Mor og far har solgt mit hjem!

Mobning – En lille video

topArtikel

Uden at gå i dybden, så vil jeg gerne slå endnu et lille slag for “stop mobning” politikken, som jeg gætter på alle gerne vil, og de få der eventuelt mener mobning udvikler en eller anden form for styrke senere i livet kan æde en lort.

Jeg er glad for, at denne video minder os om, det tunge og store ansvar der ligger hos os, de voksne, forældrene. Jeg er nogenlunde klar over hvordan jeg kommer til at håndtere mobning, hvis det går ud over min datter, men tror ikke at det er sundt i længden. Derfor er jeg glad for, at der sidder nogle fantastiske mennesker med et større overskud til at udbrede og huske os alle sammen på, at gennem dialog, opmærksomhed og delvist lidt overvågning, kan vi få mindsket mængden af mobning.

Videoen giver mig lidt blandede følelser, men ét er sikkert, den giver mig noget at tænke over med henblik på fremtiden for min datter.

Hvad med dig?

Sponsoreret af Børns Vilkår og Trygfonden

1 kommentar

  • At alle hjælper til kan gøre en stor forskel. Og så ved børnene jo heller ikke helt, hvordan sådan nogle ting skal håndteres… Men videoen sætter ganske rigtigt mange tanker i gang!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor og far har solgt mit hjem!