Det moderne fotoalbum

Vinderen af V6 konkurrencen er fundet! Og lidt om at cykle..

V6FUF

Tak for de mange kommentarer til konkurrencen, det er da fedt at se, at mange af jer gerne vil vælte jer i V6 fremover. Søndagen er over os og jeg håber I har haft en fabelagtig weekend. Min er gået med at arbejde, arbejde og arbejde. Der er blevet tygget godt med V6, så kaffeånden ikke fuldstændig overtog mig. Jeg skylder den lille familie en ordentlig omgang krammere og takeout i aften! Samtidig starter Denise på arbejde i morgen og stjæler derfor bilen, så min blegfede krop skal atter op på den gamle jernhest. I det mindste har jeg godt med tyggegummi til at holde mig med selskab på de regnfulde stier.

Hjulet var selvfølgelig fladt, og bremseren virkede overhovedet ikke, så jeg måtte tilkalde cykelambulancen, Denises søsters kæreste som ufortrødent trillede forbi og fiksede min 2 hjulede. Jeg så til med stor glæde og en fadbamse i hånden. Jeg takker og står nu klar, uden regntøj, ingen motivation til af padle i pedalerne og magter højst et yderst krampagtigt smil, når jeg tænker på at min Fords fremtid, nu er i hænderne på Denise!

Nej, hun skal nok passe på bilen, og jeg har jo kun 4,1 km til arbejde. Så jeg skal vel egentlig bare spænde hjelmen og nyde den motion, der nu ligger forude. Apropos, hjelm, jeg skal til at køre med hjelm. Ja, ja sikker på vejen, jeg kan dø og blablabla.. Jeg har aldrig kørt med hjelm og så er det altså svært at tilpasse sig. Men jeg har brug for Vilja og omvendt, så jeg accepterer lortet, tager en refleksskjorte på om aftenen, et V6 i  munden og så melder jeg mig ellers for alvor ind i familien Danmark. Nu mangler campingvogn og vovse bare..

”Mit teenager jeg ville efterhånden nok gerne give en straffer, syd for navlen”..

Helvede også..

Til noget helt andet, vinderen af V6 konkurrencen er fundet! Det blev i denne omgang Maj, med denne kommentar:

V6FUF

”Melder mig til en tur i Netto – uden børn!”

Maj, er du sød at sende mig en mail til Farudenfilter@gmail.com så vi kan få din præmie afsted til dig!

Tillykke og hav en dejlig søndag derude.

V6

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det moderne fotoalbum