  Fed præmie, jeg vil gerne vinde en voksi urban, min søn er knap tre år. Men jeg vil faktisk give den til min venindes søn, han er 7 måneder 😀
  Mvh Anja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tobias

  Vi ønsker os en urban pose til lillebror (1 år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Man kan i øvrigt vinde en Voksi pose ovre hos hannen lige […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Gertz

  Classic. Ville være SÅ skønt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg vil gerne vinde en Voksi Urban, min datter er 9 måneder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil vældig gerne vinde en Voksi Urban til min lille baby som gerne skulle komme til maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Kjærgaard Jensen

  Voksi Classic 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke flyvholm Pedersen

  Voksipose Classic vil være en gave sendt fra himlen. Johan på knap et år er en bandit når han sover – han sparker sin dyne af hver eneste gang hvilket gør, at jeg skal rende i pendulfart ml varmt hus- kold have for at han ikke skal blive syg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Kjærgaard Jensen

  Voksi Classic 🙂 min datter er 2 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg ønsker og vinde en urban voksi pose, til min søster der lige om snart i det nye år får en dejlig bebs i hænder og den kunne være perfekt og forære hende 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • andersen

  Voksi er guld… Mon ikke en Urban vil klæde bettemanden…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tak for din måde at skrive på. Dejligt befriende!
  Jeg ønsker mig en Voksi Urban (Jonas på 6 mdr.)
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Classic til min interne baby <3

  Xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg ville elske at få en Voksi Classic til min søn Storm på 1 år. Han mangler i den grad noget at lune sig i i barnevognen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • andersen

  Mon ikke en Urban vil klæde bettemanden…:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hvis jeg er den heldige vinder af sådan en lækker sag kunne jeg godt tænke mig at pakke min lille søn Malik på snart 4 mdr ind i voksi Classic . At gå rundt med ham i den i sv ville være blær 😀 krydser finger og håber at vinde den til ham . Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thine Bak

  Classic til mit kommende barnebarn, sikke en barselsgave det kunne være

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Jakobsen

  voksi urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Tak for din måde at skrive på. Dejligt befriende!
  Jeg ønsker mig en Voksi Urban til min søn Jonas på 6 mdr.
  Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Jørgensen

  Olivia ville klæde en voksi Urban! ⛄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  kaya ønsker sig en urban til klapvognen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Søs Rosenkvist

  Jeg vil gerne vinde en voksi klassik til barnevognen. Jeg har termin om 14 dage og voksien vil bare være den perfekte gave til at holde lillepigen varm ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Helt sikkert den lækre Classic <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette smed

  Har i dag fået at vide at jeg skal være farmor til juli !!!!! Weeeee….. Det er så stort og glæder mig for vildt… Kan næsten ikke vente og straks måtte jeg igang med at finde ud af hvad der er brug for til sådan en lille ny og Wupti kom din dejlig blog frem og så endda med en lækker konkurrence ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Trier

  Vil elske at vinde Voksi Classic, har aldrig haft en voksi og ønsker mig den til vores kommende baby.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Vildgaard

  Åh hvor vil jeg gerne vinde en Classic til lillesøster inde i maven <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Hansen

  Så vil jeg da gerne vinde en Urban til min lille pige, der er minus 2 måneder… (Hun kommer til Verden i starten af februar).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Winther

  Jeg vil gerne vinde en voksi urban.
  Vi har lige fået en lille pige, og min mand vil elske at køre hende rundt i den her voksi da han er tosset med pingviner! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hansen

  Vil vildt gerne vilde urban til den kommende lillebror, som jeg har i maven. (Han ankommer maj 2015) nåede aldrig at have fornøjelsen af voksi med min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Hansen

  ville vildt gerne vinde en urban til den kommende lillebror, som jeg har i maven. (Han ankommer maj 2015. Jeg nåede aldrig at få fornøjelsen af voksi med min datter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vil gerne vinde en Voksi Classic til Ivalu på 15 mdr 🙂
  De er jo geniale!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Oh boy, hvor kunne det være fedt, at skifte den meget piget aka lilla/lyserød arve/låne voksi ud når lillebror kommer i det nye år… Storesøster mener, at han skal være plasteret til med my little pony og lyserød, så det kunne være fedt med en cool classic til ham (bare så starten af livet ikke bliver a la “A boy named Sue”…)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Den bedste præmie ever! Jeg vil vildt gerne vinde en Classic til min lille bitte skønne baby, der elsker at putte insin barnevogn, men ikke har en voksipose at boltre sig i. Det kunne hun godt bruge. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sonja zattlander

  hold op den er skøn, ønsker en rban, til baby 3 måneder:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kommer til juni basic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grit Seemann christensen

