Tanker omkring religion og Danmark

At rejse er at.. fuck…

FordFocus

Konkurrence:

Vind 4000 kr. til brændstof fra Q8. Du kan være med lige HER, hvis du ikke gider læse mit klynkeri.

Jeg har ikke været ude at rejse i meget fucking lang tid! Jeg har ikke så meget som rørt en swimmingpool, blevet solskoldet, stået på snowboard, gået ulidelig lange ture eller noget der bare minder om en ferie. Jeg savner et hotelværelse, morgenbord, busture til ligegyldige “must-sees” og fede turister i grimme sandaler. Jeg er en af de fucking turister, minus sandalerne!

Jeg glæder mig så meget til Vilja vokser lidt, for så skal jeg da bare ud over stepperne på god gammeldags maner! I min fucking bil, fuld filliongongong med uventede truckstops, forkerte frakørsler og elendig musik hamrende gennem højtalerne! De obligatoriske opkasts ture fra en køresyg datter, en træt mor og ikke mindst en pappa, der er alt for glad i låget. Mig! Jeg har altid ville være den far, der kan skifte et dæk, sætte et telt op ude i ingenting og på trods af, at jeg er så fucking vejblind, at vi aldrig kommer til at ende ved den planlagte destination, så skal vi satme ud og mærke verdenen snart!

Nå men det bunder jo alt sammen i, at jeg får en mail ind fra Q8, der ønsker at stikke 2 gavekort ud på hver især 4000 kr. til brændstof. Hvor ville jeg så køre hen for så mange kroners ilt til min mandlige stationcar? Jeg er et hundrede procent fucking ligeglad! Jeg skal bare ud over stepperne og opleve andet end fucking regnvejr og en latterlig sovesofa!

KONKURRENCE:

Alt du skal gøre er at signe up lige HER

Altså skal du INTET andet gøre end at skrive din email lige HER for at være med i konkurrencen om 2x brændstofsgavekort på 4000 kr. hver.

 I samarbejde med Q8

2 kommentarer

 • Rikke

  Haha…a’ sti a ‘ sted med dig…. Så længe Vilja er så lille så lille er ferien nem….
  Ingen brok, bøvl, jeg skal tisse eller andet fra bagsædet…
  Det er snart påske, en oplagt ferie mulighed ;0)
  Kan du have en dejlig weekend med familien, og go tur i påsken ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, hvor ville det være skønt med ferie, hvor det også er ferie for de voksne (læs: mig). Jeg elsker min familie, og synes det er pissefedt at have dem med både til storbyer og på camping, men alles ønsker skal der tages hensyn til, og det er alt for sjældent mine. Jeg har derfor bidt i det sure æble og besluttet mig for at all inclusive (kan næsten ikke få det ord i min mund…) er årets sommerferie. Eneste andet kriterie er at der skal være en legeplads i svømmepølen så tøserne kan underholde sig selv en times tid ad gange, så jeg kan læse min bog. Når så de vil have en is (naturligvis aldrig på samme tid), så peger jeg på isbaren og siger: Hent selv! Fucking Mallorca, here I come!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker omkring religion og Danmark