At lege sammen

Ærlig snak fra en sovende Denise

Hval

For et par dage siden gik jeg i seng lidt senere end planlagt. Klokken 4 om natten for at være mere præcis. Mine to piger ligger skiftevis og snorker i sengen, bedre kendt som sovesofaen fra knirkehelvede. Bevares jeg er da ikke kendt for at levne og jeg har da måske også fået et par kilo på sidebenene, men alligevel føler jeg mig agile som en løve. En doven løve, men stadig en løve! Nå men jeg ligger mig vanen tro i sengen og selvfølgelig begynder den at knirke som et fucking symfoniorkester på crack. Nå, men det er Denise jo vant til og jeg ligger begge hænder bag hovedet og lukker mine øjne i. Samme sekund jeg lukker øjnene kommer der en hvæsende heksestemme fra fucking Valhalla.

“Shhh hval”..

Jeg åbner straks tekopperne og kigger over mine to piger. Ok de sover begge to videre og Denise plejer ikke at spille med så åbne kort!

Så ja, sandheden skal man høre fra børn og Denise der snorker.

Det er prisen for mine sympati graviditets kilo jeg tog på, bare så Denise ikke skulle føle sig som en elefant i en tændstikæske?!

Så det er med den på skat?!

“Game on Denise, fucking game on!”

7 kommentarer

 • Hahahaha!! Herhjemme er vi nogen der stadig ikke er kommet af med vores ‘baby-weight’

  Jeg nævner ingen navne, men understreger dog, at det ikke er mig. Eller Alfred.

  Sandheden skal man høre fra børn og fulde mennesker. Eller folk der taler i søvne 🙂

  Det kan være jeg skal til at prædike løs, når jeg er i drømmeland. Sammen med Ryan Gosling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  sidder på min søns værelse og venter på han skal sove. JA, sådan er det nogle gange og JA, jeg har min telefon med, for ikke at lægge op til hyggesnak! Og i øvrigt lytter han (og mig) til bananer i pyjamas på kasette bånd. Kan nogle gange høre når han spjætter når båndet stopper, og kan selv huske hvordan det var. Anyways “FUCKING SYMFONIORKESTER PÅ CRACK” wtf? -det er fandme sjovt. Kunne næsten ikke kvæle grinet, og sidder nu og smiler bredt, meget bredt! Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bea

  Hahaha… Er flad af grin!
  Og tak for en fantastisk blog. Det er virkelig fedt at læse om “projekt baby” fra en far.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At lege sammen