Børnetestamente, bare tanken..

Så kom mor filter på banen!..

DV

Mikkel spurgte for lang tid siden om jeg ikke havde lyst til at lave et gæsteindlæg. Min første tanke var: ”åh nej, det kan jeg jo ikke byde hans læsere”, men efter en del måneder, som der nu er gået, er jeg kommet frem til, at han skal have lidt tilbage 😉

Mit navn er Denise, i kender mig nok som uhyret med fire ben, den alt for overbeskyttende hønemor, kandidaten til den lukkede og jeg kunne blive ved.. Hvad man ikke udsættes for!

Anyways så har de 7-8 år jeg har været sammen med Mikkel gjort mig immun overfor den slags titler. Og jeg må da indrømme at jeg har ligget flad af grin over de mange beretninger han nu har fået delt. Det er nemlig det Mikkel kan, han kan altid få mig til at grine.

Mens Vilja lå i maven, skænkede jeg egentlig ikke tanken om hvilken type forælder jeg ville blive. Men det gjorde Mikkel! Han ville være “the cool dad”, faren der ville køre Vilja I børnehave på motorcykel med sit slæng, så der var garanti for at Vilja aldrig ville blive mobbet – SOA much? Faren der ville tage Vilja med i Hareskoven, så de kunne rollespille. Faderen der I skjul ville give Vilja chokolade, selvom mor lige har sagt nej – ja suk den har han da levet op til!

Alt I alt havde Mikkel en forestilling om at være som Phil fra Modern Family, og ja så kan I jo gætte jer frem til, at jeg så er overladt til rollen som den altid nej-sigende og sure mor, tak.

Her 11 måneder efter, kan jeg godt se at han sgu mener det. Så jeg er blevet enig med mig selv om, at jeg tager de grå hår mens Vilja er lille, og så kan Mikkel tage over når teenage monsteret dukker op. Det er vel fair, er det ik?

Nå det nu er sagt, så har det været berigende at Mikkel har barslet sammen med os. Det er jo først nu at jeg mærker hvordan det er at være alene på barsel med baby, som nu ikke er baby mere. Selvfølgelig har han ikke kunne nyde barslen som jeg, da hans tanker har været fokuseret på jobsøgning osv. Men han har været her, hvilket har betydet at jeg stadig har kunne gå i lange uafbrudte bade, som før Vilja fødsel. Jeg har kunne handle ind uden en utålmodig skrige baby og lave mad med to hænder. DET KAN JEG IKKE NU! I know, det er et luksusproblem, for Vilja er jo stor nu. Men det gør det altså ikke nemmere.

Jeg kan slet ikke forestille mig hvis vi kun havde haft 14 dages barsel sammen, men det er jo sådan realiteten er for de fleste. Så hatten af for jer derude.

Nå shit jeg må hellere stoppe nu inden det bliver for langt, tak fordi I ville læse

4 kommentarer

  • Karina

    Jeg har fulgt med i et stykke tid, og dejligt at få dine ord på det Denise! Elsker din mands blog, netop fordi der aldrig er pyntet på noget og det virker meget oprigtig og ærligt! Tak!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lea

    Godt at høre fra kvinden bag manden! Gerne flere gæsteindlæg fra den front 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnetestamente, bare tanken..