Får baby for meget?

En tand for meget

 Tandlæge

En tidligere beretning fra idag, med et billede der har nul relevans, men er meget sødt alligevel.

Ja i har muligvis gættet rigtigt, så klap i jeres fede hænder af glæde over, at det ikke lige er jer, der er til tandlægen! Eller måske er i af den støbning, som har tænder, der kan tåle fjorten dage uden børste, kan æde sten, åbne øl på den der ”se hvad jeg kan med mine super tænder” måde, og hvis i er den slags mennesker, så kan i få den tredje finger fra venstre lige i sylten, fordi det er ikke fucking i orden. Hvad er det lige der sker? Mine tænder er bygget af det mest latterlige byggemateriale, nogensinde.. Det er så til grin, at bare jeg triller en tur forbi slikhylderne i Netto og rækker hånden ud efter en pose guldkapsler, så skriger mine tænder ”glem det stodder, du er færdig, ps. du skylder tandlægen atten jern fra sidste gang du hakkede fire poser guld ned i svælget”.

”Fuck, fucking fuck”..

Jeg var elendig til at børste tænder da jeg var lille. Men som jeg forstod det, så skiftede man jo bare tænderne ud når de var ”done”. Jeg vidste sku da ikke, at det kun var ens mælketænder! ”Det er en fucking returbillet”.

Jeg sidder lige nu i venteværelset og kan høre de griske små svin bore! Jeg er glad for min tandlæge, jeg hader nemlig generelt tandlæger, men min tandlæge som jeg har haft i 20 år har min fulde tillid, på trods af, at jeg jo godt ved følgende:

Tandlæger er de moderne guldgravere og hver dag finder de nyt guld på uvidende, uopmærksomme, genetisk udfordret tandsæt som mit, og inden jeg har set mig om, så har de satans gribe endnu en gang sat deres guldhakker i min svage mund.

 Jeg satser stort, på trods af de 5 kilo jeg har taget på i julen i form af fed mad, sodavand og slik i lange baner. Jeg har altså børstet godt, så lad os håbe at det kun bliver til en..

”Ja, du har jo et kommende hul, jeg booker dig til to tider i næste måned, for du ender jo alligevel altid hernede med den slags”.

”Jo klart,  bevares, nu du er i gang, kunne du så ikke også lige proppe hele din fucking arm op i røven på mig og lave en uvending?”

Fuck fuck fuck fuck..

4 kommentarer

 • maria

  Jeg glæder mig heller ikke til næste gang min tandlæge kalder på mig. En ting er at jeg skal punge ud for et nyt røntgen af gebisset.
  MEN har en visdomstand som er så doven at den har lagt sig ned og dermed gnider op af den næste tand og det skaber et lille hulrum til skidt og snavs som kan lave huller. Så hun mener at selvom der kun er et lille stykke af tanden fri (på størrelse med hullet i en 2 krone) så vil de GRAVE hele tanden ud (indsæt gysende smiley!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • micha berner

  Æv, æv og atter æv…tror tandlæge regninger er noget af det mest sure at bruge penge på. Det koster en formue og så er det sjældent en behagelig oplevelse.

  Og så lige noget helt andet, Viljas dukke på billedet, hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige pisset i bukserne af grin! Og jeg HAR endda lavet knibeøvelser efter fødslen. I hvert fald 2-3 gange!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Får baby for meget?