Fredag aften hygge!

Hvis jeg vandt en million.. & en lækker konkurrence!

Dreamboard

I samarbejde med Danske Spil

En tanke som de fleste kender. Drømmen om at vinde den store gevinst. Millionen. Når jeg drømmer går jeg nu all in og drømmer om langt mere end en enkelt million, men det er slet ikke ensbetydende med, at jeg ikke gerne ville vinde bare én. Fordi så ville der satme blive sat gang i et par aktiviteter skal jeg hilse og sige.

Danske Spil har lavet en såkaldt milliongaranti. Det er måske at strække den, men kampagnen hedder Millionærgaranti, og går kort fortalt ud på, at der blandt alle vindere (mindst fire rigtige i lotto) bliver udtrukket en vinder af en million kroner. Den følelse ville jeg sgu gerne inkludere på mit resume!

Hvad ville jeg så gøre, hvis jeg vandt en million? Danske spil har spurgt om jeg ikke ville sætte min kreativitet på en planche og vise mit fremtidige liv, var det en million rigere. Og siden mine klippe klistre evner ikke rækker meget længere end Viljas, kommer der også her en oversættelse.

På sekundet der trillede mønt ind på kontoen ville jeg drible direkte ned i Harley butikken! Iron 883 med modifikationer. Jeg har længe ville have en motorcykel, specielt en Harley Davidson. Sons of Anarchy fanboy much? Derefter ville der blive lagt en ordentlig stak til side, til et formål der har lade sig vente i alt for lang tid. Nemlig et knæ i jorden og en ring i hånden.

Herefter ville den stå på en afslutning af et latterligt studielån, hvis eneste formål i livet er at give mig en kontant lussing hver evig eneste måned. En konstant påmindelse om, at jeg skylder staten en pose penge efter mange års studier, på trods af at jeg efterfølgende på ingen mulig måde har brugt en fløjtende fis af hvad jeg har lært. Dels fordi det meste jeg lærte var ubrugeligt, og dels fordi ingen ville give denne sømand en lillefinger. Så jeg ville blive et væsentligt gladere menneske, når den påmindelse for alvor fletter næbbet.

Så er der vel ikke meget mønt tilbage. Den sidste del ville helt sikkert gå til en lille bil til min gamle mor, så hun ikke længere skal okse af sted i byen på en børnecykel, hele året rundt.

I et andet scenarie ville hele baljen blive brugt på et nyrenoveret hus, med swimmingpool! Eller i hvert fald et stort nok indskud, til vi havde råd til at bo der!

Normalt drømmer jeg bare om alt det jeg ville ønske jeg havde råd til, men nu når jeg skriver om det, får jeg en umådelig stor lyst til at købe en kupon. Så for første gang i hele mit liv, køber jeg en fucking lottokupon i weekenden!

Og hvis I også gør, så håber jeg edder satme en af os vinder!

Held og lykke!

KONKURRENCE!

Jeg er sikker på, at i også har et par gode ideer. Så hvad ville i bruge en million på?

Hvis i færdiggør sætningen “Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg” i kommentarfeltet, så finder jeg en vinder i løbet af næste uge, til en lækker middag af en værdi af hele 2.000 kr.

91 kommentarer

 • Sarah

  Så ville jeg tage ud at rejse med mand og begge unger, det har vi ikke været endnu. Og så ville jeg bruge nogle penge på at få nogen (foruden min mand og far) til at bygge vores kolonihavehus færdig, så vi rigtig kan komme i gang med at bruge det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Opsige min stilling, pakke min lille familie og se hvor længe vi kunne klare os i en lille hytte i en svensk skov. Fyldt med skovsøer, kærlighed, ristede skumfiduser, leg, blåbær og TID:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Ville starte med at betale gæld ud, dernæst skulle vi rejse og sidst lægge en god udbetaling på et hus 🙂 men det kræver vidst at jeg køber en kupon, hvilket jeg aldrig gør. 🙂