  Jeg vil gerne vinde den urbane voksipose!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Jensen

  Den er altså smart. Jeg bor på 4. Sal, og når jeg har været ude at gå med min søn (5 mdr) så tager vi elevatoren op, og hvis han stadig sover så står han ude i opgangen. Men så er det virkelig svært at få lynet hans overtøj op og få dynen til side uden at han vågner så han ikke får hedeslag. Der ville det være smart bare lige at kunne lægge ham i hans alm tøj og så lyne voksien op. Og så kan moren sove i resten af hans lur:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne Jensen

   Og det er sgu lige meget hvilken voksi det det skal være… bare den den anden vinder fravælger:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kerstine

  Er helt overbevist om at kommende april-baby-Oskar vil elske at falde i søvn i sådan en skøn Classic-sag 🙂 Jeg krydser fingre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Voksi Classic <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ville eeeeeeeeelske en Urban til klapvognsturene. Vi har været så glade for Classic, men Urban skulle efter sigende være perfekt til det lidt større barn og nemmere at pakke ind/ud, når man er på farten 😉

  Så vi krydser fingre for Urban! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Fleng

  Det ville være skønt at kunne putte min lille basse på 9 mdr. i en voksi Classic nu her i de kolde måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville gerne vinde en voksi til min lille niece. Hun er 1 mdr gammel. Hendes far (min bror) og hans kone er guld værd, og jeg kunne godt tænke mig at give dem en superfed julegave, de ville have gavn af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louisa

  Åårrhh som nybagt mor til Liva på 3 mdr kan jeg da godt se at det er super smart med sådan en Voksi pose!! Har idag rendt i pendulfart mellem hus og barnevogn for at fjerne dynen som hun havde moslet over hovedet, og for nu liiiiige at tjekke en ekstra gang i nakken om hun fryser eller sveder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg vil gerne vinde denne voksi i Classic til min lille baby i maven <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Voksi Classic ser fin ud, men vi har ingen Voksi pose så Urban modellen ville også være kærkomment ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line L. Jensen

  Vil meget gerne vinde en Voksi Urban til min lille dreng på ni måneder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vil noget så gerne vinde en Voksi Urban til den lille dreng jeg har inde i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Vil rigtig gerne vinde en classic til min lille datter på nu seks uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thuborg

  Vi har Classic og elsker den. Så vil rigtig gerne vinde Urban til klapvognen når bettemanden bliver større

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vinderslev

  Elsker vores Voksi Classic. Så vil rigtig gerne vinde Urban til klapvognen når bettemanden bliver større

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thuborg

  Elsker vores Voksi Classic og vil rigtig gerne vinde Urban til klapvognen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thorsen

  Min lille dreng på 5 mdr ville elske at få en Classic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie feenstra

  jeg vil gerne vinde en voksi Classic til mit barnebarn på 1 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Thuborg

  Elsker vores Voksi Classic så vil rigtig gerne vinde Urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nøj jeg vil gerne vinde sådan en urban pose til min søster og svoger der skal have deres første barn til maj.
  ikke mindst fordi jeg tror det vil kvalificere mig som yndlingsmoster og 1. passer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina J

  Vil elske at putte min skønne datter på 8 uger i en Classic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Jeg vil gerne vinde en urban, til min lille baby der endnu er i maven! Baby havde termin den 11. Dec. Så en urban vil passe perfekt til den kolde tid vi er i☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Madsen

  Lille Laurits aka Laur-drengen aka Bebse-boy på 3½ måned må meget gerne ligge og putte i Voksi Urban, den ser noget så nice ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Jeg vil gerne vinde en Classic voksi til en gravid veninde med termin i februar. Mine egne børn er for store (4+6 år) men jeg elskede Voksi til dem og vil gerne give min veninde samme oplevelse 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  ville vildt gerne vinde en voksi Urban til klapvognen så jeg ikke skal flytte men voksi Classic frem og tilbage:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla Nieto-Ramirez

  Jeg vil gerne vinde en Voksi Urban til min søn Elián som er kun 10 dage gammel <3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Vil vildt gerne vinde en Voksi Urban til min søn på 9 mdr.
  Så kan jeg have den i klapvognen så jeg er fri for at rykke min voksi Classic frem og tilbage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Uh, de er så pokkers lækre! Jeg ville elske at vinde en Urban til min lille pige, der melder sin ankomst til foråret. Så kan vintrene bare komme an 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L.

