DR2 i aften inkluderer mig og Denise i et kort interview

Link til min lille optræden på DR2

På trods af at jeg for det meste i programmet står og kaster Vilja op og ned i luften, formår jeg stadig at give Julia Lahme ticks, ikke dårligt at jeg kan få gaflen under kosten med en enkelt udtalelse. Hvad du ikke forstår din forjættede vampyr, er at istedet for at plante min fede fod ned i ligestillingen så giver jeg plads til at min kvinde kan være den mor hun altid har drømt om.

Det er da også meget fedt at du lige giver din mand en lussing med på vejen, da du på ingen måde tror han magter aftensmaden, med mindre det er pizza fra hjørnet. Hør her frøken “kommunikationsekspert” hvis du lige får styr på dit eget lort, før du langer ud efter andre, så er vi fjong.

Denise siger jeg er børnefornærmet, spot on, sån er det.

Du kan se programmet lige HER

 

 

14 kommentarer

 • Ravn

  Jeg synes, jeres ordning lyder god – du vil jo gerne hjælpe (uha, det der farlige ord…) og gør det! 😀 Jeg kan godt sætte mig ind i at skulle have at vide, hvad der skal gøres i visse tilfælde, og andre gange er det mig, der skal fortælle det. :b

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lige præcis!

   Jeg havde skrevet et meget længere indlæg men efter Denise “børnefornærmet” kommentar måtte jeg slette en del.

   Det er et samarbejde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • vic

  Du har det lyserøde bukser på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den eneste rigtige farve til rigtige mænd!

   Alt andet er til vask, jeg havde faktisk tøjkrise om morgen! (eller Denise havde tøjkrise på mine vegne)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt brølt løve far!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper

  Hende der den nedern version af Joan Ørting, er da helt væk.
  Jeg kan da godt forstå hun, som hun selv siger, får rigeligt med modspil derhjemme.

  Det er da langt federe, at far hjælper med det han nu kan.
  Frem for at han bare trækker sig tilbage.. (hvilket jo desværre også ses)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er vild med den der pruttelyd, der er under hele interviewet med Lahme! Det lyder som Viljas mikrofon-attack på repeat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Mine venner og jeg har et ordsprog som vi joker med: “Den der har fissen, har magten”

  Sagt med andre ord, hvis vi sætter foden ned og siger,” fanme nej, putte, nu bestemmer jeg hvilken farve bukser mit barn har på i dag, og hvis du brokker dig, kommer du over knæet”, gør vi det, så får vi ikke noget af det sjove.

  Det er naturligvis sat lidt på spidsen, men hvis man(d) hele tiden får at vide at du vasker gulv på den forkerte måde, kartoflerne er ikke skrællet som de plejer, ja så taber man pusten.

  Forestil dig at din chef snakkede til dig som et femårsbarn, hvor længe var du så ansat der?

  Min bedre halvdel har aldrig renset kæden på hendes cykel, eller skiftet bremserne på vores bil (det til trods for at hun bruger den 80% af tiden).
  Derudover renser hun ikke afløb, byggede ikke carporten, men til gengæld har hun helt sikkert støvsuget mere end jeg har.

  Det handler squ da om at hjælpe hinanden, ikke et milimeterdemokrati, om hvem der gør hvad.

  Men indrømmet, mange mænd, ser ikke hvis nullermændene står og hvæser af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haha, hun fik lige disset sin mand big time.
  Jeg har det sådan at hvis moderen tager styringen, og har det godt med det, så hvorfor ikke?

  Jeg har personligt meget fokus på ikke at tage for meget over (har ingen børn). Men jeg har heller intet behov for at være den der har tjek på det hele. Jeg tror alt for mange kvinder tager over, og bruger det som undskyldning til at brokke sig. Alle mænd har jo selv købt julegaver til deres forældre mens de var single, så hvorfor skulle de ikke kunne det efter at have fået en kæreste?

  Derfor får jeg røde knopper når min kæreste siger at han gerne vil hjælpe med at gøre rent, siden hvornår er det mit projekt? Haha.

  Men igen, hvis man som kvinde gerne VIL være projektlederen i hjemmet, så skal man da have lov til det.

  ps. Jeg får helt sikkert også ejerfornemmelser når jeg selv får et barn 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DR2 i aften inkluderer mig og Denise i et kort interview