  Tak for en fantastisk blog iøvrigt – synes du har en skøn skrivestil, der fanger mig hver gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hvis jeg vandt en million kr i lotto, ville jeg betale noget af vores andelslån, og så ville jeg ud at rejse med min kæreste og vores søn på halvanden. Vi har længe talt om at besøge alle hovedstæderne i Europa, og jeg tror de penge kunne hjælpe os godt på vej 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vandt ville jeg betale min lejlighed og forkæle min datter og rejse for alle de penge jeg hver måned betaler i renter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg fanden fløjtende købe den fedeste rejse til USA for hele familien – der skulle bare give gas på alle de fantastiske oplevelser 🙂 herefter skulle der gå lidt penge til det kedelige som lån, men der kommer nok også elektroniske æbler ind for døren – Hmmm jeg bliver sgu nok nødt til at drible ned efter en Lotto kupon 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg …

  … formegentlig bruge en lille del af dem på en andelslejlighed i den by jeg vil studerer i næst og derefter lave en af de dersens voksen “opsparingskontoer” til de der øv situationer, som en kæmpe tandlægeregning eller erstatning af en rødvinsplettet sofa…. Sidst men bestemt ikke mindst, ville jeg garanteret bruge en KÆMPE pulje penge på at rejse. Det er sgu livskvali i aller højeste grad for mig 🙂
  Krydser fingre (er mega foodie men totalt S.U slave, så en god middag ville være toppen)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Købe en ny bil og skrotte min lirekasse , der lige nu har kostet mig 25 af de store inden for de sidste 3 måneder resten skulle forsøde tilværelsen for mig og mine 3 børn med rejser, nyt tøj og alt det, vi aldrig har haft råd til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Hvis jeg vandt en million kroner, ville jeg købe den mountain bike min mand så gerne vil ha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Ja så ville jeg rejse til Australien sammen med min kæreste. Der bor min veninde og hendes mand. De mistede for 6 år siden deres 9 årige datter til kræft efter et MEGET langt sygdomsforløb og jeg har i årene efter bare så gerne ville ha mulighed for at give min veninde et stort knus og min tid til at lytte. Har aldrig haft råd til at besøge hende, så uden tvivl så meget som 1 sekund, ville jeg bestille billetterne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg hurtigere, end jeg selv kunne tælle til ti, komme af med vores lejlighed og flytte til et sted, der ikke lå på en ultrabefærdet gade i Kbh, så vi kunne åbne vinduerne om natten. Bare lidt. Her er uudholdeligt for tiden! Intet mindre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie H.

  Hvis jeg vandt en million ville jeg forske i min skægt. Jeg har altid vidst at der var noget med en adelig familie, en gang for længe siden. Men en tur på Frederiksborg slot i denne uge, gav mig blod på tanden – fordi jeg fandt 4 våbenskjold. Desuden har jeg lige afsluttet gymnasiet, og hvem ville ikke nyde lidt frihed, i stedet for af skulle arbejde så meget (lejlighed + hund koster)… Og så ville jeg nok bruge nogle penge på at købe et hus, i hvert klare udbetalingen… Så min kæreste og jeg, og vores hund Fenya, kan nyde en have og generelt livet. 🙂
  Uha, der er mange drømme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Købe en ny stor bil til min mand, så jeg kan få vores nuværende som kone-bil. Derudover så drømmer vi om en tur til Hawaii og USAs vestkyst og så må bankendamen vist hellere få resten 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  .. ville jeg tage til Korea og lede efter min biologiske familie. Ville nok også forsøde min (kommende) studietid og tage på nogle andre fucking fede rejser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane

