Den svage mand

“Mamamamamamama”!

AltidMor

Ja du har gættet rigtig, altså hvis du gættede på hvilke “ord”, der kommer mest ud af Viljas utilfredse mund. Når hun hverken må vælte et 20 kilos tungt spejl ned på gulvet eller rive fars “paleo” bog i hundrede stykker, ikke vil spise grød, mos eller dunser og generelt bare når noget er galt. Dertil bliver ordene usammenhængende brugt hver nat i desperate forsøg på at få mælk. Og Vilja er ikke nærig med de stillinger hun får mælk på heller, hun skal bare fucking ha! Stående, liggende, siddende og på hovedet. Men hvad nu hvis mor sover? Intet problem, for i takt med at hun ikke kan sige “mamamamamma” hurtigt nok, ja så kan hun altså også selv åbne amme bh´en og smække to babyhænder på madpakken og ellers gå til værks!

Så selv efter at jeg har gået klods op og ned af min datter 24 timer i døgnet, så ender det alligevel ud med et mor kompleks!

“Are you fucking kidding me?!”

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den svage mand