Lidt inspiration, tak.

Vilja flygter fra far!

ViljaFlygter

Så kom dagen, tidligere end ventet, dagen der får fædre til at føle sig mindre end pikkemanden i stiv kuling. Det hele startede med, at Vilja og jeg havde godt gang i en kildekrig. Jeg løb rundt i lejligheden med en lille nøgen Vilja og legede flyvemaskine. Med god lyd på, løftede jeg hende op over hovedet og med stor trutmund pustede jeg på hendes numse og hertil kom den sødeste latter. Lyden af hendes lille stemme, der griner fungerede som ecstasy for mig, en eufori og glæde gjorde mit engagement endnu større. Det resulterede i, at jeg kom til at løfte Vilja direkte op i dørkarmen lige som legen var på sit højeste. Latteren blev erstattet af et tomt og uforstående blik fra min datter, afløst af dirrende læber og til sidst kom den hjerteskærende gråd. Jeg skyndte mig at kramme hende, puste og kaste al min kærlighed over på hende, men sekundet hun fik øje på Denise, som selvfølgelig stod tæt på, kravlede Vilja ud af mit kærlige jerngreb og nærmest hoppede over til moar. I mors arme stilnede gråden af, mens hun knugede sig helt ind til hende og kiggede over på mig med bedrøvede øjne.

”Hvordan kunne du gøre det far?! Igen”..

”Men.. men”

Fucking dørkarm! Skyld i at en fantastisk leg blev afbrudt og jeg for første gang ikke kunne trøste min datter, uden mors hjælp. Heldigvis bærer hun ikke nag, for da jeg vågnede i morges var det til en enorm ivrig lille pige, der meget gerne ville lege flyvemaskine!

”Tak lille skat, jeg skal nok passe bedre på!”

I kan læse med her, første gang min datter slog sit lille hoved.

 

4 kommentarer

  • Vi har lige været igennem en fase hvor far ikke kunne bruges – og den tog hårdt på min mand.. men den går over og pludselig er det kun far der kan bruges

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh nej altså:) Stakkels Vilja, men mest stakkels Mikkel!!!
    Herhjemme er det mig, der forvolder skade på barnet:/ Far har fra hun var helt lille ku’ balancere med hende siddende i sin ene hånd – jeg kan ikke gå gennem en dørkarm uden at både karm, dør og håndtag rammer hende i hovedet…. Og jeg får også de der øjne, hvilket jeg nok har fortjent, men shit de er brutale!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt inspiration, tak.