Den elektriske ladcykel, jeg ikke har!

Fredag aften hygge!

Vilja

Den perfekte dag ender. God dag på arbejdet, cykelturen hjem med solens varme i hovedet og en fucking  tsunami af modvind udligner hinanden, og efterlader næsten ikke en dråbe af rygsved. Fri parkering under rusttaget, mister ikke pusten af trapperne og brager ind ad døren med et kæmpe smil. “Far er hjemme!

Havde så lige glemt, at mine piger var ude og kidnappe samtlige slikposer i Føtex som vi kunne sluge til voksen serieaften! Jeg smækkede musikken på fuld gadaffi, klaskede et forklæde på og begyndte at lave aftensmad. Hurtigt indser jeg, at dette scenarie ville se bedre ud, hvis jeg nævnte en super lækker opskrift. Så jeg vil ikke lyve, det var det. Spaghetti med fucking kødsovs. Som i KØDsovs, intet grønt overhovedet og en hidtil uset overflod af ost på toppen!

Bedst som jeg står og danser rundt med min grydeske i hånden og kødet der roder rundt på panden, træder mine piger ind. Dansen fortsætter nu i en trio, mens der udveksles historier fra dagens udfordringer og sejre. Musikken stilner af lige som maden er færdig og vi sætter os til bords, snakken fortsætter, Vilja ser teletubbies, mens vi nærmest ignorerer hende i en engageret dialog om ingenting. I ny og næ kigger jeg lige over på Vilja og af uransagelige årsager, så propper hun bare maden ind i skabet, glad og smilende mens hendes 4 enormt grimme teletubbies venner underholder hende på skærmen.

Færdige, mor rydder af bordet og jeg giver Vilja hendes daglige bad, uden brok, kun smil, vi leger og plasker. En halv time senere sover hun trygt i hendes lille seng, med en natlampe lysende hen over hende.

Klokken nærmer sig nu 20:00. På et nanosekund flyver der slikposer, snickers is, fanta, kager og kiks på bordet, rullegardinet hundrede procent ned og lyset dæmpet. Vores andet rerun af Breaking Bad ruller hen over skærmen og oh my fucking god vi er klar!

20 minutter senere sover Denise som en kæntret hval på en sandbred (mig) og jeg kæmper med arme og ben med at afslutte bare ET skide afsnit og for helvede da bare EN slikpose, før mine betontunge øjenlåg tager over.

Men ak… 2 timer senere vågner vi begge to, viklet ind i hinanden, med et stort billede på skærmen..

“SER DU STADIG BREAKING BAD?”

“Fuck dig Netflix! Du vidste jo det ville ske! Og så stiller du dig op, fuldstændig uanfægtet af, at andre nyder dit selskab, bare så du kan håne mig i min skam!

Nej Netlix! Nej!… Nej jeg ser ikke stadig med.. Jeg sover klokken 20:30 på en fredag aften…

God fucking damnit”..

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den elektriske ladcykel, jeg ikke har!