En hval uden sokker!

Fem minutter i svimmel

Training

Faktisk er træning jo ikke særlig tidskrævende i min situation. Den erkendelse er jeg lige kommet til, fordi kort efter jeg åbnede døren til min personlige skærsild, fitnesscenteret, gik jeg straks i gang med dagens workout. Eller en såkaldt ”wod” som fitness nørdepatruljen kalder det. Men kun fem minutter inde i en ellers intens omgang op og ned, frem og tilbage, med vægte selv kvinderne grinte af, blev jeg på magisk vis taget tilbage til nytårsaften kl. 00:00 på Rådhuspladsen. Det er vel den bedste beskrivelse på det festfyrværkeri mine øjne så hver gang jeg blinkede, ja faktisk selv med åbne øjne. Det er anden gang, at jeg går fuldstændig død ved fem minutter mærket og den efterfølgende time har jeg været en omvandrende søløve, der fortvivlet leder efter en grund til at leve.

Chokolade underskud, lækker mad underskud, overskud underskud, underskud underskud. Jeg er DONE.

Nu sidder jeg så her i loungen, efter en meget meget kort træning, med tre forskellige proteinbarer og 2 forskellige ”vi kan det hele” vand til helt syg overpris og undrer mig over hvorfor det lige var, at jeg indgik det her væddemål?!

De sidste par dage har jeg været i så store fysiske smerter og sammen med de daglige latterlige grøntsager jeg skal indtage, er min største glæde at krydse dagene af til det her lort er overstået, så jeg kan bestille en fucking familiepizza, tyre samtlige grøntsager ud over altanen og gurgle atten liter cola!

Nå, men jeg har parkeret ulovligt og min mave rumler. Jeg må hellere komme hjem til et glas vand og lidt gulerødder…

”Fuck my life”.

 

2 kommentarer

  • Karina

    YOU CAN DO IT

    Jeg har levet det meste at mit liv overvægtig. Jeg har selvfølgelig været på UTALLIGE slankekurer, men uden et længer varigt resultat. Jeg arbejder som Sygeplejerske og pludseligt kunne jeg høre mig selv sige “det vil jeg ikke fejle og det vil jeg heller ikke fejle” tanken om hvad fremtiden kunne bringe hvis jeg blev ved med at tage 1/2 kg på om mdr. Målet om at være sundere frem for motivationen om stramme jeans har gjort at jeg i 7 mdr har kunne holde fast i en livsstils ændring. Jeg har tabt 16 kg og har bestemt nogle massive ændringer i min kost. Jeg kan ikke leve af vand og agurk. Jeg spiser og lever efter at ALT er tilladt…hvis jeg spiser pizza så spiser jeg 2-3 stykker og så grøntsager til for resten. Hvis jeg har lyst til…mars is…hvem elsker ikke mars is?.. så spiser jeg det, men så spiser jeg ikke pizza til aften, men noget sundere. Jeg føler at det fungere godt for mig og håber, at du finder det som fungere godt for dig…også på den lange bane…kontanter er jo hurtig brugt…på junkfood og jeans man hurtig ikke kan passe igen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hval uden sokker!