  Tage et ekstra års barsel med min yngste søn, hente den store tidligt og nyde at kunne lave en masse sammen med begge børn 🙂 Så ville jeg købe en hund til min far som de sidste 12 år har lovet min lillesøster en hund når han vinder i lotto 😀
  Resten af pengene ville jeg skyde i min kærestes og mit bryllup 🙂 måske gemmer jeg lidt så de næste 2,5 års SU ikke føles så slemt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  … tage et år ud af min kalender, pakke en kuffert og rejse ud i verden! Se alle de steder, som jeg altid har drømt om at se og nyde følelsen af at være fri og uafhængig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Hvis jeg vandt en million ville jeg…
  1) Tage et halvt års orlov fra mit job for at tage på roadtrip gennem USA i en autocamper med min lille familie….
  2) holde bryllup igen. Nu er det snart 3 år siden jeg blev gik med min dejlige mand og kunne VIRKELIG godt tænke mig at gentage successen og holde et brag af en fest med vores bedste venner og familie, go’ mad, lækre drinks og dans til den lyse morgen ❤️
  3) købe en lejlighed i KBH med plads til 2 voksne og 2 børn
  Åhh alle de drømme – tænk hvis jeg vandt! Må købe en kupon!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg invitere kæreste og nærmeste familie på Safari tur! Min helt store drøm er at komme på rigtig safari i øst Afrika, evt efterfulgt af sol, hvide sandstrande og drinks i kokosnødder 😉
  Og så tage på shoppe tur med veninderne inden resten vil blive brugt til at forsøde mit sidste år op S.U 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ravn

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg sætte en god slat til side til indskud til hus, så vi hurtigt kunne flytte, når jeg om et års tid står med endt uddannelse (og forhåbentligt også et job!). Derudover ville en stor del gå til et roadtrip til USA med kæresten næste sommer, så vi kunne få set en masse – også fuld solformørkelse! Og fordi der nok ville være noget tilbage, så skulle vi også liiiige et smut forbi Hawaii og Galapagos øerne. Bare fordi. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt en million, ville jeg blive riiiiimelig glad! Jeg har forelsket mig hovedkulds i et par sko – dem ville jeg købe:) Resten ville jeg bruge på vores hus! Ny brændeovn – mmmm:) Vinduer uden råd! Hønsehus! Og drivhus!!! En stoooor rutsjebane til Ane:) Har jeg flere penge tilbage? I så fald ville jeg bruge dem på kager:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise NS

  Hvis jeg vandt en million ville jeg købe et hus. Bum…punktum!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Det kedelige først: væk med gæld og så en tur til tandlægen (dyre satan!). Og så ville jeg lægge en del fra til min søn, så han kan få en god start på voksenlivet (til den tid), og så ville jeg slappe af fordi jeg ikke længere skulle bekymre mig om de ting:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg købe en bil vi alle fem kan være i. Er så hyggeligt når alle børnene kan komme med og mor ikke skal mases mellem to autostole.
  Jeg ville give en fertilitets behandling til en jeg ikke kender men har skrevet med i to år på Babyklar.
  Og så ville jeg holde fri fra arbejde et år og.være der for ungerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janette

  Hvis jeg vandt en million ville jeg tage på det fedeste kryds-togt med min dejlige mand igennem 25 år og invitere vores børn og svigerbørn med samt et hold gode venner og deres datter og så vil jeg skifte vores gamle Mercedes 300D ud med en meget mere økonomisk bil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Hvis jeg vandt en million ville jeg betale min SU-gæld, købe en kolonihave med plads til at Grønærten og jeg kunne være der hele sommeren og så skulle vi helt sikkert ud at rejse – Sidst, men ikke mindst ville jeg købe en ny bil, så jeg ikke længere skal være bekymret, når jeg kører den lange vej til og fra drømmejobbet for om bilen nu holder til hele turen
  PS. Du har den fedeste skrivestil! Keep up the good work

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  … investere i en større bil, så der er god plads til hele familien. Jeg købte en ny, lille bil, da jeg var alene med min dreng og året efter mødte jeg min kæreste… Og nu er vi fem!
  Desuden vil jeg invitere min familie til Grønland, hvor en stor del af min mors familie bor – De skal opleve naturen og møde min familie. Det er bare så dyrt at rejse til Grønland.
  Mine forældre, min søster og nevø skal også nyde godt af det. Vi elsker alle at rejse til Italien og det er ved at være nogle år siden at vi har været samlet af sted. De to yngste og min kæreste har aldrig været i Italien og jeg tror at de vil elske landet 🙂
  Børnenes børneopsparing skal fyldes op, så de har lidt på kistebunden, når de fylder 21 år.
  Resterne skal nok investeres i obligationer, så der er lidt på kistebunden til dårlige tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha Høier

