At flytte med en baby.. Mareridt much?

Vægtvogter konkurrence update!

Tykke

Så er der kun en måned tilbage af den “tab dig dog” konkurrence, som jeg indledte med min tykke ven. I kan læse om konkurrencen her. Vi mødtes til en midtvejsmåling og vejning for et par uger siden og til min evige gru og saltvandstårer, er jeg fucking bagud! 1 cm på maven og 2 kilo på vægten bagud. Jeg følte ellers jeg stod stærkt, men da den ellers vraltende hval trillede ind af min hoveddør, let på tå, vidste jeg der var noget galt. Hans ellers store runde hoved havde på mystisk vis taget form og det som ellers til alle tider ligner en badebold med øjne, ligner nu, et friskt  og velsoigneret ansigt med røde kinder og et stort smil.

“Fucking helvede, hvorfor har jeg ikke spændt hjelmen hårdere?!”

Hvordan kan en mand så doven, at han ser det som en workout at gå fra stuen til toilettet, lige pludselig få mere pli end en fucking helseekspert og tabe en lastvogn af kilo på så kort tid?!

Så der er nu 3 uger tilbage og jeg startede naturligvis med at trøstespise et par snickeris og æde et helt flute med smør og syltetøj. Men nu er der lagt i gryden til den helt vilde slutspurt!

Jeg ville gerne dele min kostplan for de kommende uger, men jeg ved at min tykke ven kigger med som Obelix kigger efter vildsvin, så derfor vil jeg blot ønske mig selv held og lykke!

Jeg har fucking brug for det!

8 kommentarer

 • Fuck du er sej! Husk; alverdens slik løber ingen steder! Og det vil rigtig gerne spises når du er klar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth (MøffeMor)

  I tilfælde af du ikke når i mål alligevel, kan du trøste dig med at far-kroppen er ved at komme på mode og bliver lidt af et sexsymbol

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har nogle killer vægtvogterne opskrifter, hvis du mangler inspiration! Godt nok efter nogle ældre point fordelinger. Men en grøntsagssuppe til 0 point, må vel for helvede stadig være 0 point. Lad høre!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At flytte med en baby.. Mareridt much?