Ærlig snak fra en sovende Denise

Lykken venter dig – Jeg sælger min lejlighed!

lejlighed

 

Er du virkelig i det helt rigtige forhold? Kender du din mand eller kvinde, helt inde i sjælen? Nu har du muligheden for alt dette og mere til. Jeg sælger min lejlighed!

For cirka 8 år siden fandt jeg en hidtil ukendt magisk paradis, gemt godt væk fra dagligdagens trummerum, midt i Sydhavnen. Sekundet jeg trådte ind i den lille lejlighed kunne jeg mærke og dufte den magi som stedet havde holdt for sig selv i mange år. Der gik ikke længe før mit livs kærlighed trådte ind ad døren og for blot 7 måneder siden kom min datter til verden. Alt sammen i denne lille hyggelige lejlighed.

Jeg ved, at der stadig er magi i krogene og det ville være tarveligt at suge mere af den fantastiske kilde til lykke, når der uden tvivl går mange rundt single eller allerede er i et forhold, men som ikke rigtig kender hinanden på godt og ondt.

Lejligheden, der gør Big Brother til skamme er nu en reel mulighed at købe.

– Den perfekte single lejlighed, men her stopper det ikke.Der er plads til flere!

– Kender du undskyldningen for at din kæreste skal ud og lave nummer 2? Smiler du stadig 5 år senere når konen bare tager sin Iphone i hånden og hopper ud på det lille hus? Det gør jeg.

Kan du huske de gyldne tider, da du boede hjemme hos dine forældre og inviterede din kæreste med hjem og i bare brugte hele weekenden sammen, urørlige, bare jer, alene i det samme rum, med lås på døren! Genoplev de gode tider, lev dem i nuet med din eneste ene og brug et par år sammen i det mest intime forhold du kan forestille dig i dagens Danmark!

– Er du en af de kvinder, der lever på et andet plan, med en kæreste der ikke onanerer? Så er denne lejlighed en hurtig smutvej til virkeligheden, fordi INTET kan gemmes væk her.

– Jeg ved du engang har sagt ordene “Hjem er hvor end du er skat”. Den dag Denise flyttede ind, beviste hun hvad de fleste kvinder kun kan sige de første 6 måneder af deres forhold. Men her, 7 år senere er Denise her stadig, med et større smil, en datter og hun bliver stadig blød i knæene, på trods af jeg er fucked i alle retninger. Nu har du chancen for at få sat handling på klicheerne!

– Har du været oppe og skændes med din mand eller kvinde? Ja du har, og du har sikkert også forvildet dig ind i et andet værelse og på den måde opbygget et helt guldtæppe af uafsluttede diskussioner, skænderier og løgne. Flyt ind i morgen og undgå flugten, du kan ikke gemme dig, du kan ikke undgå øjenkontakt og du ender i samme seng! Er du virkelig hvor du burde være?

– Der er ikke opvaskemaskine, vaskemaskine eller plads til særlig meget tøj, men starter du dit forhold her, så starter det ligesom lejligheden, fra bunden. Der hvor det burde starte, der hvor det kan gro sundt, gro sammen og hvis det lykkedes dig at bygge fra grunden op, så står det der nok også i enden.

Held og lykke derude!

Du kan finde lejligheden lige HER

Hvis du ikke selv er interesseret er der måske en i dit netværk der er, så hvis du deler mit opslag, gør du mig rigtig glad.

God aften!

 

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærlig snak fra en sovende Denise