Blog, barn og uden filter på sociale medier..

Indlæg jeg har læst i dag.. Anbefalinger og “vi ses ikke foreløbig” listen..

yes-no

Jeg har ofte talt om, at jeg læser mange blogs, så jeg vil da lige dele hvilke blogs mine øjne har trillet ned over i dag.

  1. Jeg startede min tour i dag ved at misklikke på et link og endte hos Fielaursen. Efter at have læst en smule, er det en fejl jeg forhåbentlig ikke laver igen foreløbigt.. Sikkert en sød pige, men hun virker helt væk..
  2. Rejsen tog mig til Nutidensmor, som jeg ikke hver dag, men til tider nyder at følge med hos. Hun har et rigtig fedt indlæg omkring Instagram, deling med mere, der fik mig til at tænke og ændre på et par privat indstillinger. I kan læse det HER.
  3. Så ved jeg ikke hvorfor, at jeg besluttede mig for at klikke på Jakob Olriks blog, måske fordi han er ny blogger, eller min undren over hans kærestes navn. Hun hedder Panda? Jeg er fucking done! Videre..
  4. Så fløj jeg over til Helse Matilde, som med sine seneste opdateringer med stress og sygdom ikke virker særlig helseagtig i øjeblikket. Men stadig ganske underholdende. Mandehadelisten #2  gav mig i hvert fald et smil på læben.
  5. Løb hurtig hen over Irinas daglige kamp som mor og hendes uendelige problemer med at finde tøj til kvinder med sul på kroppen. På trods af, at hun altid har nyt tøj på samtlige billeder og ligner en ”kugodt”.. Lader til at problemet er mindre end først antaget Irina!
  6. Derefter en blomstrende tur til Twinpeaks.dk, der i dag havde nok ben i næsen til at give de stortudende ”jeg arbejder altså MEGET hårdt på min blog” dåser et rap over nallerne! Befriende ord fra pigen, der ellers har et overskud uden lige.. Du er sgu en QTpie Fru Lange.
  7. Så sluttede dagen af på plus bloggen Gladmor, med et indlæg der omhandler mobning. Indlægget følger en pige, der bliver mobbet af andre piger, og når jeg nu selv har en datter, er et indlæg som dette, en direkte anledning til at køre en kælling over.

Hvad er det næste indlæg jeg skal læse?

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog, barn og uden filter på sociale medier..