Flere reklamer tak! Sagde ingen, nogensinde!

Et år uden lige..

IMG_1817

2014 har været et år hvor følgende ting skete:

 1. Fra arbejderbi til fyreseddel
 2. Fra kærester til familie, grundet punkt 3.
 3. Min datter kom til verden
 4. I tog godt imod min blog om at være et røvhul, samtidig med at jeg prøver på at være en god far.
 5. I gav mig mod på at afslutte min bog før år 2076

Så uden at gå for meget i detaljer, for det kan i læse om i mit arkiv, så har dette år været det mest turbulente, fantastiske, frustrerende, hårrejsende, tæt på kriminel eksploderende, se min datter smile, blød i knæene, rørende, livsstils ændrende år jeg nogensinde har haft. Fuck, hvor er det fedt i gider at være med til at gøre plus siden så meget større end den dunkle.

I aften står den på en stille middag hos svigermor med en stjernekaster i hver hånd, en løftet midterfinger til de unge, der losser raketter op i nærheden af min bil og så selvfølgelig en selfie eller to i mit fineste jakkesæt, med vest!

Næste år byder forhåbentligt på udgivelsen af min bog, et job inden for tekstforfatning eller lignende, en datter der får tænder og en solgt lejlighed! Vi har nemlig besluttet os for at prøve på at få den solgt og så ellers proppe en finger i munden og stikke den op i vejret, og så må vi se hvilken vej vinden blæser.

Igen skal i have et stort fucking tak for at følge med og jeg vil da gerne høre hvad i skal i aften? Står den på kanonslag, postkasser og glemte sikkerhedsbriller? Eller er det kransekage på Østerbro med en nytårstale, der lige gør én firs år ældre i de fem minutter, man tvinger sig selv til at se den?

Eller måske noget helt andet?

 

 

 

2 kommentarer

 • Bettina

  Også godt nytår til dig. Tak for alle billederne af jeres smukke datter. Og fordi du deler din hverdag/tanker på din egen helt fantastiske måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med dig. Rigtig godt nytår!

  Jeg skal spise middag med min skønne veninde, og så skal vi ellers hygge os inden klokken nærmer sig midnat, hvor vi dribler ud til nogle venner, så jeg kan kysse min mand kl 12. Derfra må vi se, hvad der sker 😉

  Jeg glæder mig til at følge med i det nye år!

  XXX Trine Theodora

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere reklamer tak! Sagde ingen, nogensinde!