Vilja flygter fra far!

At lege sammen

Grinebidder

Vilja er efterhånden 7 måneder gammel og selvom dialogen ikke er helt på plads, så er hun begyndt at forstå sammenhænge og hun udfordrer sin egen stemme i form af utallige rimelig ulidelige skrige lyde og tonearter. Men på trods af, at hun fucker med min koncentration hver andet minut, så er hun også begyndt at grine. Jeg taler ikke om de der små fesne “haha” eller et lille “haaaaah”. Nej jeg taler om fuld gebis øre til øre 2 små tænder i front, monstergabet, grin! De dejligste lyde fra hendes glade ansigt giver mig lysten til at gøre og sige de dummeste ting i håb om bare at få endnu et “hiv” af hendes livsbekræftende grin. Det er kommet til et punkt, hvor jeg kan finde på at sige “gugug, gagga”, mens jeg laver krabben på alle fire hen af stuegulvet, kun iført boxershorts på hovedet og sokkedukker på både hænder og fødder. Men det er det hele værd, for på trods af jeg til tider får et af de der “Stop dig selv far” blikke så får jeg også et kæmpe stort begejstret grin i ny og næ.

Det er så fucking fedt at kunne lege sammen og der går ikke længe før vi kan lege hule, gå på eventyr i skabene og finde trolde, elvere og andet godt blandet fra fantasien under sengen. God damn it hvor jeg glæder mig, men indtil da så er jeg lykkelig for hendes dyrebare latter.

God søndag aften derude.

4 kommentarer

  • Emma

    Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen; tror aldrig nogensinde jeg har set SÅ smuk en baby! Alle vi læsere bliver jo helt bløde om hjertet hver gang du lægger billeder op af jeres lille mus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia

    Hvor er du en fantastisk far – Vilja er en heldig lille pige!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilja flygter fra far!