Når jeg går ind af døren..

At møde mennesker jeg burde vide hvem er?

Et indlæg der skulle have været ude igår, jeg synes det er værd at dele alligevel, en dag efter..

For at være bramfri, og på trods af de eventuelle lussinger jeg får i aften for det her indlæg, så er det altid sådan en lad følelse jeg har i maven, når jeg skal til events med andre bloggere, som jeg enten har talt med før og har glemt, har læst deres blog, inspireret, men igen, totalt glemt hvordan de ser ud og hvad de hedder. Faktisk er det ikke kun til blogevents, men helt generelt. Med mindre det er den tætteste familie eller venner, så er jeg heeeeeelt blank. Så begynder tvangstankerne samtidig, hvor skal jeg sidde, hvem skal jeg gi hånden, kramme, eller er vi på dobbeltkys vi ses i Frankrig hilsen? Når vi så i aften tropper op 60+ bloggere, så bliver jeg ekstra stram i røvballerne. Den følelse ved jeg, at andre også har, måske endda de fleste. Men vi snakker aldrig om den. Så i aften går jeg direkte hen til nogle mennesker jeg på ingen måde aner hvad laver, om de arbejder på stedet eller er bloggere, stikker dem klør fem og melder kulør. Jeg ANER ikke hvem i er, men det kan i passende underholde mig med, mens vi venter på maden. For er der én ting jeg er helt sikker på, så er det, at i elsker at snakke om jer selv! Måske undlader jeg den sidste sætning, da den nok giver anledning til brok, mere end den bryder isen.. Hvem ved.. Der er lagt op til en superfed aften, men med rigelige chancer for selvhentere, og dem er jeg ikke bleg for at lave. Bare spørg Amalie Wessel, 3g modebloggeren som gav mig et dejligt kompliment, som jeg kvitterede med et ”tak, Sille Who”. Den ryger ikke sådan lige i glemmebogen, skal jeg hilse og sige…

Jeg skal naturligvis lige forbi frisøren, barberen havde ikke tid, læs om min frustration over det i morgen.. Og så møde ind på arbejde dagen efter kl 08:00 sharp, så jeg kan muligvis ikke vælte mig i den ad libitum af drikkevarer, der står til rådighed. Det er til stor ærgrelse.  Men tanken om tømmermænd og min yderst morgenfriske datter, samtidig med at jeg skal på arbejde i 9 timer trumfer altså mig fuldstændig skåret over på en onsdag aften.

Bekymringer af vejen, røde kinder og selvmål til siden så er jeg sikker på, at det bliver et par hyggelige timer i selskab med mine kollegaer og selv om jeg nok holder mig i skindet, er jeg stadig uden filter.

Vi ses i baren! Eller.. Damnit

6 kommentarer

 • Nu var det mit første blogger-event og jeg kendte absolut ingen, men jeg var så heldig at vi er to bag bloggen, så jeg kom i det mindste ikke alene. Alligevel var det lidt angstprovokerende at møde op til et event med så mange bloggere. Men du kan tilgengæld glæde dig over at du stod tilpas langt væk fra Wafande – jeg var uden tvivl alt for ædru til at få stukket en mikrofon i hovedet og skulle synge med på en sang jeg ikke kender teksten til! :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha klasse.

   Jeg kom ikke rundt nok, og sige hej til jer alle sammen desværre.

   Havde nok også meldt pas på den tur du beskriver 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria-Louise

  Jeg er så vild med din ærlighed! For hundrede på du ikke er den eneste der har haft den tanke i går!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] rigtige blogarrangement, da vi deltog i en netværksmiddag med bloggere fra Bloggers Delight. Far Uden Filter beskrev den følelse vi stod med inden middagen meget godt i det her indlæg […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg går ind af døren..