  Jeg ønsker mig Voksi Classic.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg er den super heldige vil jeg så gerne vinde en Voksi Urban til min lille dreng Alexander på knap 2. Han har arvet sin søsters gamle som jeg havde købt brugt og den er altså ikke så god mere. Ville så gerne forkæle ham med en ny og så elsker både morfar og ham pingviner så ville være så fedt at komme trillende med ham i klapvognen puttet ned i den lækreste og kæreste Voksi <3 Hav en dejlig december alle sammen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Orv den voksi classic er bare fin! Den ville jeg gerne vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Jeg vil rigtig gerne vinde en voksi classic til min lille baby, der stadig ligger og luner sig inde i min mave, men kommer ud om et par måneders tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Søgaard

  Jeg vil gerne vinde en voksi Classic til det nye skud på stammen som ventes til maj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TineM

  Fed præmie – jeg ville gerne vinde en Voksi Classic!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  vi ønsker os en voksi Classic, min lillemand på 4 mdr og jeg☺️☺️hvem der bare kunne blive kørt rundt i Københavns gader lige nu, puttet varmt og godt, og samtidig se på alle de dejlige julelys

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Mette Karlsen

  Jeg vil gerne vinde en urban til min søn på 7 måneder. Han er nemlig totalt træt at sin voksi efterligning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa schultz

  Ville VILDT gerne vinde denne kalendergave til min søn og UT. Jeg har termin her den 18/12-14 og venter i spænding på hvornår han melder sin ankomst 🙂 Da han er en vinterbarn ville begge voksi’er være fantastisk kærkomne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi Jensen

  Jeg vil så gerne vinde en Classic til min lille søn Villads på 11 uger fra d. 24-09-2014.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Bach-Poulsen

  Jeg vil gerne vinde Vokse Urban til min dreng på 1 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Mari Kirkegaard

  Jeg vil meget gerne vinde en voksi Classic til min lille pige på ca. 2 mdr.. Hun har været indlagt med forkølelse , så hun skal have masser af varme når hun ligger i barnevognen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Ej men de er SÅ lækre! Den alm voksi i sort ville jeg elske at forkæle den sødeste lille Sigrid med -min venindes 2 måneder gamle datter❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender en lille vinterbaby som godt kunne bruge sådan en. Det skal være classic 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Den vil jeg meget gerne vinde til min Bertram, der bliver to måneder i dag. Han elsker at sove udenfor i barnevognen. Jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Vil gerne vinde classic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie V

  Uh, jeg ville gerne vinde en Urban til min søn på 2 år. Han er vores 3. barn, og køreposen fra de andre er tyndslidt og kold

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Suzane ditlev

  Ønsker klassisk til Hugo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mejlby

  En classic ville bare være super til vores lille Marius på 4 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise DJ

  Voksi Urban til min skønne veninde der er sat til at føde den 10. januar 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • CamillaMB

  Jeg kan næsten ikke vælge, men siger Urban. Min datter bliver født inden for de næste 14 dage, så hun er ganske ny endnu ;-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Håber at vinde en Voksi Urban til min datter, der bliver født til foråret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Andersen

  Vores søn Alfred på 15 måneder ville elske at putte sig i en Voksi Urban i klapvognen her i de kolde vintermåneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil SÅ gerne vinde en voksi Classic! Venter barn til marts, og det ville være fantastisk at kunne pakke bassen ind i sådan en, når kulden for alvor sikkert melder sin ankomst. Fingers crossed! Rigtig god jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad godt vinde en urban! Vi mangler en i klapvognen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg ønsker mig en voksi urban til vores mini barnevogn og til klapvognen 🙂
  min ældste er 7 år, så det er ikke til hende – men jeg venter den næste efter nytår 🙂 så lige nu 0år og 0md 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mejlby

  Jeg vil gerne vinde en Classic til sønnen på 4 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty Jacobsen

  Jeg vil gerne vinde en Urban.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mejlby

  Hov. Jeg har muligvis sendt to kommentarer – troede ikke den første gik igennem fra mobilen. Ups og undskyld 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Den lækre urban ville jeg gerne vinde til en som ankommer her til marts 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Vil vildt gerne vinde en voksi classic til min lille Viggo på snart 7 uger nu hvor vinteren banker på døren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Mortensen

  Ville da være dejligt at vinde en classic til vores næste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben J. S:

  Det vil være helt perfekt til vores klapvogn, som vi lige har købt. Synes de er begge meget pæne, så vil ikke have noget imod af vinde enten Urban eller Classic. Hvis skal vælge en, må det nok blive Urban. Glædelig Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Uhh – lige nu er al udkørsel frarådet pga sne her i Grønland hvor vi bor. Jeg vil med den kulde vi har gang i her ELSKE at pakke min datter Svea på fire måneder ind i en Voksi Classic til når hun skal ud og sove – eller bare transporteres fra a til b. Ja altså de dage hvor man kan. I dag står den altså bare på hjemmebagte boller indenfor – det sner for meget…. (vi kan selv få den transporteret til Grønland hvis jeg vinder)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg vil gerne vinde en Voksi Urban. Jeg krydser fingre for at være en af de heldige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bech

