Glædelig jul!

Vinderne af de fine tasker fra Pixizoo er fundet.. Er det dig?

Viljamedsintaske

”I går var det miiiiiin fødselsdag, hurra, hurra, hurra!” Jeg ved ikke om I også kender den regel med, at ens fødselsdag altså holder indtil man går I seng. For mit vedkommende var det klokken 06 i morges. Det kunne skyldes at jeg bare måtte blive oppe, fordi jeg ikke ville have en fremragende dag til at ende, med forkælelse, god mad og uanede mængder af slik. Det kunne selvfølgelig også skyldes den kaffemaskine jeg fik i fødselsdagsgave, som jeg fik stillet op ved siden af min computer, som jeg ivrigt gamede på i dagens anledning. Sådan små 20 kaffe kapsler ryger jo hurtigt når man hygger sig! Desværre er følgeeffekten en følelsesløs røv fra de utallige toiletbesøg, samt en helt naturlig trang til at have åbne øjne, selv efter 30 timer i høj fart. Om end ikke andet så er jeg træt i dag, men samtidig skal der jo deles 4 dejlige gaver ud fra Pixizoo. Jeg har i samarbejde med Viljas lidt tilfældige armbevægelser fundet 4 vindere til de rigtig fede Fjällräven tasker.

Vindere er som følger:

@nilledh

@sarahwleth

@maaaaaria88

@natachasverden

Tillykke med den ekstra julegave til jer alle fire. Er i søde at sende mig en mail på Farudenfilter@gmail.com med navn og adresse samt farvevalg, så sørger jeg for at i får jeres tasker inden længe.

Rigtig god bagjul til jer alle!

1 kommentar

  • Louisa

    Stort tillykke til de 4 meget heldige vindere 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul!