Vægtvogter konkurrence update!

HAR DU VUNDET KÄRCHER WINDOW VAC? KIG MED INDENFOR!

IMG_2481

Efter lige at have rundet samtlige vinduer i vores nye lejlighed med denne håndstøvsuger til vinduer, kan jeg med sikkerhed sige, at den kommer til gavn i alle hjem! Så har jeg også fået læst alle jeres historier igennem og jeg synes jo personligt, at der er flere vindere, men ”there can only be one” Kärcher Window Vac vinder!

I denne omgang blev det Sanne med en lille historie som fik mig til at grine højlydt!

“Da jeg var færdig med HF, var jeg så heldig at få et sommerferiejob som rengøringsassistent på en folkeskole Første dag mødte jeg kældervinduet der virkelig trængte til at blive vasket. Jeg gik straks igang med at fjerne de små brune plettet det fint bar fordelt over vinduet. Brugte først en klud, så et stykke plastik jeg fandt på jorden. Men de små pletter vil ikke forsvinde. Da jeg desværre var super pligtopfyldende dengang hav jeg ikke op. Jeg fandt en kniv frem og besyndte at skrabe de små brune pletter væk. Jeg var super effektiv, de små brune plettet fløj rundt, et par stykker ramte mig på næsen og i munden. Pyt det var jo bare skidt, lidt jord dør man ikke Af.I pausen fortalte jeg stolt mine nye kollegaer og min effektive rengøring af vinduet. Der blev stille i pauserummet, meget stille. Elly, rengøringsdamen 32 år, sagde stille, nå så er lortespræderen på spil igen. Lortespræderen er en mand der hver sommer skider på kældervinduet. Han placer sit nøgne numsehul tæt på vinduet og presser til vinduet er fint dekoreret med lort!!!

Tak til lortemanden!!!”

Kære Sanne, send mig en email på farudenfilter@gmail.com så vi kan få sendt den velfortjente præmie ud til dig i en fart!

Tak til jer alle sammen for at dele jeres historier, det har været ganske underholdende læsning og jeg er glad for at så mange også finder denne disciplin, yderst frustrerende!

Hvis i vil vide mere om Kärcher Window Vac, så læs da lige med på mit tidligere indlæg her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vægtvogter konkurrence update!