Den vågne nat

Vinderne af Voksi poserne er…

Denne gang var der 2 vindere. Der blev kastet med terninger, råbt lidt voodoo og en lille regndans i dagens anledning var heller ikke af vejen.

Vinderne er…

Jennifer –   med denne kommentar! –  Voksi Classic

Først og fremmest tusind tak for en god og MEGET underholdende blog. Vi læser troligt med. Jeg har en pige på 7 måneder. og det er super sjovt hører dig sætte ord på det man lige selv er gået igennem.

Jeg vil super gerne vinde en Voksi Classic er Animal grøn. Har altid gerne vil have en. Men budgettet var ikke lige til det. Den kunne så sagtens bruges på vores lange gå ture i skoven med hunden.

 

Louise – Med denne kommentar! –  Voksi Urban

Jeg ville rigtig gerne vinde vokse urban til min datter Andrea på 13 mdr. Vi går mange ture med klapvogn, men har endnu ikke fået købt en pose til den. Den ville være fantastisk til at holde hende varm, og ville forhåbentlig kunne genbruges til en lille ny en gang i fremtiden.

God jul til jeres lille trekløver! Og tillykke med snarlig fødselsdag! Jeg håber den står på al den forkælelse fra mor, kæreste og datter du drømmer om! :)

 

Hvis i begge to sender mig en mail på farudenfilter@gmail.com så sørger jeg for at i får jeres Voksi ud.

Til resten af jer, i kan hoppe over til Rikke May, hun har nemlig dagens julelåge åben med en godte! Lige her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vågne nat