Har i set den nye Tuborg reklame?

12 uger og 14,4 kilo tabt + 16 cm om livet!

Ikkemeresuppe

Så er jeg ved vejs ende i mit væddemål med min tykke ven. Det har været et par barske måneder med kæmpe op og nedture! Det startede her og ved midtvejs vejningen var jeg allerede bagud. Den kan i læse her . Men vi aftalte, at vi skulle mødes i formiddags til en endelig vejning, med kontanter i hånden til vinderen! Jeg gruede så meget for resultatet, at jeg siden i fredags kun har spist 3 gulerødder, 1 tomat og drukket 4 kopper kaffe. Så jeg var tilpas svimmel, da jeg vågnede i morges med en mave, der panisk gnavede i mine tarme. Men jeg vidste at jeg var nødt til at ofre lidt ekstra, grundet de pizzaer, burgere, chokolademadder, boller med ekstra tykt lag smør og andet godt, der på mystisk vis havde fundet vej til min mave på denne ellers ulidelige rejse til at slanke mig. For helvede hvor er det altså pikke nedtur at spise sundt hele tiden! Det er da lige til tortur håndbogen, bare skovl broccoli, kål og selleri til de indsatte på Vridsløselille, så ville kriminalitetraten falde drastisk. Øv øv øv!

Nå men vi hoppede i boxershorts, to store mænd på et par meter, i meget dårlig form, vraltede ind på Viljas værelse og hoppede op på badevægten. Tror i lige at der stod fucking 89 kilo på vægten?! Jo tak det gjorde der! 14,4 fucking kilo tabt på 12 uger! Og det var lige nok, fordi min vens vægt lå på 90 og da vi havde 1 kilos buffer, blev det en uafgjort på kiloene! Jeg var så episk glad, fordi jeg allerede havde sat i hovedet, at jeg skulle slippe et par tusinde kroner denne morgen. Så da vi tog målebåndet om livet havde jeg et kæmpe smil på læben. Og dagen skulle kun blive bedre fordi om livet målte jeg 98 cm, et tab på 16 cm i alt og det betød at vi faktisk også lå indenfor 1 cm buffer på maven! Så ingen af os gik med tab af mønt, men til gengæld havde vi begge købt ind for et par hundrede kroner i form af kage, tærte, creme fraiche, is, kaffe, cola og burgere! Så 2 timer efter væddemålet stoppede, lå vi med kage ud af munden på sofaen, tilfredse og i sukkerchok. Og hva så! Hold kæft hvor er det fedt at kunne passe sit tøj igen, bare for en stund!

Samtidig er jeg et levende eksempel på, at det kun er mit hoved der sætter grænser for både vægttab og vægtøgning. Jeg gik fra 70 til 100 kilo på et år og nu har jeg altså tabt mere end 14 kilo på kun 3 måneder!

Næste projekt er måske 6 pack? Det må lige vente til jeg har proppet mit ansigt med alverdens søde ting og just-eat ringer tilbage og siger “nu det nok!”

Tak for tre måneder med dårlig samvittighed, sult og nederdrægtig suppe!

Og så skal jeg da også lige minde jer om, at Dream Zebra har forlænget rabatkoden FARDREAM som giver jer 370 kr. i rabat. Koden er gyldig til den 30/06-2015

I kan læse mere om Dream Zebra lige HER

God søndag derude!

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har i set den nye Tuborg reklame?