  Så ville jeg betale min kærestes andelsboliglån ud, da det tynger ham i hverdagen at skylde så mange penge væk, derefter ville jeg betale mit beskedne studielån ud og få mig et kørekort og en lille bil der køre langt på literen.. :433: Efter der vil der stadig være et par 100.000 tilbage, og nogle af pengene skal helt sikkert bruges på rejser og resten på indskud til en større lejlighed/hus.. :136: :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg ville betale mit lån ud og ellers tage min søn, kæreste, nevø og niece med til Thailand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  ville jeg købe nye cykler og cykelhjelme til mine to børn og til mig selv. Jeg ville rejse med fly til et varmt sted hvor vi alle tre kunne dase, bade, shoppe og bare være sammen. En lille bil så vi nemmere kun komme til og fra fritidsaktiviteter og min søn kunne få lov at starte til fodbold.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura ST

  Hvis jeg vandt en million kroner, så ville jeg købe mig en mercedes. Latterligt materialistisk køb, men wow de har nogle flotte biler!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Hvis jeg vandt 1 million så ville jeg betale min gæld og nyde at forkæle mine børn svigerbørn og børnebørn og købe lige det jeg havde lyst til uden at tænke på hvad det koster og en iPhone 6 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvis jeg vandt en million ville jeg investere en sjat, bruge en anden sjat på ny garderobe og den resterende sjat på udbetaling til nyt hus. If only…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hvis jeg vandt en million ville jeg betale mit lån ud og rejse en masse, bl.a. en tur til Thailand med min søn, kæreste, nevø og niece.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville give min søster og hendes mand en del af pengene så de kunne komme på bryllupsrejse og dernæst ville jeg invitere mine børn til Mallorca i 14 dage.
  :lion: Men som det allerførste ville jeg invitere min søde mand på en weekend uden børn sydpå og såååå bare nyde tosomheden for en stund…det tror JEG er godt for både forældre og børn… Ja tænk sig …hvis bare man vandt i lotto
  Go weekend til alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto, ville jeg købe en Audi, så turen til uni blev lidt mere bekvem, høhø.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  …..renovere hytten, købe en rejse til Maldiverne og anskaffe mig en stor bil til hele familien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Hvis jeg vandt en million kr. i lotto, ville jeg bruge dem til at købe mig et hus, har nemlig solgt min lejlighed, men har ikke fundet noget nyt at bo i og så skal jeg selvfølgelig på en lille rejse med min mand og to børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvis jeg vandt en million ville jeg leve drømmen ud om at bruge 10.000 på en shoppingtur… Evt i London. Kunne være så fedt at købe løs denne ene gang. Derudover forkæle mine søskende og forældre med en rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  … købe en vw caravelle og pakke unger og kæreste og skride på tur i et år – komplet med guitar og bøger, som jeg alligevel ikke får tid til at læse! Freeeedoooom! !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Klougart

  Jeg ville helt klart få min gæld ud af verden. Derefter vil jeg sammen med min mand finde et hus, hvor vi får en masse plads, så vi kan gøre vores drøm til virkelighed; At bo i hus med vores datter på 10 mdr, og starte et liv dér sammen som familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg holde drømmebryllupet, og så ville jeg købe en Tesler i morgengave til min kæreste. Og så ville jeg bruge de sidste 50 kroner på at købe en ny lottokupon, for det der med at være millionær, det kunne jeg godt vende mig til:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Hvis jeg vandt en million kr. i lotto ville jeg betale min gæld af og renovere huset. Resten ville jeg bruge på at forkæle min familie, måske med en rejse sydpå

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • T. Jensen

  Så ville jeg gå målrettet efter min drøm om at blive fuldtidsforfatter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym08

  Ikke ane hvad jeg skulle starte med at bruge penge på :). Jeg har så mange ønsker og drømme det er med at få dem prioriteret rigtigt. Og selvom jeg ved det lyder helligt ville jeg også forære dem væk til folk der havde mere brug for dem end mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvis jeg vandt en million ville jeg: købe det kollektiv jeg og mine søskende (med mænd og 6 børn tilsammen) drømmer om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hvis jeg vandt en million ville jeg betale af på det lidt for dyre hus vi overtager om en måned.. Penge er ikke alt, men det at have dem giver nu en ro og tryghed det er rart at have..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Ninon