  Lækker præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  En classic til min dejlige niece, der kommer til januar! Det ville faktisk være ret fedt(!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  jeg vil gerne vinde Urban, til lille mike på 3 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Flabet kalender-låge..
  Renseriet har krympet og ødelagt den lækre, fluffy voksidyne vi har lånt…! Derfor er det eneste jeg ønsker mig, en ny classic til vores førstefødte, der nok har fødselsdag om en uges tid (+-) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Andersen

  Uh, det ville være godt, til min baby, som stadig bor inde i maven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lise

  ihh hvor vil jeg gerne vinde en classic til min lille forkølede pige på 18 mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cindie

  Jeg vil meget gerne vinde en classic til min lille datter som imorgen fylder 7 uger. Så kan hun rigtig kan holde varmen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  En Classic til krapylet på 5 måneder kunne SÅ godt bruges… Ååååhhhh bare de også kunne fås i voksenstørrelse (en “Voksen-voksi” – det er da lige til højrebenet;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Urban!
  Linus er 5 uger gammel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Terese Lorentzen

  Det ku være lækkert med en vokal Classic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Jeg vil rigtig gerne vinde voksi urban til Alfred 5 uger i dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Den Lækre Urban Voksi til Leelu der lige er blevet 1 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lund

  En voksi Urban til Clara på 18 mdr. Så hun kan holde varmen i vinterkulden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg vil så gerne vinde den fede Classic til min babyboy som vi venter til januar, det ville være helt perfekt timing at kunne svøbe ham i den til de mange gåture!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nygaard

  Jeg vil gerne have en Urban hvis jeg vinder. Den er til min niece på 3 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Nøøøj de er lækre! Vi kunne godt bruge en Voksi til baby nummer tre. Vi havde en til mine to første børn, men den er solgt for længe siden, da vi ikke troede, der kom flere 😀
  Hvis jeg skulle blive den heldige, så ville jeg gerne prøve en Urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Møgelmose

  Jeg vil gerne vinde en voksi Classic til vores skønne Tennissøsters lille datter på 4 uger. Desværre er vores slidt op efter 3 dejlige unger har brugt den fra nyfødt til 4 års alderen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg vil helt vildt gerne vinde en Voksi Classic, til min venindes lille bebs, som endnu ikke har set dagens lys 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Vil gerne vinde en urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Berg

  Classic til vores lille troldepige på 9 mdr 😉 Lækker gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg vil gerne vinde Urban til min datter på 9 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine bomholt

  Håber at jeg stadig kan nå det. Urban 🙂 jeg ville give den til min kusine det venter en pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Fogh

  Jeg ønsker mig en classic til den vinterbaby, der melder sin ankomst lige om lidt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacob Auring Grimm

  Farmand i Parkahabit ville blive superglad for Voksi Classic!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Danny Lauritzen

  Voks i Classic, vi venter en lille ny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Vil gerne vinde voksi urban 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Min lille Aksel, som fylder 8 uger i dag, vil smaddergerne vinde den lækre Classic Voksi – så er søvnen i de kolde vintermåneder vidst sikret!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Er jeg heldig vil jeg vælge Classic. Mine søde unger er 4 år og dermed alt for store til en voksi. Men vi har lilge fået verdens sødeste lille lækre kusine og jeg ved at hun og hendes mor vil blive eget glade hvis vi kunne overraske dem med en lækker voksi:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  Voksi urban til min datter på 1 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia N Jurangpathy

  Jeg drømmer om den fede classic til min lille søn der bliver 3 måneder d. 24-12-14!

  Det ville være så dejligt at putte ham i sådan en lækker sag og ikke at skulle tænke på alverdens overtøj når vi følger storesøster i børnehaven hver dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke

  En Voksi Urban ville være skønt til gåturen de næste par måneder både til storesøster på 2 år og lillebror på 8 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er de vildeste præmier du får hevet ud af ærmet for tiden! Hvis jeg bliver den heldige, så vil min kommende lille pige gerne have en Urban 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Lang

  Super lækker konkurrence! Hurra for den julekalender i har fået stablet på benene. Lækkert!

