5 timer uafbrudt!

Mor og far har solgt mit hjem!

stamp_sold

Jeg prøvede at holde skansen, fordi jeg elsker mit hjem, men lige pludselig står far og mor og danser åndssvagt i stuen, mens jeg prøver at æde en fiskehaps. Far er så tyk, at gulvet knager, så jeg kan kun overhøre at vi alle sammen skal finde et nyt sted at bo inden den 1 maj. Er det ikke lige om lidt? Jeg er ikke så god til at tælle endnu, men det lyder snart i hvert fald. Nå, men tilbage til min mad, mor har slet ikke set, at jeg har fået fingrene i  hendes Iphone. De bliver altid så sure, når jeg jagter den skinnende lille sorte tingest. Men her stod hun hoppende op og ned og grinte, mens jeg i smug kunne gumle på telefonen. Jeg har stadig blandede følelser om smagen. Lige pludselig er der stille og de kigger på hinanden, jeg lader som om jeg sover, da de kigger til mig, og så hører jeg mor og far sige, at de kan betale 10.000 kr. om måneden for en lejlighed med 2 eller 3 værelser. Men hvorfor? Jeg elsker, at de er lige ved siden af mig, HELE tiden. Jeg vil i hvert fald ikke have flere værelser. Nej tak mor og far!

Vi bor i Sydhavnen, men jeg tror at min far er verdensrejsende, for han siger at der hvor vi skal bo kan være HVOR som helst i en radius af 30 minutters kørsel fra byen.

Vent lige, Shhh, God fucking damnit, mor har opdaget at hendes Iphone er helt våd og stadig ligger klistret på min kind!

Hurtigt før hun samler mig op og begynder et eller andet åndssvagt; “fy skamme, ingen telefon i munden” vrøvl.

Hvis du kender nogen, eller har hørt noget eller hvad som helst, så leder vi altså efter et sted at kalde “hjem” fra den 1/5 til max 10.000 kr. pr måned i en radius af 30 min kørsel fra byen. 2-3 værelser.

Tusind tak fordi i vil hjælpe min mor og far!

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 timer uafbrudt!