Vilja kan nå ALT..

Piger spytter ikke!

ViljaSpytter

Det er en klassisk sætning som de fleste forhåbentligt kan nikke genkendende til, i hvert fald i storbyen, jeg kender ikke de mere bondske forhold og pigers holdning til nummer to og en god snotter i vejkanten. Men om end ikke andet så er Vilja altså fra storbyen, født og “opvokset” og er du så fucking færdig, hvor kan den pige spytte. Hun spytter når hun prøver at sige “momamamaar”, “phhhhaaaaa”, når hun griner, græder, leger, spiser, hopper, sover, ligger.. Ok måske ikke når hun sover, men så helt sikkert sekundet hun vågner. Siger mor og far “nej”, så spytter Vilja i vilden sky. Siger mor og far “ja”, ja så spytter Vilja også! Hun er indbegrebet af en beskidt lille basse med usandsynligt stort overskud af spyt. Det er vel en fase, eller fordi hun ikke har mund motorikken helt i orden, men hvad end det er, så må det gerne aftage sådan cirka fucking nu..

God dag derude og forhåbentlig knap så våd som min..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vilja kan nå ALT..