  Herhjemme drømmer vi om en Voksi Classic til lillesøster, der efter planen skulle ankomme sidst i Marts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Kunne være lækkert til lille Isaks første vinter, Isak er 4 mdr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca R

  ville vildt gerne vinde Voksi Urban 🙂 baby vil da kun kunne holde varmen, når der (forhåbentlig) kommer sne ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Hvor lækkert! Jeg ønsker mig Classic 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Thygesen

  Meget gerne en Urban til en 1 årig pige❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Vilhelmsen

  Hvis jeg vandt vil jeg rigtig gerne have voksi Classic til min datter som er 3 måneder.

  Kunne være dejligt at man trygt kunne vide at ens barn ligger trygt og dejligt i sin voksi 🙂 krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anders Petersen

  Jeg vil gerne vinde en voksi Classic til min datter på 3 måneder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Vil super gerne vinde en Voksi Classic til lille Isak på 4 mdr. her til hans første vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Borup

  Jeg vil gerne vinde Urban til min nevø på 1,5 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Elton

  Øjjjj en lækker gave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Richter

  Skulle vi være så fantastisk heldige så må det meget gerne være classic til lille Mathilde på knap 14 uger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe G

  Jeg ville rigtig gerne vinde voksi Classic – men jeg er ikke kræsen ;- )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe G

  Hov – glemte at skrive, at den fine voksi Classic skulle være til vores lille September, som blev tre måneder i går 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Prøvede at skrive en kommentar i går, men tror ikke at den er kommet frem, prøver lige igen. Håber at vinde en Urban Voksi til min kommende lille datter, der melder sin ankomst her i december eller januar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • margit

  ville elske at give mit barne barn den lige meget hvilken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie BB

  Voksi Urban – vil helt sikkert blive et hit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine Ruth

  Åh MAND en god præmie! Hvis jeg skulle være så heldig – ønsker jeg en voksi classic til min datter Esther på næsten 5 mdr. (10 dage yngre end din;))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille & Martha

  Her i huset kan vi godt lide grøn, så vi vælger en Classic at putte i, -altså hvis det er os der vinder.

  Hilsen Mille 31 år (fåes de i voksen str ;0)) & Martha på snart 7 mdr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Voksi Urban til vores kommende datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Jurangpathy

  Jeg ønsker en classic til lille Villads på snart 3 mdr. Det vil være perfekt til vinter, der skal nok komme noget sne snart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina S.Thomsen

  Classic

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Møller

  Jeg vil rigtig gerne vinde en voksi urban til min lille krudtugle i maven, som kommer til verden engang i det nye år. Det ville jo være perfekt med sådan en varm sag at putte ham i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Nørregaard

  Voksi er så lækker. Mine børn er for store, men har en skøn veninde med termin i januar. Det ville da være en fin barselsgave at komme med – stilen skal være urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Nørregaard

  Voksi er så lækker.
  Mine børn er for store, men har en skøn veninde med termin i januar. Det ville da være en fin barselsgave at komme med – stilen skal være urban

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Hørdal

  voksi Classic ville være lækkert til min venindes ufødte barn som snart kommer 😀

  glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Freja, blir snart et år.Lader dig om at vælge, hvilken ville passe hende bedst, hvis vi vandt 🙂
  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Bang

  Uhh, jeg har sukket efter den så længe! Vi fik aldrig til den store, mon heldet kunne være med os til den lille? 😉 I så fald ville vi meget gerne have en classic 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Bang

  Hoc, min datter er 7 mdr forresten. Jeg undskylder for at have lavet to indlæg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria nielsen

  Urban til min lille Eliaz på knap 2 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Åhhhh sådan en fin Voksi Classic kunne vi da godt bruge! Min datter er 7 uger gammel!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaaja

  Min datter er lidt over et år og vi kunne godt bruge en Urban, så hun ikke fryser på vores gåtur til og fra vuggestuen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra Mørck

  Jeg vil enormt gerne vinde voksi classic til min dejlige søn på 8,5 måned. Vi står midt i dagpleje indkøring, hvor (endnu) et pludseligt baby behov er opstået: ekstra barnevogn til at have stående der inkl ALT udstyr. Vi har købt en dejlig brugt barnevogn til svesken, men kunne være top skønt at kunne forkæle ham med en lækker ny voksipose til den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise E. Jørgensen

  En Voksi Classic vil være sagen til vores lille bandit, der kommer til verden til januar – så kan jeg rigtig komme ud og cruise med barnevognen, uden at skulle bekymre mig om hvorvidt lillefisen kan holde varmen ❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jehan

  Fed konkurrence! Jeg vil elske at vinde Urban Voksi til min mindste, det er nærmest ikke til at være foruden i disse tider ! Vi håber of håber :)!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af luksus pusletasken fra Ida Ising er...