12 uger og 14,4 kilo tabt + 16 cm om livet!

Den personlige bog – til dit barn!

Minbedstebog

Viljabog

Viljamedbog

Det er vel næsten selvsagt, at læsning for Vilja er noget der fylder enormt meget i mine tanker, ritualer og hverdag. Fordi jeg i den grad ønsker, at min datter på samme vis som jeg selv, nemt og problemfrit kan lade fantasien få frit spil og lade ordenes inspiration danne en landevej af uendelige muligheder i hendes fantasi. Når det er sagt, så er jeg lidt på forkant, fordi de bøger hun fatter lige nu er begrænsede. Samtidig er det som om at mange børnebøger direkte er latterlige med kedelige illustrationer og søvndyssende historier. Men så fandt MinBedsteBog min blog og fortalte lidt om deres koncept, som bygger på at gøre børnebøger personlige for læseren. Det er sgu da lidt anderledes end de sædvanlige historier, der ofte får mig til at krumme tæer. Da jeg for et par dage siden bestilte et par bøger, skulle jeg udfylde nogle felter med forskellige informationer, fødselsdato, navne, bedsteforældres navne med mere. Alt sammen så bogen kunne blive Viljas helt egen med hende selv som hovedperson i de små historier.

Der findes forskellige aldersgrupper, som man kan vælge til bøgerne og selv de mindste bøger er svære for Vilja at forstå. Men jeg kan fornemme, at hun lyser op når jeg gennem læsningen remser navne op som hun har et forhold til og på den måde har hun en lidt større tålmodighed ved godnat læsningen end hun ellers har haft. Og jeg elsker at sidde med min datter i hendes natdragt og læse historier op, så jo længere jeg kan tryllebinde hende om aftenen, jo gladere bliver jeg i skallen.

Dog må jeg indrømme, at Viljas største glæde lige nu er at proppe hver evig eneste side i munden, bladre fra side 1 til 10 til 4 til 18 og hvert andet sekund spørge “A DET?!” Så bøgerne er rigtig dejlige lige nu, men jeg er sikker på at de stadig vil være en succes om endnu et år, fordi der vil indholdet give endnu mere mening for hende.

Det er altid så ambivalent at anbefale noget, når det er sponsoreret, men jeg synes det er en helt fantastisk god gave ide til de fleste lejligheder, så længe der er et barn involveret.

Jeg har fået lov til at udlove 2 gavekort på hver 500 kr til MinBedsteBog – og det eneste der skal gøres for at have en chance for at vinde, er at finde den bog i føler ville passe bedst til jer på deres hjemmeside, kopiere linket til denne bog og poste det i kommentarfeltet på dette indlæg. Vinderne findes den 9. juni!

Desuden har jeg også fået en rabatkode til minbedstebog på 50 kr – hvis i skulle have lyst til at bestille en bog allerede i aften. Koden er FUFB23 og kan bruges til og med den 1. juli 2015.

Indlægget er sponsoreret af Min Bedste Bog

48 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 uger og 14,4 kilo tabt + 16 cm om livet!