  Det må blive en bil og en lang vinterferie i varmen.
  Hvor er det fint at du tænker på din mor og dine kære.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • FW

  Jeg ville i hvert fald give en god slat til velgørenhed. Det ville gøre mig så glad at tage ind på riget med en stor pose penge og gøre en masse små, alvorligt syge børn glade. Bare for en kort stund 🙂

  Resten ville jeg bruge på at gå ned i tid, så jeg kunne tilbringe mere tid med min lille baby og min mand <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tim

  Jeg ville tage min familie på en rejse til Australien/New Zealand uden hjemrejsedato.

  Give min svigerfamilie en ny båd, fordi de gør så meget for os.

  Desuden en stor donation til hhv. Læger uden grænser, og Red Barnet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MetteVA

  En million ville være et fint tilskud til et hus med en lille have hvor der er plads til sandkasse og fri leg for ungerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvis jeg var så heldig, ville jeg invitere min mor ud og spise og på en dejlig ferie, da hun har støttet mig rigtig meget i en hård situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så ville jeg ånde lettet op. Jeg har nemlig mistet min indkomst pga. sygdom. En lille ferie til en dejlig strand skulle vi helt sikkert ud på. Og så vil vi nok skifte bilen, til en der kan klare synet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick Folvig Klinder

  afbetale alt gæld på min lejlighed og dertilhørende lorte klatgæld, herefter udbygge tørloftet som vi har over vores lejlighed og lave den om til en 2 plans. Der ville ryge en pænt klat ned til min kones familie som ikke har så mange penge, så de i det mindste kan starte noget op selv, min kone skal ud og shoppe og resten ville jeg bruge på min dejlige datter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene R.

  rejse en tur rundt i USA, derudover ville jeg bruge nogle af pengene på at forkæle min familie, og resten skulle spares op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathe

  Hvis jeg vandt en million kroner i lotto, ville jeg betale min gæld af, give en god sum penge til kræftens bekæmpelse. Og så ville jeg ud at opleve verden med min skønne familie ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  …så ville jeg betale min gæld ud (røv kedelig type), jeg ville bruge penge på en personlig træner og så vil jeg tage min kæreste og vores forældre med på en lækker rejse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Hvis jeg vandt en million kroner ville jeg sætte mit hus i stand,nyt tag og vinduer, det trænger,tage ud at rejse med min familie, give lidt til mine 4 børn, forkæle mig selv og kæresten med nyt tøj, og sætte resten i banken til dårlige tider. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt en million…ville jeg gå ned i timer på job. Leje et lille butiks-lokale og opbygge en genbrugs-butik… jagte loppefund endnu mere end jeg gør i forvejen. Åhhh det kunne være dejligt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg vandt en million, vil jeg nok ikke gøre noget ekstraordinært. Nuvel, rejserne vil nok blive mere luksuriøse og der vil nok heller ikke gå så længe imellem dem. Men egentlig, hvis sandheden skal frem, så vil jeg nok bare klatte den væk, på ting man altid har gået og tænkt på, at man gerne vil have, ting som kan være med til at gøre hverdagen lidt lettere og sjov og ballade – det der med at sige, nu rykker jeg sgu hele mit liv op med rod, fordi jeg har scoret 1 million bobs og så rent faktisk gøre det, det er en sjældenhed – og sikkert en sjældenhed, som mange af os drømmer om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  …..jeg ville være supermodig og investere alle pengene i en aktie, som jeg har lidt fidus til..:-). Siger ikke hvilken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Hvis jeg vandt 1 million i Lotto ville jeg…

  Rejse en uge med min søn, og lade ham bestemme hvor vi skulle hen.
  Starte min 4-årige uddannelse med ro i sjælen, fordi jeg så vidste at jeg ville kunne klare det økonomisk.
  Forkæle dem omkring mig noget mere..
  Få lavet badeværelset, så vi ikke længere falder ned af brættet..
  <3
  God søndag til alle.. Elsker at læse jeres drømme.
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K. Olesen

