Den personlige bog - til dit barn!

Fik i også et lille “lol”?

Jeg har i ny og næ opgaver, der omhandler reklamefilm og hvor er det egentligt fedt, når jeg nu er uddannet indenfor branchen, men egentlig ikke arbejder særlig meget med den til dagligt. I dag handler det om Fakta, som jo har prøvet en del forskellige vinkler af for at promovere deres kæde. Faktisk takker jeg aldrig ja til et samarbejde med mindre jeg kan stå inde for, at jeg er underholdt og synes det er de få sekunder værd at se af ens liv. Fakta formår at provokere, på den fede måde i den her film, som ville sætte mig i det helt røde felt, hvis det skete i virkeligheden, men samtidig giver mig et ”lol” på fra afstand. Giv den et kig med, og forhåbentligt er i mere enige end sidste gang

Sponsoreret af Fakta

4 kommentarer

 • Marianne

  Så reklamen for nogle uger siden og lå bare og krampede af grin – elsker deres underfundige form for humor. Er osse helt vild med deres “retur flaske” reklame.
  Og så et stort tillykke med jeres nye bolig (bare rolig du skal nok få lært sortering af affald inkl. lortebleer som en helt almindelig selvfølge ha-ha). Håber du bliver glad for dit nye job, selvom du skal pines med den urimelige hårde transport – måske ryger der nogle gram på den konto…..
  Ha’ en god dag fra én som lopper den=folkepensionist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andrea

  Jeg var en lille smule enig med dig sidste gang, men det er jeg altså ikke her. Jeg synes overhovedet ikke at de er sjove, bare platte og ubehøvlet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den personlige bog - til dit barn!