3 ting jeg burde gøre lige nu!

En hval uden sokker!

Weightloss

Det er efterhånden blevet svært at tage sokker på! Jeg troede aldrig, at det skulle komme til det punkt, at jeg rent faktisk er fysisk udfordret i forhold til at tage tøj på. Men det er jeg, og på trods af min naturlige evne til at skjule min vaskebalje, så kommer sandheden altid frem, når jeg skal have fucking sokker på!

Samtidig har jeg kigget lidt rundt hos mine blogger kollegaer og siden jeg er i ”mom” kategorien af blogs, så må det vel også være passende, at jeg skriver om min ”vægt efter fødslen” og ”Fra rund til sund”.

Fordi når pigebarnet Mette Marie fra Twinpeaks, som på ingen måde har brug at tabe noget som helst, kan få fornyet energi, ja så må jeg jo kunne vælte verden med en løbetur!

Men i stedet for professionel hjælp, så har jeg valgt at indgå et væddemål med en af mine bedste og tykkeste venner.

Vi får hverken motivation af at kigge på tændstikspiger, der hyper sig selv med diverse opkastfrembringende kliche instas med tekster som ”Believe in yourself, you are the change”. Æd en lort, jeg er sulten, træt og har nummeret til byens bedste fritter! Og det hjælper heller ikke at kigge på bodybuildere med arme på størrelse med egetræer og pikke så små de ikke kan hænge.

Derfor har vi indgået et væddemål, der inkluderer kold mønt. Han er studerende og jeg er ledig. Den perfekte motivation!

Så her er reglerne:

 1. 12 ugers varighed
 2. Største vægttab = 2000 kr.
 3. Største tab på maven = 2000 kr.
 4. Difference pr cm tabt = 100 kr.
 5. Difference pr kg tabt = 100 kr.
 6. Max tab = 6000 kr.

I det røde hjørne står jeg med en kampvægt på 103,4 kilo og en vom på 115 cm. Overfor mig står djævlen selv, med en vægt der runder de 105 kilo og en dunk på intet mindre end fucking 119 cm.

Før jeg tog min badevægt i hånden og kørte over til min kammerat for at veje os, havde vi begge fået den geniale ide at proppe os med alt slags beskidt mad, bare for at få den lille egde, der måske kan betyde sejren i enden… Ja det er sgu nok en ommer.

Der skal nok komme updates på denne dyst, måske inkluderer jeg endda billeder, men da jeg ikke ønsker at give jer mareridt, er de på hold pt. Banen er kridtet op og jeg vidste at jeg ville komme foran hurtigt, da jeg efter en tur i hans køkken havde spottet en kæmpe hindbærtærte. Den slags kan han ikke stå for, selv under pres. Så jeg tog ud til min mor med god samvittighed. Men jeg måtte sande, at min krop endnu ikke kan modstå duften af mars is…

”FUCK”!

”Men jeg drak jo vand til?”

Kontrakt

12 kommentarer

 • Mette

  FUCK hvor er du bare fantastisk skæg altså.
  Jeg synes faktisk du er en meget lækker mand, trods 100 plus kilo. Humor, noget mellem ørene, go ved børn, fuck you attitude og lur i øjnene. Mere kræves der ikke :-).
  Tak for “lige ud af posen” læsning.

  Hilsen 36 årig mor til 2 godt gift.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold nu kæft, Mikkel, det er sjovt det her!

  Så sjovt skrevet 🙂 Jeg hepper, er faktisk ret overbevist om, at din motivation er langt bedre og mere håndgribeligt succesfuld end alverdens åndsvage tændstiksmodeller, som vi andre skiftevis savler og kaster op over….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg hepper på dig! Er selv et
  år post-fødsel, og de sidste kilo og cm de sidder sgu fast. Og så har jeg altid været til den erotisk buttede side. Men nu skal der satme ændres på det! Så jeg er igang hos en personlig træner. Og hold kæft det er HÅRDT! Første par gange kunne jeg nærmest ikke gå dagene efter :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ha ha virkelig godt skrevet!! Hepper på dig!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Sophie

  Haha… Det er lige i min ånd!
  Jeg lavede noget i samme dur forrige sommer, da vi var nogle veninder, der skulle til 3-dages slotsbryllup ved en anden veninde og derfor skulle skrues i en syntetisk wannabe gallakjole fra den lokale genbrug…
  Bum…5000kr på disken hvis ikke der blev tabt 5kg på 4 uger.
  Fandme motiverende og jeg nåede da også målet!! :-). …det gjorde min veninde desværre også;-)
  Jeg hepper på dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Hvilken type træning vil du så igang med?
  Jeg kan anbefale TRX, det får pulsen op, og sveden frem.
  Og husk nu at træning er 20%, kosten 80%.

  Glæder mig til at se det videre forløb

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo tak, jeg burde vel egentligt også ligge billeder op, jeg laver crossfit pt, fordi det vil Denise helst, fordi hun kan slå mig i samtlige workouts. Fuck my life!

   Jeg gider ikke ligge madbilleder op ret tit, men jeg har nappet low carb high fat, pæleo ish mad regimet. Jeg savner normal mad, men jeg er begyndt at få mere energi efter uge 1. Jeg er all in!

   Jeg vil da lige kigge lidt ind på TRX.

   Takker.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 ting jeg burde gøre lige nu!