  Siden dine klippe klistre evner ikke rækker meget længere end Viljas.. Are you kidding me? Den plache er da “the bomb”. Jeg håber inderligt, at du vandt i går. Både fordi der så kan blive råd til et alt for lækkert ride i bedste SOA-stil, og for at Denise lovformeligt kan blive gift med sin badboy. Men lov lige at du fortsætter med at klampe i tasterne her på bloggen, selv hvis den store gevinst tikker ind, ikke? 😉

  Og hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg forsøde tilværelsen for min kæreste og jeg. Vi skulle klart spise og drikke os igennem en masse eksotiske rejsemål, og så ville en bil også være kærkommen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville gøre alvor af nogle af de rejser jeg altid har drømt om. Nilkrydstogt med Dahabiya og god tid til at indsuge historien.
  En rundtur i Japan og Kina igen i historiens fodspor, da jeg virkelig elsker at lære om fortidens mennesker.
  Naturen trækker også så en safar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Betale min gæld, købe en lille bil, invitere Ham Den Søde til Maldiverne i 14 dage.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Hvid jeg vandt en million ville jeg tage på den vildeste rejse til Sydamerika med mit livs kærlighed.. Når vi kom tilbage til Danmark vill jeg leje hele Papirøen og holde et fuldstændig vanvittigt og ekstravagant bryllup 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Ville jeg ud at opleve verdenen, købe en ferrari,lave en swimmingpool og holde et kæmpe gilde…….

  Nå men den kedelige del….. det kun ville dække min gæld og måske en lille knallert og en tur til pølsevognen med de nærmeste 🙂
  Men drømme er der rigeligt af 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine B

  Læse kommunikation på Handelshøjskolen ! Har sgu ikke råd på en SU med hus og barn :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Helt sikkert rejse, rejse, rejse og så rejse lidt mere, og så har vi en bankgæld i huset, som vi usandsynligt gerne vil have ud af verden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke S.

  Hvis jeg vandt en million ville jeg invitere hele min familie ud at rejse og dernæst planlægge den allerfedeste og perfekte 18-års fødselsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla M

  Jeg tror jeg ville … (No Nik & Jay pun intended)
  Tage på den fedeste bytur med alt betalt for mine bedste venner, da vi som regel sidder og bæller über-slave-russer-vodka og køber én flaskeøl hvert sted, fordi vi er studerende og Københavns natteliv er så rockerdyrt!
  Jeg ville dernæst skride ud i lufthavnen med mit pas, en kuffert med tre sæt tøj og selvfølgelig min tandbørste, lukke øjnene og udpege en vilkårlig destination. Ej, det har jeg seriøst altid drømt om! Og med en mil på lommen kunne jeg komme hvor-som-helst (ja okay, et varmt sted, tak) og bare chille et par gode måneder, hjælpe nogle små søde gadebørn (når man vinder en million skal man være frelst) og tage mindst 12 kilo på i mad-ekstase.

  Sounds like a plan..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  …flejne lidt ud af glæde, bede min mand om at tage orlov og gakke HELT ud i et par legetøjsbutikker med mine to røvbananer, Charlie og Lili. SÅ sku’ vi nok udvide dyrebestanden og indkøbe en fin ko og en kalv – og en god arbejdshest til marken! Jeg ville sparke nogle penge i den virksomhed, min søster og jeg gerne vil åbne, og SÅ sku’ jeg og alle de dejlige mennesker, jeg render rundt og elsker, forkæles på behørig vis. Jeg synes fx, at andebryst på dåse (altså, det er ikke sådan noget mishandlingsshit, det er fra ænder, der har haft det godt!) smager ret hyl, så sådan et par dåser ville jeg købe! Og jeg ville købe en dims til vores egne ænder, så de er nemme at plukke! Man kan få sådan en dimmer, man kan sætte på en boremaskine, så sidder der sådan nogle små flapper, der kører fjerene af – nemt og hurtigt!

