Jeg vil ikke dø! - Pressetur til Mallorca med FORD - Take #2

At flytte med en baby.. Mareridt much?

Flytning

Jeg ved ikke om nogen af jer har prøvet det, men jeg kan uden omsvøb fortælle, at det er en oplevelse INGEN fortjener. Vilja genkender ting, mønstre, kan huske hvor ting står derhjemme og ved efterhånden, at hjem er Sydhavnen i en lille lejlighed med alt for mange ”nej ikke der” områder. Så da jeg og Denise begyndte at flytte rundt på det hele og pakke ned i flyttekasser, så blev forvirringen total for hende. Dertil den manglende opmærksomhed, grundet vores ønske om at blive hurtigere færdige, så hun ikke skulle blive mere ked end nødvendigt. Jeg er da sikker på, at det ikke påvirker hende på længere sigt, men den sidste uge har været helt fucking ulidelig! Dertil hører, at under en flytning kommer der bare endnu flere steder, Vilja ikke må kravle hen til eller røre, at vi i sidste ende måtte tage ture om hvem der pakkede flyttekasser og hvem der passivt så til, alt mens man i sit ansigts fodsved prøvede på at underholde et meget forvirret, frustreret og eventyrlystent barn, der overhovedet ikke forstod hvad mor og far lavede. Nu skal vi jo ikke glemme, at vi så også skal bo hos både min mor og svigermor i en uges tid, mens vores nye lejlighed bliver malet. Det styrker naturligvis heller ikke den rytme som Vilja har, med normale sengetider eller bestemte måltider, som så også resulterer i et totalt reset i alt hvad der hedder rutine hos vores lille familie. Mor har været det eneste sted hun har kunne finde ro, både dag og nat og derfor har jeg det ekstra stramt med, at vi for kort tid siden begyndte ”kun far om natten” politikken, som du kan læse om her. Fordi det er helt sikkert blevet nulstillet, kogt sammen og skidt ud af bagdøren.. Jeg føler mig sku som lille Leo i Titanic.. Nej fuck it, jeg har det sku som bandet på den synkende skude, alt ryger i mosen, rytme, hjem, hus, pizzabakker, flyttekasser, mad og rutiner, men musikken spiller stadig! Op på hesten og videre.. For jeg kan da næsten ikke vente med at afvænne Vilja fra brystet igen! Amen det var jo virkelig sjovt sidst! Det var det da..

Anyways, nu mangler der kun et par overnatninger hist og pist og så flytter vi ellers ind på onsdag. Med Rødovre Centrum som nabo, vaske og opvaskemaskine i køkkenet og 3 værelser, kan jeg med store armbevægelser godt fortælle jer, at jeg fucking glæder mig til at flytte ind og fortælle jer endnu mere om det.

 

Ha en fucking fed lørdag!

12 kommentarer

 • Jannie

  Jeg føler din smerte. Virkelig. Jeg gik i fødsel 2 mdr for tidligt midt i flytterod. Det var sgu også en fucking fest. Det bliver bedre. I promise 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er i gang med samme projekt, her er baby bare 7 uger, jeg er alene med ham og så har jeg da også lige reddet mig en eller anden virus med en masse hoste. Baby havde den i sidste uge og ville kun være på arm hos mig. Det har fucket hans evne til at sove selv totalt op. Shit det er op af bakke. Der MÅ Være en eller anden belønning for enden af det her. Altså udover egen lejlighed efter 6 måneder i min mors gæsteværelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Kombinationen alene med 7 uger gammel baby + sygdom hos både mor og baby + flytning kan heller ikke anbefales. Just shoot me now!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hahaha, jeg har flyttet 3 gange med bassen og 2 af gangene som alenemor

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja // http://suupermor.blogspot.dk/

  Åh gud, vi har lige været igennem selvsamme bare med en 2 årig and let me tell you – hun gik bare banjo. Hun var skide mopset, ked af det og hev sig i håret og kastede sig dramatisk rundt i hele lejligheden mens vi forsøgte at have overskud til både at pakke ud og nusse om hende! Det er altså vildt bøvlet, det med flytning når man har afkom! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille P

  tillykke med lejligheden!!! :smiley:
  Har I købt? Eller leje? :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil ikke dø! - Pressetur til Mallorca med FORD - Take #2