Jeg bliver vækket med en fodflad..

10 ting jeg VIRKELIG savner i hverdagen!

Selfie

Jeg er jo på noget stenalder, low carb high fat diet ala ish cirka og det betyder åbenbart tortur over hele linjen. Nå men her er de ting jeg savner til dagligt.

 1. Havregryn med mælk og sukker! – Verdens nemmeste morgenmad, smager godt og mætter. Men nej, jeg er nu blevet amatør kok, fordi køkkenet er det sted jeg bruger det meste af min tid efterhånden… Fucking æggeomelet, blødkogte, hårdkogte, flade, runde, firkantede, diamant formede æg… Fuck alle de latterlige forslag om hvordan man kan variere sine æg. Rend mig! Et æg smager af fucking æg. Basta!
 2. Min manglende energi, så jeg kan brokke mig over at jeg ikke har nogen! Nej vent…
 3. Brød, ris og spaghetti, normalt tre hellige artikler i mit køkken, men igen har mine tre venner måtte lade livet.
 4. Is, Snickers, Mars, Cola, Marabou, SLIK! Det er jo så helt sygt, hvor meget jeg savner slik! Det er som om at dagen denne jæger-samler-kur startede, var det samme tidspunkt som ordet “hygge” røg ud af vinduet. Det er fuldstændig umuligt at hygge mig længere! Fordi jeg hygger mig med slik! PUNKTUM!
 5. Mangel på punkt 4 gør, at jeg ikke længere kan følge med i “vampire diaries”… Err. Jeg mener “house of cards” og andre voksenserier. Ok punkt fem er helt sikkert en selvhenter. Videre..
 6. Fuck it, punkt fem ødelagde min liste..

Nå det så er sagt, så har jeg faktisk tabt mig lidt på fronten og jeg har betydelig mere energi her omkring 2 uger inde. Jeg har syndet med lort, der ikke er i det hellige tempel af lorteføde man må æde med ca. 5-10%. Et acceptabelt fradrag i en ellers utrolig kedelig hverdag, hvad angår føde.

Næste uge tager jeg mit første hold i FitnessDK og håber jeg når forbi opvarmningen!

Vi ses i spejlet.

4 kommentarer

 • Jennie

  Det er fandeme stærkt gået! Her i hytten lever jeg nogenlunde sundt, når alle kigger på. Trollen i mig dukker op når jeg er alene. Børnenes slik fra fødselsdage bliver voldspist, pålægschokoladen (verdens i særklasse dårligste kvalitét chokolade) bliver indhaleret og Nutellaen giver mig ren kærlighed med ske. Jeg er en sukkerjunkie og bukker mig i støvet (der er en lille snært af irritation i dét moment her…) over at din sejhed. Respekt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • God damn it hahaha 🙂

   Nu har jeg jo også stoppet rygning totalt, så jeg tænkte hvorfor ikke bare gå helt i mosen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fucking sejt du tager et forløb op! Stor respekt herfra! Og så savner jeg også nu ALLE de ting du nævnte.. Tak for at gøre os andre lækkersultne 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg bliver vækket med en fodflad..