  Okay, nu stopper jeg. Jeg ville bare gøre MANGE ting! Mange små ting! 🙂

  Kærlighed fra tævetrætte MandagsMai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Ville jeg bruge noget af den til at betale af på huset, gå ned i tid på arbejde og så endelig tage på en ordentlig lang ferie med familien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  ville jeg invitere alle jeg holder af på krydstogt. Hold op en fest vi kunne have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville hyre nogle håndværkere, så jeg får min kæreste lidt af se det næste år. Så han slipper for at rende og renovere hus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis jeg vandt ville jeg invitere alle mine venner, børn og kæreste, på den fedeste ferie!
  Der er generelt for lidt fest og ballade i livet, så den skulle vare ikke gå til noget seriøst og fornuftigt, men til oplevelser og glæde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Købe huSET vi har forelsket os i og leve lykkeligt til vores dages ende… Nah. En retro campingvogn ku’ os gøre det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina H

  … Invitere min søde kæreste med til Grønland og opleve den flotte natur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Jakobsen

  Hvis jeg vandt en million ville jeg betale min gæld, købe en bil og rejse rundt i USA med min dejlige kæreste.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg være fornuftig og bruge størstedelen af pengene på en bolig… Lige efter at jeg har brugt de første på en lækker oplevelsesrejse, selvfølgelig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg købe en lækker bil, som er stor nok til en familie på 5 – så kan det være min mand vil være med til at snakke om en 5er

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En million ville nok hurtigt få ben at gå på, men allerførst skulle vores hus have nyt tag!
  Så skulle vi have sat bagsæder i vores landrover, så hele min lille familie og jeg kunne pakke vores bil og køre sydpå, en tur til Normandiet og på vejen hjem vil ungerne gerne i Disney Land (helvede på jord)
  Hvis der var noget tilbage tror jeg jeg ville holde en stor fest for venner og familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Købe hus og Chaneltasker 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrika Landstroem

  Jeg ville rejse! Har ikke rejst siden 1989 (!!!), så det er noget jeg viiirkelig ønsker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja R

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg se så meget af verden som ville være muligt, komme tættere på drømmen om en lille andelslejlighed, og generelt forsøde livet som studerende lidt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  Hvis jeg vandt en million ville jeg købe en kolonihave. Jeg har ikke brug for at sætte hverdagen på standby i øjeblikket og tage væk, men jeg vil rigtig gerne gøre min hverdag og bylivet lidt smukkere med et kolonihave hus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Købe en Chanel taske, er sikker på, at sådan en material ting, vil gøre mig lykkeligere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hvis jeg vandt en million kroner i Lotto ville jeg som det første, købe min søde kæreste en playstation 4. Et mindre beløb ud af en million, som kan glæde en man elsker. Jeg har desuden en drøm om, at starte som selvstændig – så mange af pengene ville gå til opstart af virksomheden. Min drøm ville gå i opfyldelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Kjær Schmeling

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg:
  1. Betale en del af min gæld ud.
  2. Investere i mit lille firma
  3. Nappe en hyggekæresteferie med lidt ekstra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Så ville jeg købe den bil til min kæreste han bliver ved med at snakke om, tage på ferie og måske betale lidt af på huset! Og så skulle jeg med garanti også på en helt stor shoppetura!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tommy

  Hmm altså drømmen ville jo nok være ny bil, motorcykelkørekort og motorcykel, jordomrejse mv…
  Realiteterne ville nok være en bil med lidt færre reperationer, den knæoperation min kæreste har brug for som staten ikke vil betale så hun ikke skal fortsætte med at gå sygemeldt (hun er nu på 2 år) og hvis der så var penge tilbage ville jeg betale lidt af på huset så vi hurtigere kan få råd til noget større og måske nappe 14 dage sydpå når min kæreste var helet så vi kunne opleve noget og ikke bare være på hotellet med hendes krykker… Og så er de penge med garanti også brugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvis jeg vandt en million, ville jeg betale mit bil lån ud, lidt SU gæld og noget privatgæld til min søster. Dernæst ville jeg betale min mands (jep, er gift i en alder af 22) gæld af og købe ham et par kæmpe højtalere, som han gerne vil have. Sidst men ikke mindst, ville jeg købe et andels-række hus, som vi kunne flytte ud i. Vi bor pt. hos svigermor – netop for, at betale gælden af.

  Ah, gid det skete.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag aften hygge!